- 28 Haziran 2015
- 32
- 13
- 35
Merhaba kızlar :) Umarım herşey daha iyidir herkes için.Ben de durumlar aynı.Grip salgınına yakalandık ailecek o yüzden psikiyatriye gidemedim maalesef fakat en kısa sürede gidicem inşallah.Hem reflüm hem de reflüden sonra gelişen paikolojik yakınmaların var hala.Ama hepsinin çözümlü olduğuna inanıyorum geçicek inşallah. Zaten bebekle ilgilenmek ,sorumluluk,annelik oldukça güçlendiriyor insanı Acıya dayanıklı ve çok Sabırlı bir hal alıyorsun.Sevgili filiz13 daha iyi olmana çok sevindim.Kendinde ifade etmişsin gebelikte hissetme artıyor ve insan hassaslaşıyor.Ne kadar az dinlersen kendini o kadar rahat edersin.Tabi bu bazen mümkün olmuyor ama Allah'tan sana Kolaylıklar diliyorum.Ve dediğin gibi insana bir kabullenme geliyor herkes gebelikte normal deyince sabretmeyi öğreniyorsun.Ben de şu anki durumumla baş etmeyi kendimi motive ederek öğrendim çok şükür.ümitvar olup kafanı sürekli Dağıtmaya çalış.şifalar diliyorum.Sevgili @kefircan fibromiyolojiye baktım biraz fakat 12 farklı eklemde ve kasta ağrı ve yanmadan bahsediyor Tanı için.Ben de böyle bir şey yok.Fakat yine de araştırıcam biraz.Teşhisi nasıl oluyor acaba? Ve tedavisi nasıl oluyor ? Sen tedaviye başladın mı ? Sana da şifalar diliyorum canım tez zamanda.