Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Sağlıklı bir kadın, bir b.k herifin yaptıklarını anlamlandıramayıp hâlâ “acaba benim bir hatam mı var” kafasıyla konu açmak yerine, daha yılı dolmamış babasının yasını tutmayı, en azından koca kişisinin k.çının keyfini düşünmemeyi tercih eder.
Siz normal değilsiniz.
Travmatize olmuşsunuz, farkında değilsiniz.
Çok yazık, ne yapmış da efsunlamış bu adam sizi bu kadar?
Kendinizi böyle ayaklar altına serecek kadar değersiz görmeniz, her konuda karşı tarafa göre şekil alacak kadar sevgi açlığınız, neresinden tutsam elimde kalıyor.
Bu adam bu kadar gözünüzü boyayacak ne yapıyor Allah aşkına?
Çok mu zengin çok mu kariyerli, çok mu harika bir aileye mensup?
Durun ben söyleyim, hiçbiri.
Bulmuş saf semelek bir kızı, seviyor taklidi yapıp kızın hayat boyu ihtiyaç duyduğu sevgiyi verir gibi yapıyor, kız da o ilüzyonu bir şey zannediyor.
Acil kendinize gelin.
Evladım olsa böyle bir ailenin içinde bir gün bile durutmam. Anneniz ve varsa kardeşleriniz de zaten zorlu bir süreç ardına sizi düşünemiyor muhtemelen, yoksa bu kadar rezaletin içinde bırakmazlardı sizi.
Öfkemi mazur görün, inanın çok üzüldüm haliniza. Lütfen acil bırakın o herifi.
Sakın çocukla falan adam edeceğinizi düşünmeyin, hemen kurtarın canınızı.
Hiç bir çocuk öyle bir babayı hak etmiyor, bu kötülüğü yapmayın bir masuma.
Dağ ayısı, bulmuş sahipsiz kızı, hanzolarıyla birlikte başını ezmeye çalışıyor, şuna bak.
Siz en baştan babanızın hemen ardına bu adama düğün yaparak kendinize değer vermediğinizi göstermişsiniz zaten, onun manipülasyonlarına kanarak da onu ne kadar değerli tuttuğunuzu da görmüş. Bundan sonra gözünüzün yaşına bakmazlar, tepinirler üstünüzde.
Edit: Dava açmışsınız. Tebrik ediyorum. İnşallah bir an evvel sonuçlanır.