ne garıp kız ya ,ınsan soylemez mı ..abısı gelıyorsa gıder belkı ..
ailesi nerede, onlarda mı cagırmıyorlar hıc çç
kurtuldunmu die yaz cnm çok merak ettim
ve kıza koptum yaa
çok enterasan
madem yatıp uyuyacaktın bütün gün bütün gece nie geldin istanbula git evine yat uyu
ama evde annesi uyutmaz iş yaptırır temizlik yaptırır yemek yaptırır
sizde dinlenmek istemiş belliki
nasılsa hizmetçi var önüe koyuo önümden alıo oohh
benimde 3 yaş büyük abim geldi geçen ay bize çok severim gelsin kalsın ama
10 gün kaldı 10 gün boyunca hazır yemek istedi evde yemek yapıorum yemio ısrarla isteyince eşimde mecburen gidip alıo
ve yemin ederim 10 günde 400 tl
kebap pizza burgerking diğer fastfoodlara para harcandı
en son memlekete gittiğimde anneme söyledim bu kadr hazır istemesin dedim
annem dedi o nie almıo cebinde parası var o kadar para biriktrdi istanbula gelmek için :)
sonra eşime sordum o ödemeyi teklif ediomuydu die
ödeme yaparken biraz karıştırıodum cüzdanı zman geçiriodum çıkarmayınca bende ödüodum dedi :)
en son geçen hafta yine geldi 3 gün kaldı bu kez kesinlikle hazır yemek yok dedim 3 gün boyunca ev yemeği yaptım :)
canım en iyisi birazda sen onu bunalt,bütün gün birşeyler iste,konuş anlat,çocuğa baktır,dışarı çıkar bayılana kadar yürüt dışarda ( bu arada dikkat et sende bayılma )
yani canını sık biraz,yoksa öyle gel keyfim gel,niye gitsin ki kız,sabah erken uyandırmayıda ihmal etme,ve gün içinde uyumasına izi verme
okurken darlandım ya bu nasıl misafir, nerede yaşıo kuzeniniz? yani anlayamadım ordada mı böle acaba ay çok sıkıcı
15 yaşında bir çocuk bu sonuçta.Ondan hizmet beklemek abes olur.Sıkılmış olbilirsiniz,ama zaten hep uyuyormuş size pek bir zavalı yok.
Yok canım kendi ailesinin yanında böyle değil dün abisini yanında şakır şakır konuştu. O gelmeden evi süpürdü, akşam çayları falan o getirdi.. Maaşllah her işi ben söylemeden yaptı denebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?