Gitsem mi Gitmesem mi? Acill önerilerinizi bekliyorum Kızlaaar !

keşke dememek için git bence..ne kaybedersin..için rahat olur en azından..herşeyi yaptım dersin..zaten dönmezse tam olarak, gitti der ona göre yaşarsın..süphe duymadan yani..

Canım çok tatlısın tşekkür ederim. Son cümlen yüzümde tebessüm oluşturdu. Aminn tatlım benim ..

Eminim sende çok tatlısındır canım...Sevdiğini kırmışsın,üzmüşsün, ama hatanın da farkındasın.En azından farkındasın ve çabalıyorsun.Bu da bir şeydir bence...Git ve şansını dene.Aşk bazen ısrar gerektiriyor, ısrar etmeden kazanamazsın.En sevdiği kıyafetini giymeyi unutma, kocaman bir gülücükle karşısında seni gördüğünde eminim aranızdaki buzlar eriyecektir...

Hala nasıl böyle bir çocukluk yaptığımı düşünüp duruyorum. Nasıl bencilce bi davranış. Zaten ayrılırken bana, '' Ben bu haldeyken bana veda mı ediyorsun, senden hiç beklemediğim bi davranıştı '' demişti. Şu olanlara inanamıyorum gerçekten ..

Empati yaptım da aynı şeyi bana yapsaydı hayatta kabul etmezdim. Çünkü biten bitmiş kafasında size notunu vermiş.

Ay canım inşallah .. Allahım sesini duysun ya :) Yorumların bu kötü zamanımda bana çok iyi geldi.Cesaretimi toplattırdı. Çok teşekkür ederim canım benimm.

Empati yaptım da aynı şeyi bana yapsaydı hayatta kabul etmezdim. Çünkü biten bitmiş kafasında size notunu vermiş.

Kesin emin olmam için gitmem gerektiğini düşünüyorum. Kaybedecek birşeyim yok .. Çünkü kaybedeceğim en değerli şeyi kendi ellerimle bıraktım ben. Şans dileyin bana lütfen, umarım yüzümde gülücüklerle yazarım tekrar

ıcınde sevgi varsa sansını dene derim ben. git gör reddederse zaten ozaman ıcınde rahatlar sende yoluna bakarsn gelecegıne bakarsn.. kafanda binbir soru olmaz

keşke dememek için git bence..ne kaybedersin..için rahat olur en azından..herşeyi yaptım dersin..zaten dönmezse tam olarak, gitti der ona göre yaşarsın..süphe duymadan yani..

Kesinlikle canım en azından bi umutla beklemem. Evet kesin olarak istemiyormuş diyip bende kafamda bitiririm. AAslında hiç bi zaman öldüm bittim havası yaşamam.Karşımda ki insann bititrdiğinden emin olduğum an kalbime söz geçirmesini bilirim ama onda bazı şeylerin bitmediğine inanıyorum. Eğer öyle olsaydı ayrıldıktan sonra da arkadaş gibide olsa hiç yazmazdı. Annemin hastalığını soramadfığı için benden özür dilemezdi, facesinde hala arkadaş olarak ekli kalmazdım bilemiyorum bunlar kafamı karıştırıyor

ıcınde sevgi varsa sansını dene derim ben. git gör reddederse zaten ozaman ıcınde rahatlar sende yoluna bakarsn gelecegıne bakarsn.. kafanda binbir soru olmaz

Evet canım, en azından bi barışma ihtimali ile dönecek diye beklemem.

hiç birşey kafanı karıştırmasın hata sendeyse tabiki gideceksin..hiç süphen olmasın seni deniyordur belkide olabilir..belki bunaldı adam herşey olabilir..gidince güzel şeyler konuşursun tartışma unutmaki haksızsın..bırak söylensin o..keşke dememek için yap bence..herşeye karşı benim hiç keşkem yok:))

Ay anneme ne diyeceğim koca kız olduk Üniversiteyi bitirdik evlilik hazırlığına bile giriştik ama hala bacaklarımı kırmasından korkuyorum :))) Yalanda atamam direk diyeceğim Bursaya gidiyorum diye :) artık alçılı bile olsa gideceğim valla kafamakoydum :))

Kesinlikle canım .. Ayrıca sesimi duymaya cesareti olmayan adamın beni gördüğünde yumuşayacağını düşünüyorum :) umarım yanılmam. Bu cumartesi çıkıyorum yola. Tek 1 kez gitmiştim.İnşallah kaybolmam :)

Hep kafanızda bir kere gitseydim deneseydim diyecekseniz keşke dememek için gidin derim olmazsa tamamen bitirirsiniz bazen kabullenmek için bu tarz şeylere gerek oluyor hayırlısı olsun hakkınızda

Hep kafanızda bir kere gitseydim deneseydim diyecekseniz keşke dememek için gidin derim olmazsa tamamen bitirirsiniz bazen kabullenmek için bu tarz şeylere gerek oluyor hayırlısı olsun hakkınızda

Evet canım en azından aklımda 0 sıfır soru işareti ile hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.

eğer ilişkinin bitmesinde suçlu bensem, suçumu kabulleniyorsam hiç durmam varsın reddetsin.

bence de gidin belki ayrılık niyeti vardı son olay bahane oldu..
ama herkesin söylediği gibi ömür boyu gitseydım demek yerıne gitmek çok daha mantıklı..
yine olmaz derse zaten kararını vermiş demektir kendinizi suçlamaktan kurtulursunuz.Hakkınızda hayırlısı olsun..

ben olsam gitmezdim ..
ilişkide koşan taraf neden sizsiniz?

Mesajini simdi gordum canim burdan cvp verebiliyorum ben de bjnu firsat olarak gorur giderdim ne biliyim sanki gitmezsem elimden gelen herseyi yapmadim gibi gelirdi

Son düzenleme:
Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum ki sakın gitme; çünkü değmez. Yorumlarda bir arkadaş da demiş ki : " ama ben bu kadar kolay yakıp yıkan biriyle olan ilişkiyi zaten uzun ömürlü görmem" demiş. Aslında o kadar doğru bir cümle ki..

Bazı insanlar evliliği masallardaki gibi sanıyor; her şeyin mükemmel olduğu, hiçbir sorunun olmayacağı, pembe bir dünya tasarlıyorlar kafalarında . Ama evlilik bu kadar kolay değildir; bir insan sorunlarla mücadele etmekten kaçınıyorsa, en ufak bir sorun karşısında hemen o ilişkiyi yakıp yıkıyor, seni gözden çıkarabiliyorsa o insandan uzak dur; çünkü bugün barışsanız bile yarın o kişi yine gidecektir, hatta nikah masasında bile yüzüstü bırakıp gidebilir. Böyle insanlara güvenip de yola çıkılmaz. Böyle bir insanla evlensen de o evliliğin sonu olmaz; çünkü adam sorunlarla mücadele etmekten kaçınıyor Bu örnekler çoğaltılabilir tabii, ama konu uzar gider :) Fakat şunu da söyleyebilirim ki, bu tip insanlar kimseyle anlaşamazlar, herkesi deneseler de o kafasında tasarladığı kişiyi bulamazlar; çünkü tasarladığı kişi gerçek dışıdır :) Ama asla dönüp de hata acaba bende mi diye de sormazlar, hem kendilerini yıpratırlar, hem de hayatından geçen onca kızları...

Son olarak da; Sevdiğin için mücadele etmek gerekir evet, ama sen yapacağını yapmışsın, kafanda soru işaretleri kalacak bir şey yok; çünkü mücadeleni vermişsin, gururunu ayaklar altına alıp defalarca yalvarmışsın, buna rağmen karşı taraf hala net ve keskin ise bu durumda "keşke şunu da yapsaydım" diyebileceğin hiçbir şey yok. Şunu da yine tecrübeme dayanarak söylüyorum ki; bir erkek bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz. Genelleme yapmak elbette doğru olmaz ama en azından ben bunu yaşadım ve gördüm :) Toparlarsak eğer; her şey kader ve kısmet, üzme kendini umarım çabuk atlatırsın ve umarım her şey istediğin gibi olur :)

Son düzenleme:
Neden gitmeyim ki seviyorsam istiyorsam mutlu olacağıma ve değeceğine inanıyorsam
Hiç bir şey tutamaz gitmemek için
İstemezse de yoluma bakardım hayat böyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…