Gitmeli miyim?

amin canım
belli ki psikolojik karmaşaları var belki çift kişilik ne bileyim,belkide sadece tuhaf bi insan, eşiyle ayrılmaları çok etkiledi belkide

amin canım
belli ki psikolojik karmaşaları var belki çift kişilik ne bileyim,belkide sadece tuhaf bi insan, eşiyle ayrılmaları çok etkiledi belkide

Zannetmiyorum, çokta sosyal ve esprili biridir kendisi. Eşiyle ayrılmayı da kendi istemiş dediğine göre. Onun sorunu, etrafındaki herkes onun istediği gibi olmalı. Birşey sorar, o anda kafasındaki cevabı veremezsen yandın. Sırf ben değil eşimle bile çok kötü kavgaları var. İnsanları olduğu gibi kabullenemiyor maalesef. Tek muhabbeti, o niye öyle değil, bu niye böyle değil... Birde aklına geleni söyler, 2 sn. bekleyip acaba söylemem gerekirmi demez. Sonra pişman olur falan, böyle işte. Birde eşimi benden kıskanması da tuz biber oldu üstüne.

Değiştim diyormuş eşime. İnşallah öyledir.

arkadaşlara katılıyorum canm zaten istiyosun git barış sen yine davranışlarna devam ederse net tavrını kyarsın zaten

Degismez bence. Benim esimin annesi de cok fesat bir kadindi.hacca gitti. Duzelmistir dedik. Nerde ayni tas ayni hamam.gelir gelmez yalanlara basladi. Isler cevirmeye basladi. Insanlar kolay kolay degismiyor.

slm canım konuyu yeni fark ettim ve ackcası merak ettim ne oldu kv gelip gitmiştir muhtemelemen nasıl gecti? inş. canınızı sıkacak birşeyler yaşatmamıştır size...

Kocanı başının üstünde taşı derimde başka bişey demem :))) Ama dur diyim dayanamadım :)) Bu devirde iyi niyetli olmicaksın. Küs olma ama yüzgözde olma. Sonra bidaha gelmeyekalkar nemelazım. Gitme boşver.

Sizin yaptığınızı bu devirde çok az kişi yapar. Öncelikle Allah razı olsun.
Bence de küs kalmak iyi değil. Barışırsınız ama artık daha mesafeli durursunuz.

slm canım konuyu yeni fark ettim ve ackcası merak ettim ne oldu kv gelip gitmiştir muhtemelemen nasıl gecti? inş. canınızı sıkacak birşeyler yaşatmamıştır size...

Ehe burayı unutmuşum

Kayınvalidem geldi, 1 hafta durdu ve gitti. Sürekli yakın olmaya çalışıyordu, sarılmaya çalışıyor falan. Sürekli yaptığım yemekleri vs. pohpohlamalar... Seninle yemekte uzun uzun ana kız gibi konuşmayı özlemişim dedi. Belli çok pişmandı. Hatta bir sabah kahvaltı ederken eski konuları açtı. Ben hah şimdi yine başladı derken birden olanlar için özür diledi. Şok oldum. O da az şeyler yaşamamış, mesela ben saçlarımı sarıya boyattığımda görür görmez "ne biçim olmuş civciv gibi ıyy" demişti. Kendisi de saçlarını sarıya boyatmış, bir yakını "f...lere dönmüşsün bu yaşında" falan demiş. Dedi ki çok canımı acıttı bu sözüyle... Ama sen dicektim, neyse boşver dedim. Ben de artık eskisi gibi kızgın değilim. Üzülüyorum sadece.

Velhasıl şuan aramız iyi. Olanlar unutuldu mu derseniz, mümkün değil tabiki sadece ders aldım, bu da bir tecrübeydi diyorum kendi kendime. İnşallah hep böyle kalabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…