- Konu Sahibi hazan240814
Benm esim gibi.her tartismamiz da bu ne ya ariycam babani bilmem ne.2.5 yil sabrettim en son bir tartismann uzerine bu eve hala nasil geliysn demesi uzerine evden ayrildim16 gundr baba evindeyim..esimi seviyorum ama nedense elimden gelen herseyi yaptigima inandigim icin mi yoksa sevgim mi azalmis bilmiyorum gayet iyiyim..sadece annemlerde birileri gormesn die kacak gibi yasiyoru. Cunku kendj evimiz annemlere cok yakindi..bir de arada ailem zamaninda sana demisti abin gibi soylemleri var ama o kadr da olucak diyorum onun disinda cok ama cok razi olsun onlardn.
Ben de ogretmenim..esimle aramda statu farki var.o uni terk..bizim sorunlarimiz genel de erkeklik yapmak isteyip kocani dinliceksin, sen soylesin sen voylesin, surekli beni elestirmeler sunu yapma soyle yapma bir tur psikolojik baski iste...ama senn ve benim esim gibi insanlarin kisilik bozuklugu var bence.. Ben huyuna gitmeyi denedim ama beceremedm cunku bazi seyler yapi meselesi bu politik davranmalar filan..
Bence git gjde daha kotu oluyorlar..ben cok istedm ama kabul ettiremedm aile terapistini sen ikna edebilirsen git..birde anlayisli davranmya calis..
Ben de ogretmenim..esimle aramda statu farki var.o uni terk..bizim sorunlarimiz genel de erkeklik yapmak isteyip kocani dinliceksin, sen soylesin sen voylesin, surekli beni elestirmeler sunu yapma soyle yapma bir tur psikolojik baski iste...ama senn ve benim esim gibi insanlarin kisilik bozuklugu var bence.. Ben huyuna gitmeyi denedim ama beceremedm cunku bazi seyler yapi meselesi bu politik davranmalar filan..
Bence git gjde daha kotu oluyorlar..ben cok istedm ama kabul ettiremedm aile terapistini sen ikna edebilirsen git..birde anlayisli davranmya calis..