- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi pembekuvars30
Ama bu adam başta bekarım demiş bir yalancı katip.Halamın davası üç sene sürdü, kocası halamı benden bile kıskanan takıntılı bir manyaktı, ailecek dünyayı tersten görmüşüz dava süresince.
Dedim zaten, hangi taraf manyak bilemeyiz.Ama bu adam başta bekarım demiş bir yalancı katip.
Ona rağmen iletişim halinde niye olunur ki böyle biriyle?
Bu saçma sapan ilişkiler bastan bazı şeyleri anlamamazliktan gelmeye çalışılarak başlıyor demek ki.
Hukuk bürosu var biliyorum araştırdım
Hala bende anlamadım yazmış bana cevap olarak, anlamayacak ne var halbuki.Dedim zaten, hangi taraf manyak bilemeyiz.
Ama bu adam başta bekarım demiş bir yalancı katip.
Ona rağmen iletişim halinde niye olunur ki böyle biriyle?
Bu saçma sapan ilişkiler bastan bazı şeyleri anlamamazliktan gelmeye çalışılarak başlıyor demek ki.
Dedigim gibi ben öyle kimsenin ayagina gitmezdim. Burnuma iyi kokular gelmiyor.
Hala bende anlamadım yazmış bana cevap olarak, anlamayacak ne var halbuki.
Hangi tarafın manyak olduğunu bilemezsiniz. Detay vermemiş hiç. Ben olsam 3 yıl süren davanın dosyasını merak ederim, madem adım atıyor beyefendi.
Sürekli görüşmüyoruz sevgilim değil hesap soramam o hakkım yok arkadaşım sayılır
Niye o aramamış bence gitmegörüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş
Sevglilik beklentiniz yoksa neden görüşeceksiniz, arkadaş olarak mı evine çağırıyor adam sizi? Öyle olmadığı ortada ama karşı taraf evli olduğu için 3 senedir herhangi bir adım atmamış, muhabbet etmiş öylesine anlasilan.Sevgilik beklentim yoktu dediğim gibi herşey o değil
Ya suraya cok guldumGerçek hayatta arkadaşlık kuramıyor musunuz. Neden sanal.
Gidin de 39 yerinizden bıçaklayıp, gözlerinizi kaşıkla çıkarıp, tecavüz edip, gelinlik giydirip çalılıkların içine atsınlar sizi.
Sevglilik beklentiniz yoksa neden görüşeceksiniz, arkadaş olarak mı evine çağırıyor adam sizi? Öyle olmadığı ortada ama karşı taraf evli olduğu için 3 senedir herhangi bir adım atmamış, muhabbet etmiş öylesine anlasilan.
Bırak bundan bi cacık olmaz
Gitme tabiki. Bu adam hala evli günahı boynuna belkide hala karısıyla aynı yatağı paylaşmaya devam ediyordur da sana gelince birtürlü yakamı bırakmıyor oluyordur. Ne sen git ne o gelsin. Hatta iyiki gelmemiş de kopar ilişkini. Sabrına da hayran kaldım ayrıca,3 yılda millet evlenip çocuk bile yapıyor.
Ya suraya cok guldum
Allah kimseye vermesin tabi, yazdiklarinizin hepsi olasi seyler.
Ama burasi Turkiye, gelinlige oyle kolay kiyamazlar, pahali bisey neticede.. Atsalar atsalar eeen fazla battaniyeye sarip atarlar.
Valla o konuda kendine cok guvenme. Bir sey koklatir, yedigine ictigine bir sey katar.. Sen daha imdaaaaat'in i sini diyemeden ayhhh der yigilirsin yere. Ne oldugunu bile anlayamazsin.O konuma düşmeyecek kadar dikkatliyim sadece fikir alma amaçlı konu açtım
Valla o konuda kendine cok guvenme. Bir sey koklatir, yedigine ictigine bir sey katar.. Sen daha imdaaaaat'in i sini diyemeden ayhhh der yigilirsin yere. Ne oldugunu bile anlayamazsin.
Onu birak silah cikartip tehdit etse ne yapacaksin.
Cok istiyorsa kendi gelsin bir zahmet