Amin arkadadim ya vallahi artik biktim genelde aksam ustu oluyir gece yatarken bilhassa aksam olsun istemiyorum cok zor ya sanki bogazima bisey akiyor ben yutamiyorum ne zor seymis bu yaaaArkadaşım aynı durumu bende yaşıyorum dün gece yine yaşadım ve cok panikledim.ağzım kuruyor dilim uyuşuyor sanki dilimin kökünü hissedemiyorum.genzimé yutak kısmına sanki Bisey oturmuş tükürük ytmamà engel oluyor.dilim kasiliyordu sanki.yutkunamadikcadâ boğulurum nefes alamam kaygısı yaşıyorum daralıyorum.dolayısıyla yemek yerkende az yiyorum.gittiğim tüm Doktorlar pskolojik diyor.yaptırdığım testlerde bişey çıkmadı. Ama bunları yaşıyorum. İnşallah gececek arkadaşım. Allah yardımcımız olsun.duanızı eksik etmeyin.
Canm kansizlik yapar dediler olcturdum bisey cikmadi bi kamerayla baktirmadim o suphe icimde iste emzirdigim icinde biyere cikamiyorum skildim artik bu durumdan gecer insallahSlowly hep bunlar ya hamilelikte,ya emzirirken çok sık oluyor demekki.Artık vitamin eksikliğinden mi,sürekli değişen hormonlardanmı,yorgunluktan mı 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Belki zararsız,önemsiz şeyler ama yaşam kalitemizi önemli derecede düşürüyor.
Düşünmemeye çalış zor biliyorum ama unutmak lazım.Kendiliğinden düzelecektir inşallah.