• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim?

canım bence barış. hayatta birisi ile küs kalmak sana içbirşey kazandırmaz. aksine rüyalarına girer, ne yaptı ne etti diye kendi kendini yer durursun, belki rüyalarına bile girer küs olduğun insan. peygamber efendimiz bile bir kişi ile 3 günden fazla küs kalmayın diye buyurmuş. kayınvaliden yanlış hareketler yapmış. benimde başıma buna benzemese de kv nin oğlunu kıskandığı ve beni hiçe saydığı durumlar geldi. sen küçüksün alttan al. ama barışınca da eşini tamamıyle ona teslim etme koparabilir. eşin için barıişmak istiyorsun. bu eşinin de hoşuna gidecektir. eşin de net konuşamıyor sorun çıkarmaz diye çünkü biliyor ki yine sorun çıkar. sen bir dene koskaca kadın gelip senden özürdilemez. benim kv dilemedi en azından. ama ben alttan aldım sevmeye sevdirmeye başladım. eşimin de hoşuna gitti. se sen sıcak ve ılıman olursan kv ye karşı, bir süre sonra bak bu kız beni de seviyor sıcakkanlı, oğluma da değer veriyor diyecek. Eğer bunu yapamazsa da, bil ki sen elinden geleni yaptın ve vicdanın rahat.. Allah yardımcın olsun canım

gidin barışın ama bence arada bir sogukluk ya da mesafe bırak her zaman. aynı şeyleri yapmaya cesaret edemesin.

bencede gıdıp barış ama mesafeli herzaman bilsin hissetsın sana ettiği kötü lafları unutmasın

bence gitme canım. yani ben olsam gitmezdim. oğlu gitsin görsün. ne ihtiyacı varsa göndersin. ama sen gitme bence. çünkü gidersen ilerde daha kötüsünü yaşarsın huylu huyundan vazgeçmez. ne demek evden kovmak terbiyesiz geçinmeye niyeti olsa o zaman bunu yapmazdı. ama dediğim gibi o kadının geçinmeye niyeti yok bence.

öncelikle takdir ettim sizi,
kimse kolay kolay kv ile oturmayı kabul etmezken(bende bu gruptayım)
siz evliliğinizin en tatlı zamanları eraber yaşamayı canı gönülden kabul etmişsiniz,
bu büyük bir özveri gerçekten.
kimse kolay kolay yapamaz bunu?
kayınvalidenizin yaşı kaç bu arada?
bana kalırsa barışın ama ne kadar kırıldığınızı belirtin ve bir süre daha mesafeli durun,
gerçekten değiştiyse amenna,
fakat gene aynı huyları devam ederse eşinizede teklif sunun,
ya aynı apartman ya da yakın oturmak koşuluyla evinizi ayırın.

bence gitmeyin ve artık samimi olmayın yeniden barışırsanız gene evinize yerleşir kocanızla aranızı bozmaktan başka birşey de yapmaz benim fikrim böyle kocanız bu durumdan rahatsız değilseki rahatsız değil gibi gitmeyin :51:

canım bilemiyorum ki ne desem, o kadar iyi niyetli yaklaşmışsın ki ve o kadar nankör davranmış ki sana...yerinde olsam gitmem oğlu görüşsün maddi destekte veriyosunuz zaten, ben insanların kolay kolay değişeceğine inanmıyorum hele ki belli bi yaştan sonra

bence gitmelisin .. yani mecbur deilsin tabide gitsen daha iyi gibi sanki
bakdin ayni tas ayni hamam bi daha inanmazsin da gitmezsinde
e$inin annesi sonuçta, atsan atilmaz satsan satilmaz
kocasiz kim bilir ne zorluklarla buyuttu e$ini, seni sevip mutlu eden adami
sen çok iyi bi insansinki boyle ince du$unebiliyorsun, bu kadar ince du$unebiliyorsan bi adim da atabilirsin kv ne kar$i e$inin hatrina ...

Sevgi, eşin tercihi sana bırakmış,
gönlünden ne geçiyorsa onu yap.

Kvdeni en iyi sen tanırsın.
Gittiğinde nasıl da ayağıma getirttim tavrı olacak bir insansa gitme,
ama gittiğinde mahcup olup sevinecek bir insansa git...

kayınvaliden çok mutsuz bir insan
psikolojisi bozulmuş
o sebepten sana böyle olumsuz şekilde davranmış
olgunlaşma yaşla olmuyor her zaman
bence sen barışmaya git
ama mesafeyi koru hala kırgın olduğun belli olsun
ilerde arkandan ben barışmak istedim de o gelmedi de
şeklinde konuşup seni etrafa kötü gösterme tehlikesi var
hem barışmaya gidersen eşin de çok sevinir
annesinin nasıl hatalı olduğunu senin nasıl olgun olduğunu bir daha görür.

Son düzenleme:
canım bence barış. hayatta birisi ile küs kalmak sana içbirşey kazandırmaz. aksine rüyalarına girer, ne yaptı ne etti diye kendi kendini yer durursun, belki rüyalarına bile girer küs olduğun insan. peygamber efendimiz bile bir kişi ile 3 günden fazla küs kalmayın diye buyurmuş. kayınvaliden yanlış hareketler yapmış. benimde başıma buna benzemese de kv nin oğlunu kıskandığı ve beni hiçe saydığı durumlar geldi. sen küçüksün alttan al. ama barışınca da eşini tamamıyle ona teslim etme koparabilir. eşin için barıişmak istiyorsun. bu eşinin de hoşuna gidecektir. eşin de net konuşamıyor sorun çıkarmaz diye çünkü biliyor ki yine sorun çıkar. sen bir dene koskaca kadın gelip senden özürdilemez. benim kv dilemedi en azından. ama ben alttan aldım sevmeye sevdirmeye başladım. eşimin de hoşuna gitti. se sen sıcak ve ılıman olursan kv ye karşı, bir süre sonra bak bu kız beni de seviyor sıcakkanlı, oğluma da değer veriyor diyecek. Eğer bunu yapamazsa da, bil ki sen elinden geleni yaptın ve vicdanın rahat.. Allah yardımcın olsun canım

Çok teşekkür ederim. Zaten bir Allah (cc.) için birde eşim mutlu olsun diye herşey.

gidin barışın ama bence arada bir sogukluk ya da mesafe bırak her zaman. aynı şeyleri yapmaya cesaret edemesin.

bencede gıdıp barış ama mesafeli herzaman bilsin hissetsın sana ettiği kötü lafları unutmasın

Zaten öyle yapacağım. O günleri bir daha yaşamak istemiyorum.

bence gitme canım. yani ben olsam gitmezdim. oğlu gitsin görsün. ne ihtiyacı varsa göndersin. ama sen gitme bence. çünkü gidersen ilerde daha kötüsünü yaşarsın huylu huyundan vazgeçmez. ne demek evden kovmak terbiyesiz geçinmeye niyeti olsa o zaman bunu yapmazdı. ama dediğim gibi o kadının geçinmeye niyeti yok bence.

Geçinmeye niyeti olsa ahhh... Neler olmamıştı neler... Ama adım attı gibi bakalım. Yapmazsam bende kalacak ihale. Küs kalan ben olucam.

öncelikle takdir ettim sizi,
kimse kolay kolay kv ile oturmayı kabul etmezken(bende bu gruptayım)
siz evliliğinizin en tatlı zamanları eraber yaşamayı canı gönülden kabul etmişsiniz,
bu büyük bir özveri gerçekten.
kimse kolay kolay yapamaz bunu?
kayınvalidenizin yaşı kaç bu arada?
bana kalırsa barışın ama ne kadar kırıldığınızı belirtin ve bir süre daha mesafeli durun,
gerçekten değiştiyse amenna,
fakat gene aynı huyları devam ederse eşinizede teklif sunun,
ya aynı apartman ya da yakın oturmak koşuluyla evinizi ayırın.

Evim başından beri ayrıydı zaten. Konu misafir gibi gelip eve yerleşmesi oldu. Ona bile bişey demedim ki sorun çıkarakn kendisiydi. Bu arada özverili olmam, iyi niyetli olmam hiç bir işe yaramadı maalesef.

bence gitmeyin ve artık samimi olmayın yeniden barışırsanız gene evinize yerleşir kocanızla aranızı bozmaktan başka birşey de yapmaz benim fikrim böyle kocanız bu durumdan rahatsız değilseki rahatsız değil gibi gitmeyin :51:

Rahatsız değil dersem yalan olur. Annesi ve karısı küsler dahası mı var :1: Ben de korkuyorum ama denemekte fayda var.

canım bilemiyorum ki ne desem, o kadar iyi niyetli yaklaşmışsın ki ve o kadar nankör davranmış ki sana...yerinde olsam gitmem oğlu görüşsün maddi destekte veriyosunuz zaten, ben insanların kolay kolay değişeceğine inanmıyorum hele ki belli bi yaştan sonra

Değişmez biliyorum. Ama ne bileyim çok şey istemiyorum. 5 dk da 50 tane laf sokmasın, alay etmesin, küçük görmesin, saygı duysun... Çok şey mi istiyorum.

bence gitmelisin .. yani mecbur deilsin tabide gitsen daha iyi gibi sanki
bakdin ayni tas ayni hamam bi daha inanmazsin da gitmezsinde
e$inin annesi sonuçta, atsan atilmaz satsan satilmaz
kocasiz kim bilir ne zorluklarla buyuttu e$ini, seni sevip mutlu eden adami
sen çok iyi bi insansinki boyle ince du$unebiliyorsun, bu kadar ince du$unebiliyorsan bi adim da atabilirsin kv ne kar$i e$inin hatrina ...

Bugün annemle konuştum da... O da anne dedi bak biz ne güzel geziyoruz yiyip içiyoruz... Ama o orada yalnız başına. Ki kayınvalidem annem ve babama çok büyük bir terbiyesizlik yapmıştı ona rağmen böyle dedi. Hiç birşey olmasa bile oğlum mutlu olur dedi (annem eşime oğlum der).

Sevgi, eşin tercihi sana bırakmış,
gönlünden ne geçiyorsa onu yap.

Kvdeni en iyi sen tanırsın.
Gittiğinde nasıl da ayağıma getirttim tavrı olacak bir insansa gitme,
ama gittiğinde mahcup olup sevinecek bir insansa git...

Herşey olabilir, herşey... O kadar değişken biri ki.

kayınvaliden çok mutsuz bir insan
psikolojisi bozulmuş
o sebepten sana böyle olumsuz şekilde davranmış
olgunlaşma yaşla olmuyor her zaman
bence sen barışmaya git
ama mesafeyi koru hala kırgın olduğun belli olsun
ilerde arkandan ben barışmak istedim de o gelmedi de
şeklinde konuşup seni etrafa kötü gösterme tehlikesi var
hem barışmaya gidersen eşin de çok sevinir
annesinin nasıl hatalı olduğunu senin nasıl olgun olduğunu bir daha görür.

Var tabii ki. O göstermese bile insanlar hemen öyle düşünecek. Ha insanların ne düşündüğünü takmam da eşime yansıyacak o mutsuz olacak.

hem bir anne olmasına hürmetten hem de eşinizin hatırı için gidin görüşün derim ben... ama bu görüşmenin sonrası için samimi bir ilişkiye dönüşmesine müsaade etmeyin, mesafeli bir şekilde küs kalmadan yürüsün gitsin ilişkiniz... yani temkinli olun yine de...

yapı meselesi..bana öyle davransa ömür billah bakmam yüzüne..
ama sen başka bakıyosun olaya eşin için olur diyorsun..
inş. iyi niyetinin mükafatını alırsın

Ne şanslısın eşin baskı yapmıyor.
Konuşmamanı anlayışla karşılıyor.
Annesi için seni huzursuz etmiyor.

Ben olsam gitmezdim..
Ama küsken huzurlu olurdum bu yüzden.
Eğer huzursuzsan bu küslükten git ama mesafeni hep koru..

Son düzenleme:
gitme canım dertsiz başına dert mi arıyosun? huylu huyundan vazgeçer mi? yine aynı şeyleri yaşayıp strese girmek mi istiyosun? bence bırak böyle kalsın..

Kızlar planlar değişti. Biz gitmedik, daha doğrusu eşim vazgeçti. Kayınvalidem buraya gelecek. Yarın saat 24 gibi burada olacak.

Bugün eşimle çıktık, alışveriş yaptık biraz ikramlar için. Birde Koton dan güzel bir gömlek aldım inci yakalı falan. İki tane de inci bileklik aldım, biri beyaz diğeri gömleğin renginde. Umarım beğenir.

Nasıl olacak bilmiyorum. Umarım bir sorun çıkmaz.

Kızlar planlar değişti. Biz gitmedik, daha doğrusu eşim vazgeçti. Kayınvalidem buraya gelecek. Yarın saat 24 gibi burada olacak.

Bugün eşimle çıktık, alışveriş yaptık biraz ikramlar için. Birde Koton dan güzel bir gömlek aldım inci yakalı falan. İki tane de inci bileklik aldım, biri beyaz diğeri gömleğin renginde. Umarım beğenir.

Nasıl olacak bilmiyorum. Umarım bir sorun çıkmaz.

kaç gün kalacak sevgicim

kaç gün kalacak sevgicim

Off inan ki bilmiyorum. Eşime de sormadım daha dakka bir gol bir kötü niyetli görünmek istemiyorum. Şuan çalışmadığımdan evdeyim de... Göreceğiz bakalım nasıl olacak. Bana şans dileyin. :18:

hadi bakalım inşallah sorunsuz atlatırsın,iyi niyetini nezaketini anlamasını umuyorum

Umarım anlar, umarım... Ama bazen öyle ki Dr. Jeykll ve Mr. Hyde gibi dakka geçmeden değişik bişey oluyor. Bir bakıyorum güzel güzel anılardan bahsettiğiniz kadın birden kavgaya başlayabiliyor. İnanılmaz bir durum. Bu arada sessiz biri de değilimdir. Zamanı geldimi güzel laf sokarım ama eşimin anneni olma gibi bir durumu var.

Allah sabır versin.

Back