Misafirin uzun süre kalması hoş değil,sormadan bişey söylememe durumları fln da ilginç ama 5 yıldızlı otel hizmeti verdim vs cümleleri hiç hoş değil.O olmasa da sonuçta yemek hazırlıosunuz,temizlik yapıosunuz ekstradan 1 kişinin ne kdr zahmeti olabilir ki bu açıdan.Bu konuda size hak veremeyeceğim
size göre kolay tabi dışarıdan bakılınca evet bi kişi nolcak..
Burdan anlatılması hiç hoş karşılanmayacak başka şeylerde var bana kalan ve dengemi alt üst eden..ama zahmetinde değilim inanın ..
Kuduğum cümleyi tam anlamıyla hak etti.. Yani bir misafir misafir gittiği evde neden kapısını kilitler?? yani eğer olsa kapıya
do not disturb falan asıcaktı.. anlatabliyormuyum??
gözün aydın demeliyim...
gerçekten yaşamayan bilemiyor...
bize de 2 sene evvel eşimin kuzeni gelmişti...
nedense 15 gün bende kalmıştı ...
gece 4 lere kadar oturur, sabah 2 lere kadar uyurdu...
tüm düzenim alt üst olmuştu ...
ve işin ilginç tarafı ben davet etmemiştim kayınvalideme gelmişti, görümcem davet etmişti...
ama onlardan çok nedense bende kaldı ...
ve benim biri 6 aylık iki çocuğum vardı...
birde eşimin eve gelmesini istemezdi...
gelince rahatsız olurdu...
birşey de diyemedik ...
yani canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorummm...
hani ben misafiri aşırı derecede çok severim ama
böylesi insanı kahrediyor...
bu kızı siz çağırmıssınız sonucta,
gelen ev sahibi olarak beklenti içinde olmanız cok abes..
birde arkasından böyle konusmanız cok çirkin
sizin yerinizde olsam onu eğlendirmek ve keyiflendirmek için elimden geleni yapardım..sonuctta misafir 20 günde cok uzun bir süre değil
bana göre kız cok sıkılmıs sessiz sakin yapıda herhaldeki ailesine falanda bişey diyememiş. bütün gün yatıp uyumus
Yok canım öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Yaşadığı yer ve çevre çok küçük öyle bir durum hemen fark edilir duyulur. Ama psikolojik bir sorunu olduğu kesin.. Abisine söyledim zaten bu konuşmama ve sürekli odaya kendini kapatma durumu falan hiç iyi değil psikolojisi sen bir konuş kardeşnle toparlasın kendini falan dedim daha ne diyimm..konu sahibi arkadaşım benim aklıma birşey geldi bu kız uyuşturucu madde yada hap falan kullanıyor olmasın yaa çünkü hep uyuyor demişsin sonra 2-3 saat tuvalette duruyor odasının kapısını kilitliyor falan yazmışsın bunlar hep bir belirti gibi geldi
bu kızı siz çağırmıssınız sonucta,
ev sahibi olarak beklenti içinde olmanız cok abes..
birde arkasından böyle konusmanız cok çirkin
sizin yerinizde olsam onu eğlendirmek ve keyiflendirmek için elimden geleni yapardım..sonuctta misafir 20 günde cok uzun bir süre değil
bana göre kız cok sıkılmıs sessiz sakin yapıda herhaldeki ailesine falanda bişey diyememiş. bütün gün yatıp uyumus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?