- 23 Şubat 2019
- 1.616
- 851
-
- Konu Sahibi pembekuvars30
Evine gitmeyin nasıl güveniyorsunuz ki bari halka açık bir alanda buluşun, allah korusun birşey olsa evde kime, nasıl duyurursunuz sesinizi.
Siz bu adamla neden görüsüyorsunuz? Arkadas olarak mi? Yoksa ilerde iliski olabilir diye mi? 3 senedir öylesine mi?
Neden istemiyormuş? Aralarındaki şeyi tam olarak anlattı mı size?
Adam evli ve siz sanaldan da olsa onunla 3 yıldır konuşuyor musunuz?
Nasıl emin olabilirsiniz boşanma aşamasında olduğundan, olsa bile resmi olarak evli olan, yüzyüze görmediğiniz bir adamın evine neden gidesiniz?
Acabaya düşmeniz bile gereksiz.
Çekişmeli davalar uzayabiliyor 3 yıl uzun bir süre tabi beni ilgilendirmez
3 yıldır evli adamla görüştüğüne göre niye ilgilendirmesin?
Baştan yalan söylemiş zaten, bosanacagım demesi neden yalan olmasın? Ne gerek var böyle yalan dolan dolu işlere.Bekarım dedi ben öğrendim evli boşanıoz dedi vs ya ben hukuki bilgi için forumdan tanıştım öyle ara ara hukuk okuduğum için soru sordum yardımcı oldu vs öyle yani
Arkadaş olarak hukukçu hem ondan yani
Baştan yalan söylemiş zaten, bosanacagım demesi neden yalan olmasın? Ne gerek var böyle yalan dolan dolu işlere.
Adam hukukcu ama kendi bosanma davasi 3 yildan fazla sürüyor. Neyise. Benim burnuma iyi kokular gelmedi. Hazir oldugunuz sehire gelmis ama kendini göstermemis. Simdi sizin gelmenizi bekliyor
Anlamayacak birşey yok aslında, anlamak istemiyorsaniz bilemeyecegim tabi.İşte bende anlamadım ucuz numaralar o zaman
Bende şaşırmıştım lafını bile ettim hukuk sistemi dedi
Bence gitmeyin. Kadın cinayetlerinin, tecavuzlerinin bu kadar gündemde olduğu zamanlarda,hiç tanımadığınız birinin başka şehirdeki evine gitmek kör cesareti olur.
Bilmiyorum. Benim sahit oldugum en kanli bicakli davalar bile 3 sene sürmedi
Bende öyle biliyorum karı koca farklı ikametgahta farklı illerde tuhaf bir durum parayı mı paylaşamıyorlar acaba anladığım kadarıyla zengin
Halamın davası üç sene sürdü, kocası halamı benden bile kıskanan takıntılı bir manyaktı, ailecek dünyayı tersten görmüşüz dava süresince.Bilmiyorum. Benim sahit oldugum en kanli bicakli davalar bile 3 sene sürmedi
Adam avukat olarak calisiyor dediniz. Bunu arastirdiniz mi hic
Halamın davası üç sene sürdü, kocası halamı benden bile kıskanan takıntılı bir manyaktı, ailecek dünyayı tersten görmüşüz dava süresince.
Hangi tarafın manyak olduğunu bilemezsiniz. Detay vermemiş hiç. Ben olsam 3 yıl süren davanın dosyasını merak ederim, madem adım atıyor beyefendi.Böyle olabilir