Gitmek mi gitmemek mi? Hangisi doğru

Paylaşım yaptı instadan geldi ve gitti :)
Şimdi ben paylaşımını falan görmediğim için birşey diyemiyorum siz inandıysanız ne ala.. Ama gelmiş bile olsa hangi akla hizmet sizinle görüşmedi?? Belki eşi çocuğu falan var birlikte geldiler . Ya da başka biri için ya da başka biriyle artık orasını bilemiyorum ama sizi aramaması için bekar ve kimseye karşı sorumluluğu olmayan bir adamın yapacağı iş değil.. 3 yıl sizinle konuşurken ne planladı bu adam?? Biriyle nasıl 3 yıl sadece sanaldan konuşulur bilemedim.. Ama belki de ben mi çok fesatım bilemedim orasını da hala aynı şeyi düşünüyorum..

Ayrıca sizi ayağına çağırması bir kenara dursun evine davet ediyor.. Güvenip gidebilecek misiniz?? Bu bahsettiklerim hakkında sizinde fikrinizi merak ettim açıkçası??

Doğru onunla bir araya gelmeyi bekleyen bir eşi olabilir ya da belki bir aradalar
Bakın yarın işlemleri bitse ve medeni hali bekar olsa bile çekişmeli boşanma sürecinden çıktığı için pek sağlıklı düşünen biri olmayacak. 3 yıl neden sürmüş? Bu adam yorar.

Gitttrmeeeee gitttmeeeeee o gelsin gitmeeeee yakma başını 3 senede hiç görüşmemekte bayaaa uzun olmuş en kısa sürede sen onu davet et bi görüşün

Evine gitmeyin nasıl güveniyorsunuz ki bari halka açık bir alanda buluşun, allah korusun birşey olsa evde kime, nasıl duyurursunuz sesinizi.

Yeğenini görmeye geldi kız kardeşinde kaldı ve ara ara bana yazdı ve beni unutmaması tuhaf eee yüzyüze görüşelim ne kaybederiz dedim öyle olaylar gelişti ben kızın erkeğin ayağına gitmesini doğru bulmuyorum ama adamda tuhaf

Evliliğe soğuk ben en azından görüşelim diye söyledim yoksa anlam yüklediğim biri değil
Böyle şaibeli tiplerle vakit kaybetmeyin. Sizin niyetiniz evlenmek diye biliyorum, adam evliliğe soğukmuş da, 3 yıl çekişmeli boşansam ben de evlenmem.

Adam evli ve siz sanaldan da olsa onunla 3 yıldır konuşuyor musunuz?

Nasıl emin olabilirsiniz boşanma aşamasında olduğundan, olsa bile resmi olarak evli olan, yüzyüze görmediğiniz bir adamın evine neden gidesiniz?

Acabaya düşmeniz bile gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…