merhaba canımlar,
daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. Ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.bana özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.bütün hevesiim içime oturdu .. 1 kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..
-şimdi gel gelelim asıl mevzuya erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile bursa'ya geliyormuş.bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..
Canım çok tatlısın tşekkür ederim. Son cümlen yüzümde tebessüm oluşturdu. Aminn tatlım benim ..
babası hastayken bunu bile bile triplere girerseniz adam da size yerinizi gösterir. Nitekim de öyle yapmış. Kafasında bitirmiş. Demek ki her sağlık durumunda ya da ailesinin rahatsızlığı durumunda öncelik sen olmak isteyeceksin gibi bir izlenime kapılmıştır.
Hala nasıl böyle bir çocukluk yaptığımı düşünüp duruyorum. Nasıl bencilce bi davranış. Zaten ayrılırken bana, '' Ben bu haldeyken bana veda mı ediyorsun, senden hiç beklemediğim bi davranıştı '' demişti. Şu olanlara inanamıyorum gerçekten ..
Eminim sende çok tatlısındır canım...Sevdiğini kırmışsın,üzmüşsün, ama hatanın da farkındasın.En azından farkındasın ve çabalıyorsun.Bu da bir şeydir bence...Git ve şansını dene.Aşk bazen ısrar gerektiriyor, ısrar etmeden kazanamazsın.En sevdiği kıyafetini giymeyi unutma, kocaman bir gülücükle karşısında seni gördüğünde eminim aranızdaki buzlar eriyecektir...
Empati yaptım da aynı şeyi bana yapsaydı hayatta kabul etmezdim. Çünkü biten bitmiş kafasında size notunu vermiş.
keşke dememek için git bence..ne kaybedersin..için rahat olur en azından..herşeyi yaptım dersin..zaten dönmezse tam olarak, gitti der ona göre yaşarsın..süphe duymadan yani..
ıcınde sevgi varsa sansını dene derim ben. git gör reddederse zaten ozaman ıcınde rahatlar sende yoluna bakarsn gelecegıne bakarsn.. kafanda binbir soru olmaz
kesinlikle canım en azından bi umutla beklemem. Evet kesin olarak istemiyormuş diyip bende kafamda bitiririm. Aaslında hiç bi zaman öldüm bittim havası yaşamam.karşımda ki insann bititrdiğinden emin olduğum an kalbime söz geçirmesini bilirim ama onda bazı şeylerin bitmediğine inanıyorum. Eğer öyle olsaydı ayrıldıktan sonra da arkadaş gibide olsa hiç yazmazdı. Annemin hastalığını soramadfığı için benden özür dilemezdi, facesinde hala arkadaş olarak ekli kalmazdım bilemiyorum bunlar kafamı karıştırıyor
hiç birşey kafanı karıştırmasın hata sendeyse tabiki gideceksin..hiç süphen olmasın seni deniyordur belkide olabilir..belki bunaldı adam herşey olabilir..gidince güzel şeyler konuşursun tartışma unutmaki haksızsın..bırak söylensin o..keşke dememek için yap bence..herşeye karşı benim hiç keşkem yok:))
bence kesinlikle gittt!!! bu fırsatı sakın kaçırma ne olacaksa olsun yoksa hep içinde kalacak sakın gitmemezlik yapma sakınn yüzleşmek her zaman olumludur.sonuç ne olursa olsun senin için en doğrusu gidip yüzleşmektir
Hep kafanızda bir kere gitseydim deneseydim diyecekseniz keşke dememek için gidin derim olmazsa tamamen bitirirsiniz bazen kabullenmek için bu tarz şeylere gerek oluyor hayırlısı olsun hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?