-
- Konu Sahibi pembekuvars30
Şimdi ben paylaşımını falan görmediğim için birşey diyemiyorum siz inandıysanız ne ala.. Ama gelmiş bile olsa hangi akla hizmet sizinle görüşmedi?? Belki eşi çocuğu falan var birlikte geldiler . Ya da başka biri için ya da başka biriyle artık orasını bilemiyorum ama sizi aramaması için bekar ve kimseye karşı sorumluluğu olmayan bir adamın yapacağı iş değil.. 3 yıl sizinle konuşurken ne planladı bu adam?? Biriyle nasıl 3 yıl sadece sanaldan konuşulur bilemedim.. Ama belki de ben mi çok fesatım bilemedim orasını da hala aynı şeyi düşünüyorum..Paylaşım yaptı instadan geldi ve gitti :)
Doğru onunla bir araya gelmeyi bekleyen bir eşi olabilir ya da belki bir aradalar
Bakın yarın işlemleri bitse ve medeni hali bekar olsa bile çekişmeli boşanma sürecinden çıktığı için pek sağlıklı düşünen biri olmayacak. 3 yıl neden sürmüş? Bu adam yorar.Doğru onunla bir araya gelmeyi bekleyen bir eşi olabilir ya da belki bir aradalar
Çekişmeli oldugu ıcın daha cok ilgilendirirEvine gideceğiniz için ilgilendirir sanki
3 yıl ne ya? Baya çekişmişler.Çekişmeli oldugu ıcın daha cok ilgilendirir
Daha da uzar o çeke çeke sünmüşler çünkü3 yıl ne ya? Baya çekişmişler.
Gitttrmeeeee gitttmeeeeee o gelsin gitmeeeee yakma başını 3 senede hiç görüşmemekte bayaaa uzun olmuş en kısa sürede sen onu davet et bi görüşünArkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.
Şimdi ben paylaşımını falan görmediğim için birşey diyemiyorum siz inandıysanız ne ala.. Ama gelmiş bile olsa hangi akla hizmet sizinle görüşmedi?? Belki eşi çocuğu falan var birlikte geldiler . Ya da başka biri için ya da başka biriyle artık orasını bilemiyorum ama sizi aramaması için bekar ve kimseye karşı sorumluluğu olmayan bir adamın yapacağı iş değil.. 3 yıl sizinle konuşurken ne planladı bu adam?? Biriyle nasıl 3 yıl sadece sanaldan konuşulur bilemedim.. Ama belki de ben mi çok fesatım bilemedim orasını da hala aynı şeyi düşünüyorum..
Ayrıca sizi ayağına çağırması bir kenara dursun evine davet ediyor.. Güvenip gidebilecek misiniz?? Bu bahsettiklerim hakkında sizinde fikrinizi merak ettim açıkçası??
3 yıl ne ya? Baya çekişmişler.
Çekişmeli oldugu ıcın daha cok ilgilendirir
Bakın yarın işlemleri bitse ve medeni hali bekar olsa bile çekişmeli boşanma sürecinden çıktığı için pek sağlıklı düşünen biri olmayacak. 3 yıl neden sürmüş? Bu adam yorar.
Neden ki?Bilmem ama en son kadın yargıtaya taşımış vs
Yani. Ve bence Nikaha saygisi olan insan, hala baskasina evli olurken baskalari ile görüsmez. Önce bitir evliligini sonra yeni birini hayatina al. Kadin erkek fark etmez bu konuda.
Böyle şaibeli tiplerle vakit kaybetmeyin. Sizin niyetiniz evlenmek diye biliyorum, adam evliliğe soğukmuş da, 3 yıl çekişmeli boşansam ben de evlenmem.Evliliğe soğuk ben en azından görüşelim diye söyledim yoksa anlam yüklediğim biri değil
Neden ki?
Beni hayatına alsın istemiyorum ki en azından kim görelim yani bi çay içilebilir
Gitttrmeeeee gitttmeeeeee o gelsin gitmeeeee yakma başını 3 senede hiç görüşmemekte bayaaa uzun olmuş en kısa sürede sen onu davet et bi görüşün
Neden istemiyormuş? Aralarındaki şeyi tam olarak anlattı mı size?Boşanmak istemiyormuş ama boşanmışlar yargıtaya taşımış kadın