Gitsem mi Gitmesem mi? Acill önerilerinizi bekliyorum Kızlaaar !

hepimiz hata yapabiliyoruz sevdiklerimize karşı, seven insan bu kadar katı olamaz zannımca. üstüne düşerek daha da şımartıyosun olacağı varsa da olmıycak bu saatten sonra, lütfen bi nefes al akışına bırak, nefret ettirme kendinden

Canımm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim .. Hakaret falan asla olmadı. Neredeyse 1 ay olacak beni incitecek birşey asla söylemedi. Sadece son konuşmamızda hattımı değiştirmek zorunda bırakma demesi beni çok üzdü ve o günden beride asla yazmadım zaten. Ardından bi mesaj attı ama cevap dahi vermedim. Gitmek şuanda ağır basıyor gibi.Şuan zaten en kötü ihtimali yaşıyorum, 0 umut .. O yüzden gitsem ve hala barışmazsak hayal kırıklığı çokta olmaz ..

Bilmiyorum canım .. Suçlu benim diye çabaladım. Arkadaş gibi gayet güzel şakalaştık mesajlaştık falan fakat konu ilişkimize gelince hemen suratı düşüyor ..

bılemıyorum 3 haftadır çabalıyorsun barışmak ıcın..
ve aldığın cevap bence ıplerı koparan cinsten..

seven ınsan bu kadar gurur yapamaz..

son mesajında ne yazdı?

kaybetcek bıseyın yoksa gıt..

O zaman herşeyi göze alıp git.
Ama çok beklentide olma olumlu da olabilir olumsuz da.
Ama ben yinede arkadaşını aracı yaptığını düşünüyorum. Belki de seni o kadar tersledikten sonra gurur yapıp geri dönememiştir arkadaşına anlatmıştır.
Ayrılan sensin ama şu an ki konum sanki o terketmiş gibi. Bu yüzden sonuç ne olursa olsun kabullenmelisin eğer gideceksen.

Arkadaşım hatalı olan sen, kırılan oysa bence gitmelisin. Git ve gönlünü al derim ben.

10 Gündür falan hiç bi yaşam belirtisi vermiyorum :) Facebookta falan ekliydi.Beni düşündüren şu canım, ben bir insanı gerçekten istemiyorsam normal attığı sıradan bi mesaja cevap vermem. Kuzenimin bebeği hastaydı bunu öğrendi ve bana nasıl destek oldu anlatamam. Annemin bi rahatsızlığı vardı bunun için özür diledi soramadım şimdi nasıl falan dedi. Daha geçen Gs, BJK maçında maçtan sonra görüşelim özge hanım yenileceksiniz şimdiden mağlubiyetinizi kutlarım vs şakalaşan mesajlar attık birbirimize. Twitterda hala takip ediyor, facede falan silmemişti hattımı kapatırım muhabbetinden sonraben onu sildim .. Bilemiyorum bu olanlar kafamı karıştırıyor.

sorun neydi diye öğrenmek için eski konunuza baktım ilişkiniz 2 aylık bir ilişkiymiş.. Ne kadar zamandır tanışıp 10 saatlik mesafede ve 2 ayda ne kadar görüşüp nişan yapma kararı aldınız bilmiyorum ama bence kendinizi üzmeyin.. bu kadar ısrarla istemiyorsa altında başka birşey olabilir.. bir de yaşlarınızı merak ettim :44:

Arkadaşım hatalı olan sen, kırılan oysa bence gitmelisin. Git ve gönlünü al derim ben.

Bende öyle düşünüyorum canım en azından evliliğe kadar uzanmış bi ilişkiyi yaşadığım adamın yüzüne karşı dilemem gereken bir özür olduğunu düşünüyorum

2 ay değil hanımefendi bu ay ile birlikte 7 ay oldu. Ben 22 o 28 yaşında.

bence kesinlikle gittt!!! bu fırsatı sakın kaçırma ne olacaksa olsun yoksa hep içinde kalacak sakın gitmemezlik yapma sakınn yüzleşmek her zaman olumludur.sonuç ne olursa olsun senin için en doğrusu gidip yüzleşmektir

babası hastayken bunu bile bile triplere girerseniz adam da size yerinizi gösterir. Nitekim de öyle yapmış. Kafasında bitirmiş. Demek ki her sağlık durumunda ya da ailesinin rahatsızlığı durumunda öncelik sen olmak isteyeceksin gibi bir izlenime kapılmıştır.

Bende öyle düşünüyorum canım en azından evliliğe kadar uzanmış bi ilişkiyi yaşadığım adamın yüzüne karşı dilemem gereken bir özür olduğunu düşünüyorum

En doğru karar tatlım :) o zaman inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.

2 ay değil hanımefendi bu ay ile birlikte 7 ay oldu. Ben 22 o 28 yaşında.

ben 2 diye okudum kusuruma bakmayın öyleyse..
agresifleşmenize de luzüm yok..

Siz daha iyi tanırsınız ters tepmeyeceğine inanıyorsanız gidin..

Evet canım en kötüsünü yaşıyorum zaten şuan, o yüzden herşeye hazırlıklıyım :)

Ben elimden geleni yaptım demek için git bence... Sonuçta sen onu seviyorsun ve anladığım kadarıyla o da boş değil sana karşı.Hassas bir anına denk gelmiş, falan filan olmuş, ayrılmışsınız.Bir kere git en azından şansını dene, olmuyorsa da herkes kendi yoluna bakar zaten...3 haftadır acı çekiyorsun, barışır mıyız barışmaz mıyız diye ümit edip duruyorsun.Bundan daha acı olamaz herhalde seni reddetmesi...Zaten hazırlıklısın bu duruma, çünkü sana söylenecek pek çok ayrılık cümlesini kurmuş...Umarım her şey düzelir, masalınıza kaldığınız yerden devam edersiniz...

ben 2 diye okudum kusuruma bakmayın öyleyse..
agresifleşmenize de luzüm yok..

Siz daha iyi tanırsınız ters tepmeyeceğine inanıyorsanız gidin..

Aaa ne agrasifleşmesi. Kesinlikle öyle birşey yok. Sadece herkeze cevap yazayım diye seriye bağladım :) Eğer öyle bi izlenim verdiysem kusura bakmayın. Önerileriniz için teşekkür ederim :*

senin hissettiğin nedir?öncelikle önemli olan bu.eğer onu gerçekten tekrar istiyorsan git.ya da bir şık daha var.ağzını ara.bursaya geliyorsan geliyim yüz yüze konuşalım desen naısl olur acaba??

Canım çok tatlısın tşekkür ederim. Son cümlen yüzümde tebessüm oluşturdu. Aminn tatlım benim ..

senin hissettiğin nedir?öncelikle önemli olan bu.eğer onu gerçekten tekrar istiyorsan git.ya da bir şık daha var.ağzını ara.bursaya geliyorsan geliyim yüz yüze konuşalım desen naısl olur acaba??

Diyeceği cevabı o kadar iyi biliyorum ki :) aynen şunu derdi ; ama bu konuyu konuşmuştuk özge kararım hala değişmedi diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…