- 23 Mart 2013
- 106
- 60
- 98
canım bence barış. hayatta birisi ile küs kalmak sana içbirşey kazandırmaz. aksine rüyalarına girer, ne yaptı ne etti diye kendi kendini yer durursun, belki rüyalarına bile girer küs olduğun insan. peygamber efendimiz bile bir kişi ile 3 günden fazla küs kalmayın diye buyurmuş. kayınvaliden yanlış hareketler yapmış. benimde başıma buna benzemese de kv nin oğlunu kıskandığı ve beni hiçe saydığı durumlar geldi. sen küçüksün alttan al. ama barışınca da eşini tamamıyle ona teslim etme koparabilir. eşin için barıişmak istiyorsun. bu eşinin de hoşuna gidecektir. eşin de net konuşamıyor sorun çıkarmaz diye çünkü biliyor ki yine sorun çıkar. sen bir dene koskaca kadın gelip senden özürdilemez. benim kv dilemedi en azından. ama ben alttan aldım sevmeye sevdirmeye başladım. eşimin de hoşuna gitti. se sen sıcak ve ılıman olursan kv ye karşı, bir süre sonra bak bu kız beni de seviyor sıcakkanlı, oğluma da değer veriyor diyecek. Eğer bunu yapamazsa da, bil ki sen elinden geleni yaptın ve vicdanın rahat.. Allah yardımcın olsun canım