- 12 Aralık 2014
- 87
- 13
- 13
- Konu Sahibi hazan240814
-
Eşimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, hayatimizin rutini şöyle: eşim kalbimi kırar, ben aglarim, buna sinirlenip, ailenin yanina git der, en son gecen hafta bu oldu, ben sabrettim ama birkac gun sonra içimde büyüdü , alemin yanina gitmeye karar verdim ( ailem baska sehirde) birkac gunlugune olaylari unutmak icin, eşimle aramiz iyi olarak terminalde ayrildik, ertesi gün triplere başladi, en sonunda Tartismalarimiz buyudu, ben 3-4 günlügune sehir disina cikcam dedi sen yüzümü görmek istemessin belki dedi, eşya almak istersen alabilirsin dedi...tartismaya devam ettik, en sonunda, ailemin yanina geldi , birlikte döndük.
dün döndükten sonra eşim annemi aramış, biz anlaşamiyoruz gelin alin demiş, annemde tamam demiş, 10 dakika sonra tekrar aramış, babaya söylemediyseniz biz biraz daha deneyelim demiş.Eşim bunlari bana söylemedi, annemede söylemeyin demiş, ben şimdi ne yapayim?
6 aydirEsin cok dengesiz. Allah yardimcin olsun. Ne zamandir evlisiniz?
6 aydir
Daha çok kendime dikkat edeyim diye söylemişAma anneniz size lafı yetiştirmiş.Olmadı ki bu şimdi.
Severek evlendik, eşim inatci biri hep istedigi olsun ister, eşimin ailesi beni sevmiyor, onlarda dolduruyorDaha cok yenisiniz, nedir alip veremediginiz? Yaslariniz kac ve severek mi evlendiniz?
Konuşmuştuk en son gitmeden önce, aile terapistine gitmeye karar vermistik, ama ruh hali çok degiskenKarsiniza alin konusun git dersen donusu olmaz bu cocuk oyuncagi degil diye biraz gozdagi verin, git dediginde gider hadi dediginde donerseniz boyle donmedolaba donecek evliliginiz belliki olmaz
Söylemesede eşim zaten sonumuz ne olcak diyor, sabah yüzüme bakmiyorAnneniz eşinizle olup biteni direkt sizinle konuşmak yerine nasihat edebilirdi.Kızım bak yeni evlisiniz olur böyle şeyler diyebilirdi.Size konuşmaları olduğu gibi aktarması eşinizle aranızda soğukluk olmasına neden olabilir.
Ayrıca sakince oturup konuşun.İnşallah düzelir.
Edit:İlk zamanlarda anlaşamamazlıklar daha çok oluyor.
Bu soru geliyorsa eşinizden cevap olarak ikimizde birşeyleri düzeltmeliyiz sanırım deseydiniz.Söylemesede eşim zaten sonumuz ne olcak diyor, sabah yüzüme bakmiyor
Kendide ne istedigini bilmiyor bence, ben eşimi seviyorum ama anladim ki o beni sevmiyor, şuan tek korkum ayrilirsam bununla nasil mücadele edecegim bilmiyorumbu ne ya bumerang gibi.
"sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden..."
eşinle ciddi konuşman lazım.
her tartışmanızda aileleri işin içine katmayın, bu en önemli kural, artık siz bir ailesiniz.
ikincisi , isteği nedir yani boşanmak mı devam ettirmek mi. net kararınızı verin karşılıklı.
yazdığım gibi, bumerang misali git-gel şeklinde ilişkiniz yıpranmaya başlamış bile 6 ayda.
Eşimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, hayatimizin rutini şöyle: eşim kalbimi kırar, ben aglarim, buna sinirlenip, ailenin yanina git der, en son gecen hafta bu oldu, ben sabrettim ama birkac gun sonra içimde büyüdü , alemin yanina gitmeye karar verdim ( ailem baska sehirde) birkac gunlugune olaylari unutmak icin, eşimle aramiz iyi olarak terminalde ayrildik, ertesi gün triplere başladi, en sonunda Tartismalarimiz buyudu, ben 3-4 günlügune sehir disina cikcam dedi sen yüzümü görmek istemessin belki dedi, eşya almak istersen alabilirsin dedi...tartismaya devam ettik, en sonunda, ailemin yanina geldi , birlikte döndük.
dün döndükten sonra eşim annemi aramış, biz anlaşamiyoruz gelin alin demiş, annemde tamam demiş, 10 dakika sonra tekrar aramış, babaya söylemediyseniz biz biraz daha deneyelim demiş.Eşim bunlari bana söylemedi, annemede söylemeyin demiş, ben şimdi ne yapayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?