• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmek mi kalmak mı

Benm esim gibi.her tartismamiz da bu ne ya ariycam babani bilmem ne.2.5 yil sabrettim en son bir tartismann uzerine bu eve hala nasil geliysn demesi uzerine evden ayrildim16 gundr baba evindeyim..esimi seviyorum ama nedense elimden gelen herseyi yaptigima inandigim icin mi yoksa sevgim mi azalmis bilmiyorum gayet iyiyim..sadece annemlerde birileri gormesn die kacak gibi yasiyoru. Cunku kendj evimiz annemlere cok yakindi..bir de arada ailem zamaninda sana demisti abin gibi soylemleri var ama o kadr da olucak diyorum onun disinda cok ama cok razi olsun onlardn.
Ben de ogretmenim..esimle aramda statu farki var.o uni terk..bizim sorunlarimiz genel de erkeklik yapmak isteyip kocani dinliceksin, sen soylesin sen voylesin, surekli beni elestirmeler sunu yapma soyle yapma bir tur psikolojik baski iste...ama senn ve benim esim gibi insanlarin kisilik bozuklugu var bence.. Ben huyuna gitmeyi denedim ama beceremedm cunku bazi seyler yapi meselesi bu politik davranmalar filan..
Bence git gjde daha kotu oluyorlar..ben cok istedm ama kabul ettiremedm aile terapistini sen ikna edebilirsen git..birde anlayisli davranmya calis..

çocuk oyuncağına çevirmiş.sanki bulunmadık hint kumaşı.ne sanıyor acaba kendini.6 ayda bu kadarda tüketilmezki evlilik bu.oyun mu oynuyor.hiç kimse vazgeçilmez değil bu hayatta.neler neler kimler unutuluyor.hayatını kabusa çevirmesine izin verme

Eşimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, hayatimizin rutini şöyle: eşim kalbimi kırar, ben aglarim, buna sinirlenip, ailenin yanina git der, en son gecen hafta bu oldu, ben sabrettim ama birkac gun sonra içimde büyüdü , alemin yanina gitmeye karar verdim ( ailem baska sehirde) birkac gunlugune olaylari unutmak icin, eşimle aramiz iyi olarak terminalde ayrildik, ertesi gün triplere başladi, en sonunda Tartismalarimiz buyudu, ben 3-4 günlügune sehir disina cikcam dedi sen yüzümü görmek istemessin belki dedi, eşya almak istersen alabilirsin dedi...tartismaya devam ettik, en sonunda, ailemin yanina geldi , birlikte döndük.
dün döndükten sonra eşim annemi aramış, biz anlaşamiyoruz gelin alin demiş, annemde tamam demiş, 10 dakika sonra tekrar aramış, babaya söylemediyseniz biz biraz daha deneyelim demiş.Eşim bunlari bana söylemedi, annemede söylemeyin demiş, ben şimdi ne yapayim?
Dengesizliğin daniskası...
ayrıca sizinle derdi var ise sizinle konuşması gerek ne diye annenizi arıyor. Yazık günah değil mi o anneye gelin kzınızı alındiyor 10 dak. sonra ay yok devam edelim. Hangi anne bu laflara katlanır.

Eşiniz aileden de destekleniyor ise sizin bu mutsuzluğunuz kolay körüklenir. Ailelerin kabul etmedikleri evlilikler çabuk yıkılıyor. Sana tavsiyem dik dur bu dengesize eğilme. Aileniz de üzülmesin sanırsam ayrılırsanız siz pek bişe kaybetmezsiniz, yani karşı tarafta net aklı başında bi adam yok.

Kendide ne istedigini bilmiyor bence, ben eşimi seviyorum ama anladim ki o beni sevmiyor, şuan tek korkum ayrilirsam bununla nasil mücadele edecegim bilmiyorum

Allah hiç kimseye taşıyamicağı yükü vermez buna emin olun.Ve ayrılırsanız belki hayatınız hayra dönücek,hayatınıza bi gün biri giricek ve siz ben gidiyorum dediğinizde nolur gitme diyen biri olucak.Bunu hiç kimse bilemez.Eşinizin yaptığı çok sinir bozucu.Ama daha 6 aylık evlisiniz o yüzden beklemekte yarar var bence.Ama çocuk sakın yapmayın.Evliliğiniz bunun için hiç hazır değil.

Bence annen eşinin ikinci arayışında evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını söyleyerek seni almaya gelmeliydi. Eşin ancak o zaman anlardı işin ciddiyetini. Bu ne ya?

• Beğen
Reactions: anu
Eşimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, hayatimizin rutini şöyle: eşim kalbimi kırar, ben aglarim, buna sinirlenip, ailenin yanina git der, en son gecen hafta bu oldu, ben sabrettim ama birkac gun sonra içimde büyüdü , alemin yanina gitmeye karar verdim ( ailem baska sehirde) birkac gunlugune olaylari unutmak icin, eşimle aramiz iyi olarak terminalde ayrildik, ertesi gün triplere başladi, en sonunda Tartismalarimiz buyudu, ben 3-4 günlügune sehir disina cikcam dedi sen yüzümü görmek istemessin belki dedi, eşya almak istersen alabilirsin dedi...tartismaya devam ettik, en sonunda, ailemin yanina geldi , birlikte döndük.
dün döndükten sonra eşim annemi aramış, biz anlaşamiyoruz gelin alin demiş, annemde tamam demiş, 10 dakika sonra tekrar aramış, babaya söylemediyseniz biz biraz daha deneyelim demiş.Eşim bunlari bana söylemedi, annemede söylemeyin demiş, ben şimdi ne yapayim?
Bu kadar çekilmez biriyseniz niye çekiyormuş peki sizi,boşanmak için aileden izin mi istiyor anlamadımo_O

Back
X