• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim?

Yok onlar ayrılmışlar ama kanka takılıyorlar :1: Birbirlerine yatıya gidiyorlar, kayınvalidem istanbula geldiğinde kayınpederin evinde kalıyor. Hem birbirlerini sevmezler, hem arkalarından demediğiniz bırakmazlar, ama görüşmekten de vazgeçemiyorlar. İlginç bir durum. Ama kesinlikle aşk değil.

şaka mı bu? çok çok enteresan bence çok dengeli insanlar değiller hayatın boyuncada bu tarz dengesiz insanlarla iyi geçinemezsin bence uzak dur görüşmeye git ama sessiz kal kadın tartışma çıkarırsada kendi kendine cinnet geçirsin zaten eşinde ne olduğunu biliyormus annesinin ciddiye alma bence

Kayınvalide değil kaynana işte. Tüm kötü örnekler var. Gel de konuş hiç bi şey olmamış gibi.

Sapıklar bence. Hastalıklılar. Psikolojik manyaklar.:31:
Valla günahları boynuna, bizimkinin damarına basarsan büyüyle hocayla ilgilenir.
Evet, sanki robotmuşuz gibi.:37: Belki çamaşırımı çıkardım, orda unuttum. Nolacak, pis pasaklı diye adın çıkar sonra.:30:
O yüzden eve uzun süre bi büyüğün gelmesini istemiyorum artık.

Benimki kötü, seninki benimkinden de kötü :31: Fazla muhattap olma bence, zararlı çıkan sen olursun bu ilişkide.
Allahtan eşin senden yana.

Seninki baya büyük işlerle uğraşıyor desene:)
Ne tehlikeli :ssz:

Vallah dediğin gibi, mesela ben şuan işdeyim, çok ağır bir girip geçiriyorum ve eşim af edersiniz ama iç camaşirini bile katladigim düzenin en altindakini pat diye ceker alir, inu bile seçiyor:ssz:
Çamaşırları alir atar, burakir..
hasta hasta arkasını mesela toplayamiyorum bende:27:
Ayrıca onlar kendi pasakli evlerine burnunu soksunlar:9:

Seninki baya büyük işlerle uğraşıyor desene:)
Ne tehlikeli :ssz:

Vallah dediğin gibi, mesela ben şuan işdeyim, çok ağır bir girip geçiriyorum ve eşim af edersiniz ama iç camaşirini bile katladigim düzenin en altindakini pat diye ceker alir, inu bile seçiyor:ssz:
Çamaşırları alir atar, burakir..
hasta hasta arkasını mesela toplayamiyorum bende:27:
Ayrıca onlar kendi pasakli evlerine burnunu soksunlar:9:

Benimki çok tehlikeli. Saman altından su yürütenlerden:23:

Benim eşim de öyle, her yerden çorap topluyorum sağolsun:37:

Kendi evlerini de afedersin bok götürür, hiç laf kondurmazlar hatta titizlik abidesi kesilirler. Bizimki benim evde iş yapıyor, ay çok pisti çok pisti diyodu. Halbuysam o gelmeden 1 gün önce tüm evi yalayıp yuttum, huyunu bildiğim için. Ama işte gel gör ki ... :31:

Sevgi merhaba :3:
Evvela düzgün Türkçenden ötürü seni tebrik ediyorum.
Seni aklı başında yorumlarından tanıyorum.
Gelelim senin konuna...
Senden sonra müsadenle eşini tebrik edeyim :46:
Daha en baştan oturma kararına tepkisini koymuş sorun çıkar demiş.
Böyle eşler hala mevcut demek ki ne güzel :nazar:
Buaralar öyle konular okur olduk ki beylerin karılarını sevip kollamalarını okumaya hasret kalmıştık.
Kayınvaliden kanatsız melek dahi olsa aynı ev olmaz sevgicim.
Sen ister çalış ister ev hanımı ol çıkacak olan sorun gene çıkar ki zaten çıkmış...
Ya eşin annesini tutsaydı annem gidemez sen git deseydi sana .
Ama eşin destekçin ne güzel maşallah.Allah ağzınızın tqdını daim etsin ve hiç bozmasın.
Kayınvalidene git sevgi lakin ben olsam ben giderdim.
Herkesin iyi-kötü yaşanmışlıkları var.Onları sürekli su üstünde tutmamız imkansız.
Elbette unutamazsın zira unut da demiyorum.
Ama temkinli ol sevgi...
Gitmesine git ama mesafeyi bırakma elden.
Bırakma ki tekrar gelip evine yerleşme haddini bulmasın kendinde.

Benimki çok tehlikeli. Saman altından su yürütenlerden:23:

Benim eşim de öyle, her yerden çorap topluyorum sağolsun:37:

Kendi evlerini de afedersin bok götürür, hiç laf kondurmazlar hatta titizlik abidesi kesilirler. Bizimki benim evde iş yapıyor, ay çok pisti çok pisti diyodu. Halbuysam o gelmeden 1 gün önce tüm evi yalayıp yuttum, huyunu bildiğim için. Ama işte gel gör ki ... :31:

Allah yardımcin olsun, bol sabır ve huzur versin kalbine:6:
Düşünüyorumda, gerçekden pasakli ve pis olsaydınız, ne derlerdi:26:

Ben mutfak halima kasayla şimdi bir şey düşersem, burda bir arkadaşimiz aklima gelir hep. Oda; kb'si bir gün bunlara gelmiş çocuğun kirli çamaşırını banyoda yikiyormuş, mutfagin halısı galiba kirlenmiş ( çocuklu kadın) sınırlı gitmiş oğluna, kirlenen haliyi şikayet etmiş:27:

Cidden akli yerinde olmayan çok insan var, cok üzülüyorum burdaki genç ve ne yapacaklarını bilmeyen küçük kadinlara:)

Belki halime şükretmeliyim:))

Burda belki hatırlayan vardır, kayın validesi bir dolabın altinami ne, büyü saklamiş.
Benim bir tanıdığımın kv'deside yatağın altina saklamiş:)

Çağıl ve dengesiz bir kadin, ayira bilmek adına herşey yapa biliyormuş.
Bu yüzden sürekli kv'deniz gizlice odanisa giriyorsa, temizlik yaparken dikkatli edin:27:

Ama düzenini kontrol etmek içinde gire bilir,
Çünkü benim annem bu konuda bir kere uyarmişdi, oysa kv'dem evime gelmez.. olmasına ragmen.
Eski nesil çok tuaf:) kafa yapıları çok farklı. .

Çok iyi niyetli olmak hem güzel hemde bu iyiliğin kurbani olmak demek..
İşte, böyle yaşiyarak ancak inanırız herkesin bizim gibi olmadigina;)

Olmayan birşey için günahını alamam, böyle gücümün yetmeyeceği şeylerden de Allah'a sığınırım.

şaka mı bu? çok çok enteresan bence çok dengeli insanlar değiller hayatın boyuncada bu tarz dengesiz insanlarla iyi geçinemezsin bence uzak dur görüşmeye git ama sessiz kal kadın tartışma çıkarırsada kendi kendine cinnet geçirsin zaten eşinde ne olduğunu biliyormus annesinin ciddiye alma bence

Bir şekilde yapmamız lazım işte bana şans dileyin. Neler olacak ben de bilmiyorum.

Sevgi merhaba :3:
Evvela düzgün Türkçenden ötürü seni tebrik ediyorum.
Seni aklı başında yorumlarından tanıyorum.
Gelelim senin konuna...
Senden sonra müsadenle eşini tebrik edeyim :46:
Daha en baştan oturma kararına tepkisini koymuş sorun çıkar demiş.
Böyle eşler hala mevcut demek ki ne güzel :nazar:
Buaralar öyle konular okur olduk ki beylerin karılarını sevip kollamalarını okumaya hasret kalmıştık.
Kayınvaliden kanatsız melek dahi olsa aynı ev olmaz sevgicim.
Sen ister çalış ister ev hanımı ol çıkacak olan sorun gene çıkar ki zaten çıkmış...
Ya eşin annesini tutsaydı annem gidemez sen git deseydi sana .
Ama eşin destekçin ne güzel maşallah.Allah ağzınızın tqdını daim etsin ve hiç bozmasın.
Kayınvalidene git sevgi lakin ben olsam ben giderdim.
Herkesin iyi-kötü yaşanmışlıkları var.Onları sürekli su üstünde tutmamız imkansız.
Elbette unutamazsın zira unut da demiyorum.
Ama temkinli ol sevgi...
Gitmesine git ama mesafeyi bırakma elden.
Bırakma ki tekrar gelip evine yerleşme haddini bulmasın kendinde.

Çok teşekkür ederim :16:
Eşim konusunda çok şanslıyım, aynı şekilde de onun da şanslı olduğunu düşünüyorum. Zor zamanında kendi babasını aramaz, benim babamı arar. Benimle beraberken de ilk defa bir ailesi oldu. İlk defa evim şurası diyebiliyor. Birbirimizle de gerçekten çok mutluyuz. Bunu ikimiz de kaybetmek istemiyoruz. Belkide bu kadar evine bağlanmasına sebep olduğu için huzursuz ailesine minnettar olmalıyım :1:

Tekrar aynı ev mümkün değil. Bir kere ben istesem eşim istemez. O günleri tekrar yaşamak istemiyorum. Düşünsene, akşama kadar stres dolu bir iş, ama eve gitmek istemiyorsun kendi evin daha kötü.

Haklısın tabiki ama ben özellikle büyüklerime bişey diyemem. Genelde cadı olarak tabir edilsemde aile terbiyemden ötürü büyüğüme bişey diyemem. Başıma ne geldiyse ondan geldi zaten. Tek çocuk olduğundanmı bilmiyorum ama ben olsam ne güzel oğlum yuvasını kurdu, yokluktan çıktı karısıyla elele verip çalışıyorlar kimseye muhtaç değiller iyi kötü idare ediyorlar diye sevinirdim. Oğlu boşansa ne olacak ki, ne bekliyor?

Sen olsan öyle düşünürsün ama kadın seni oğlundan resmen kıskanıyor.
Kendisi nasıl boşanmışsa sen de aynı kaderi yaşa istiyor. Mutlu olmanızı kaldıramıyor... :31:
Oğlunun boşanması değil kilit nokta, senin onla aynı kaderi yaşamanı istemesi asıl önemli olan...
Siz iyisiniz ve o da düşünüyor ben neden böyle olamadım diye...
Bla bla bla... Kadınsal kompleksler... :37:

Sen olsan öyle düşünürsün ama kadın seni oğlundan resmen kıskanıyor.
Kendisi nasıl boşanmışsa sen de aynı kaderi yaşa istiyor. Mutlu olmanızı kaldıramıyor... :31:
Oğlunun boşanması değil kilit nokta, senin onla aynı kaderi yaşamanı istemesi asıl önemli olan...
Siz iyisiniz ve o da düşünüyor ben neden böyle olamadım diye...
Bla bla bla... Kadınsal kompleksler... :37:

Bilmiyorum ki.

Çok yakın bir arkadaşı hatta çocukluktan beri tanıdığı kardeşten öte, kendine yıllarca maddi manevi yardım etmiş arkadaşı kızını evlendirdi. Dönüşte ilk söylediği şu oldu "ben biliyorum fazla durmaz boşanır bunlar". Eşimin kuzeni nişanlandı, "çok geçmez atar yüzükleri ben biliyorum onları" diye yorum yaptı. Ki her iki çiftte yıllardır sevgililer, birbirlerinin gözünün içine bakıyorlar.

Mesafeli ol bence. Eli ayağı tutuyorsa, yaşlı değilse, çoklarımızın k.validesi gibi gelsin ziyaret etsin, hasret giderip gitsin...

Olmayan birşey için günahını alamam, böyle gücümün yetmeyeceği şeylerden de Allah'a sığınırım.

Bir şekilde yapmamız lazım işte bana şans dileyin. Neler olacak ben de bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim :16:
Eşim konusunda çok şanslıyım, aynı şekilde de onun da şanslı olduğunu düşünüyorum. Zor zamanında kendi babasını aramaz, benim babamı arar. Benimle beraberken de ilk defa bir ailesi oldu. İlk defa evim şurası diyebiliyor. Birbirimizle de gerçekten çok mutluyuz. Bunu ikimiz de kaybetmek istemiyoruz. Belkide bu kadar evine bağlanmasına sebep olduğu için huzursuz ailesine minnettar olmalıyım :1:

Tekrar aynı ev mümkün değil. Bir kere ben istesem eşim istemez. O günleri tekrar yaşamak istemiyorum. Düşünsene, akşama kadar stres dolu bir iş, ama eve gitmek istemiyorsun kendi evin daha kötü.
bende zaten yapti demiyorumki:)
Zadece odanisa sık sık giren kv'lerinise dikat edin diyorum çünkü bu sebeple odaya girenler var.
Kayın vslidenin yatak odasinda işi olmadığını biliyor, iki sebeble girer işte. Zaten bir şey bulmadanda gunahini almak çirkin olur:5:
Ama kimseyi kendin gibi saf vr temiz sanma.
Şuda bir gerçek, çok şanslısin çünkü eşin gercekden seni seviyor ve yanında.

Gidip, gitmemekde sana bağlı canim.
Ama sordun ya, ila kötümu olmaliyiz?

Ozaman onlar niye bizim gibi tecrübesiz kadınlarla uğraşıyor?
Ve bizimde onlar gibi kötü olmaması teşvik ediyorlar?
Aslinda biz kötü degiliz, zadece evliliğimizi bu şekilde korumak zorunda kaliyoruz/ burakiyorlar..

bence git ama eşinin yanında karısı olduğun için git barışsan da samimi olma mesafe olsun aranızda:34:

Allah yardımcin olsun, bol sabır ve huzur versin kalbine:6:
Düşünüyorumda, gerçekden pasakli ve pis olsaydınız, ne derlerdi:26:

Ben mutfak halima kasayla şimdi bir şey düşersem, burda bir arkadaşimiz aklima gelir hep. Oda; kb'si bir gün bunlara gelmiş çocuğun kirli çamaşırını banyoda yikiyormuş, mutfagin halısı galiba kirlenmiş ( çocuklu kadın) sınırlı gitmiş oğluna, kirlenen haliyi şikayet etmiş:27:

Cidden akli yerinde olmayan çok insan var, cok üzülüyorum burdaki genç ve ne yapacaklarını bilmeyen küçük kadinlara:)

Belki halime şükretmeliyim:))

Sabrım var da ona karşı yok be canım :1:
Gerçekten pasaklı olsaydım ben takmazdım ki :ssz: Olmadığım halde öyleymiş gibi göstermesi beni asıl sinir ediyo.
Aman neyse çok dedikodusunu yaptım bugün:52:

Sabrım var da ona karşı yok be canım :1:
Gerçekten pasaklı olsaydım ben takmazdım ki :ssz: Olmadığım halde öyleymiş gibi göstermesi beni asıl sinir ediyo.
Aman neyse çok dedikodusunu yaptım bugün:52:

En azsindan zararsız bir dedikodu:1:
RahatlamişSindir:ssz::ssz:

Hayal gücümu sorladim, acaba gercekden kirli oksan, adin neye çıkar diye,
Ama cidden o kadar derin düşünmedim onlar gibi:27:

Neyse:) kalbinizi hoş tutun bayanlar:)
Elbet bu sikinti kalbimimizi bir gün terkedecek:8:

hayatına çok erkek girmiş ama evlenmemiş. Eşime bu durumu sorduğumda anneme dayanamayıp kaçtı adamlar demişti :9:
Kadını mesleğinden mi soğutmak istiyorsunuz anlamadım ki :1:

Iyyy benim eski kayınvalide gibi :1: 4 koca boşamıştı :D

Back