Gitmek mi gitmemek mi? Hangisi doğru

Halamın davası üç sene sürdü, kocası halamı benden bile kıskanan takıntılı bir manyaktı, ailecek dünyayı tersten görmüşüz dava süresince.
Ama bu adam başta bekarım demiş bir yalancı katip.

Ona rağmen iletişim halinde niye olunur ki böyle biriyle?

Bu saçma sapan ilişkiler bastan bazı şeyleri anlamamazliktan gelmeye çalışılarak başlıyor demek ki.

Ama bu adam başta bekarım demiş bir yalancı katip.

Ona rağmen iletişim halinde niye olunur ki böyle biriyle?

Bu saçma sapan ilişkiler bastan bazı şeyleri anlamamazliktan gelmeye çalışılarak başlıyor demek ki.
Dedim zaten, hangi taraf manyak bilemeyiz. 😬

Sürekli görüşmüyoruz sevgilim değil hesap soramam o hakkım yok arkadaşım sayılır

yüzünü görmediğin arkadaş mı olur yahu üç sene boyunca. hem arkadaşını görmeye mi tanışmaya mı gideceksin şehir dışına ne mana..
neyse adam boşanınca lazım olur diye birikim yapmış. listesi uzundur onun o yüzden ayağına çağırıyor.

Sakın gitmeyin evine, çok görmek istiyorsa o sizin yanınıza gelsin. Yanınıza derken de açık alanda görüşün.Artik insanın kime güveneceğini bilmediği bir dönemde yaşıyoruz kalmışki siz hiç tanımıyorsunuz

Sevgilik beklentim yoktu dediğim gibi herşey o değil
Sevglilik beklentiniz yoksa neden görüşeceksiniz, arkadaş olarak mı evine çağırıyor adam sizi? Öyle olmadığı ortada ama karşı taraf evli olduğu için 3 senedir herhangi bir adım atmamış, muhabbet etmiş öylesine anlasilan.

Gerçek hayatta arkadaşlık kuramıyor musunuz. Neden sanal.

Gidin de 39 yerinizden bıçaklayıp, gözlerinizi kaşıkla çıkarıp, tecavüz edip, gelinlik giydirip çalılıkların içine atsınlar sizi.
Ya suraya cok guldum 😂

Allah kimseye vermesin tabi, yazdiklarinizin hepsi olasi seyler.
Ama burasi Turkiye, gelinlige oyle kolay kiyamazlar, pahali bisey neticede.. Atsalar atsalar eeen fazla battaniyeye sarip atarlar. :KK53:

Gitme tabiki. Bu adam hala evli günahı boynuna belkide hala karısıyla aynı yatağı paylaşmaya devam ediyordur da sana gelince birtürlü yakamı bırakmıyor oluyordur. Ne sen git ne o gelsin. Hatta iyiki gelmemiş de kopar ilişkini. Sabrına da hayran kaldım ayrıca,3 yılda millet evlenip çocuk bile yapıyor.

Hııımm o zaman sırtlan olarak yaklaşıyor ki ben arkadaş imajını bıraktım
Sevglilik beklentiniz yoksa neden görüşeceksiniz, arkadaş olarak mı evine çağırıyor adam sizi? Öyle olmadığı ortada ama karşı taraf evli olduğu için 3 senedir herhangi bir adım atmamış, muhabbet etmiş öylesine anlasilan.

Başka biri olsa hayatımda belki umrumda olmazdı 3 yıl ara ara yazıp harakete geçmemesi tuhaf geldi ne yazıon yani
Gitme tabiki. Bu adam hala evli günahı boynuna belkide hala karısıyla aynı yatağı paylaşmaya devam ediyordur da sana gelince birtürlü yakamı bırakmıyor oluyordur. Ne sen git ne o gelsin. Hatta iyiki gelmemiş de kopar ilişkini. Sabrına da hayran kaldım ayrıca,3 yılda millet evlenip çocuk bile yapıyor.

O konuma düşmeyecek kadar dikkatliyim sadece fikir alma amaçlı konu açtım
Ya suraya cok guldum 😂

Allah kimseye vermesin tabi, yazdiklarinizin hepsi olasi seyler.
Ama burasi Turkiye, gelinlige oyle kolay kiyamazlar, pahali bisey neticede.. Atsalar atsalar eeen fazla battaniyeye sarip atarlar. :KK53:

O konuma düşmeyecek kadar dikkatliyim sadece fikir alma amaçlı konu açtım
Valla o konuda kendine cok guvenme. Bir sey koklatir, yedigine ictigine bir sey katar.. Sen daha imdaaaaat'in i sini diyemeden ayhhh der yigilirsin yere. Ne oldugunu bile anlayamazsin.
Onu birak silah cikartip tehdit etse ne yapacaksin.

Cok istiyorsa kendi gelsin bir zahmet

Eve gidersem herşeyi göze almışım demektir ama daha tanımadığım birinin evine gitmem
Valla o konuda kendine cok guvenme. Bir sey koklatir, yedigine ictigine bir sey katar.. Sen daha imdaaaaat'in i sini diyemeden ayhhh der yigilirsin yere. Ne oldugunu bile anlayamazsin.
Onu birak silah cikartip tehdit etse ne yapacaksin.

Cok istiyorsa kendi gelsin bir zahmet

X