Gitmek bilmeyen misafir

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum sıkıntımı paylaştığınız için..
kendisi artık gittiğine göre üzerine daha konuşmakta gereksiz.. Ben dersimi fazlasıyla aldım..
umarım burayı okuyanlarda kendilerine bu olaydan az bile olsa bişe çıkarırlar.. Gerçekten yatılı misafirlik olayı çok uzun sürememeli iyiyken kötü oluyor insan..
Hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz ve yorumlarınız için..

Çocuğu zaten emanet edebileceğim yapıda değil güvenemezsin yani..oynayın hadi ablası dediğimde de gel camdan bakalım diyo.. Benim çocuğum zaten camdan tek başına bakabiliyor sana gerek bile yok...
Allah iyiliginiyi versin ..aksam aksam ne guldum....

kızma nolur güldüğüm için kız yanlış olmasın o benim büyük kız teyzesinden kalmaya gitmişti 3 günlüğüne nerdeyse sen benim kardeşim ayşemisin diye sorucam allahtan benim kız 3 güne eve döndü aynı tripler ondada varda bian tanıdık geldi simaa

neyse şaka bi yana kızım sende madem sıkıldın yeni yatılı misafir al eve oda gider elbet kalabalıktan sıkılır benim kızın aynısı ise eğer sen demeden o gider zaten al yakınlarından karı kocalı bir takım yatılıya bak sabahına ben gidiyom der benim kız zorla teyzesi götürmüştüde 3 gün kaldı dün akşam kardeşim abla kızın gelen gidenin çok oluyo teyze ben eve gidiyom demiş bu akşam dışarda iftarda buluştuk ta kızımı geri aldım orda teyzeye of pof diyemiyo ya bişii istediğinde sıkılıyo benimki ebide geleni gideni çok kardeşimin öğretmenya velileri yanlız bırtakmıyo zavallıyı benim kızda tam hizmetli olmuş anlıcağın orda

aklın yolu bir valla am olduki kız gitmek istemedi nolcek bari birini arkadaşlarından birini vss çağır keyfi bir gece atlatın işte güzel güzel ama 2-3 kişi olsunki kız kalabalıktan yatacak yer sıkıntısından vss bunalıp gider merak etme bide telefonda konuşma olayını yapacaksan eğer amannn sığışırız nolcek olmadı atarız yere bi yatak deyiver kızın yanında

bak bak bak bende ne senaryolar yaparmışım kötülükkkkkkkk

ayyy çıldırtır valaa.
bu nerden kuzenin oluyor?annesi falan aramıyormu hiç nasılsınız neler yapıyorsunuz diye.
halleri tavırları hiç hoş değil kızın.bunalımdamıdır nedir

siz bu kızı daha önceden hiç tanımıyormuydunuz
daha öncede diğer kuzeni davet etmişsiniz
kuzen davet etme gibi bir adetinizmi var hem misafirlik anlayışınız 3 gün
hemde diğer şehirlerden arayıp siz davet ediyorsunuz biraz çelişkili
davranışları konusunda bişi diyemem rahatsız olmuş olabilirsiniz
ama ben olsam kızım ne yapıyorsun sen bu odada
hadi gel parka gidelim yada gidelim dolaşalım derdim
herşey paraya bakmıyorki
anlaşılan o sizden siz ondan sıkılmışsınız
yemek falan yerken önceleri çekinmiş sonradan açılmış demekki
geri dönmek içinde parasımı yoktu acaba diye düşündüm ben
size söyleyememiş olabilir
onun için abisini beklemiştir

Siz bunları yazarken ciddimisiniz..ne demek yani evine misafir olarak çagırması böyle yapmasına nedenmidir...walla kuzum bu düşünceleri hiç anlamıyorum..

insanın evine gelen misafirden ne beklentisi olabilirki hemde kendisi cağırmıs hem sehir dısından gelecek hemde 3 gün mü kalacak allah askına.
kız odasında uslu uslu oturmus yargısız infaz yapılmasın bence

15 yasındakı cocugun aklımı erer ne anlar dıyemeyecegım .cunku hersey aıleden .aılenın bazı seylerı asılaması gerekıyor .örnegın ,ben de o yaslarda ablama gıderdım ama kalmaya cekınırdım acaba rahatszlık verırmıyım acaba yemegı var mı yok mu benım yuzumden zor durumda kalabılır mı dıye o geceyı zor ederdım .ertesı sabah evıme kesın gıderdım .aksama kalsam zaten hemen annem babam arar nerede kaldın sen dıye .yanı hersey aıleden gelıyor aslında .ben de bunları yaparken 15 yasındaydım yasla alakalı bı durum degıl kesınlıkle egıtımle alakalı .kendı oz ablamda 1 gunden fafzla kalamazdım kalmak ıstesem bıle aılem kesınlıkle ızın vermezdı .benım babam daha bır kere ablamda kaldıgı gunu bılmem .cok ınce dusuncelıdır babam bu konularda ,ablana ayıp olmasa bıle onun bır esı var o na ayıp olur derdı hep .
senı cok ıyı anlıyorum tatlım ,bazen kendı annemıze bıle tahammul edemezken bole mısafırlere dısını sıkmak ınsanı bunaltıyo gercekten.ıster ıstemez kasılıyorsun esınle tartıssan yanlıs anlamasından kokrarsın bırsey ıstesen bana ıs yaptrdı demesınden cekınırsın onun o sessız hallerı ıyıce afaganları bastırır zaten .ayrıca boyle mısafırlerde gunumuzde gercekten cok var .ben mısafırım mantıgıyla elını bırseye surmeyenlere gercekten tahammul edemıyorum .oturupda ondan evı temızlemesını yemek yapmasını beklemıyoruz tabıkı de ama ,yardımcı olmak ıstedıgıne daır bı teklıf almak ıstıyoruz .onun samımıyetını hıssetmek yeterlı .benım de bole kuzenım var dı cok severdım kendısını gercekten ama calsıyorum yoruluyorum dıye elını bırseye surmezdı degısık bırıydı .cok sevdıgım ıcın bızde kalması ıcın ısrar ederdım gelırdı .ınanırmsnz aksam yemegını bıle yataga getırdım o sekılde yanı mutfaga ayak basmazdı mutfagı gectım yemek yemek ıcın salona bıle aayak basmastı .benım odaya kıtlerdık kendımızı gıcık olurdum ama sesımıde cıkarmazdım .ayrıca kuzenım 1516 yasındada degıl 25 yasında koca kız .o da benı cagırırdı onlarda kalmaya zar zor kabul ederdım ben pek hoslanmam baskasının evınde kalmaya.ama kaldıgım zman hıc rahat takılmazdım da bırak kuzenımı annesıne bıle yardımcı olmk ıcın cırpınırdım .belkıde rahat edemıyorum dıye yatıya gıtmekden hoslanmıyorumdur yapı meselesı bıraz da yatıya gıttıgım ewde kesınlıkle el kol baglayarak oturamam habıre bı kosustrma ıcerısınde olurum .sanrım bu yuzden kımsede yatmaktan hoslanmıyorm

Bizde de vardı akrabalardan, hani dınısının dını derler ya o hesap. Abisinin hanımı nikah düşüyor diye eve almazdı, yeğenlerini görmek için bizde kalırdı. Abisi gelince onun evine gider, akşam yatmaya yine bize gelirdi. Annem mi? Sülaleye gelen bi gelin canım, bizim doğuştan misafire nikahımız düşmez

konu güncelliğini kaybetmiş innukun kuzeni gitmiş yani neyse madem sana kendi evinde hizmetçilik yaptırıyodu iyi olmuş gitmiş,kızcaız da 15 yaşındaymış daha günahını almayayımda bebekle oynasaymış en azından evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…