geçmiş olsun size de.çok şükür ki geçmiş şikayetleriniz.7 yıl ciddi uzun bir süre bunları yaşamak için ancak yaşayan bilir ne kadar zor bir şey
ama başa gelen çekiliyor.yaklaşık bir senedir böyleyim.her türlü doktorun kapısını çaldım artık en son psikiyatri kaldı.ama bana hiç psikolojik gibi gelmiyor.zaten emzirdiğim için de tüm şansımı sonuna kadar diğer branşlarda denemeden ilaç almayacağım.iyi ki buraya yazdınız bize bir umut oldunuz.dediğiniz gibi kanla ilgili olabilir çünkü gebelikte kan değerlerim baya düşmüştühala da baş dönmelerim var.gerçi şu an yükseldiği söyleniyor ama hemetolog daha ayrıntılı bakıyor olabilir.benim sorularım olacak size.sizi de sorulara boğup sıkmak istemem ama gerçekten bunla yaşamak tam bir işkence biliyorsunuz.insan bir umut bulunca yakasını bırakmıyor.aylardır yutmakta,konuşmakta nefes almakta zorlanıyorum.sürekli bir yumru elim boğazımda gezmek çok zor.insanın yaşamı verimliliği morali sosyal hayatı herseyi etkilenyor.sürekli boğazlanıyormuş gibi hissedip hayata devam etmeye direnmek ciddi güç istiyor.inşallah biz de sizin gibi şifamızı buluruz.en çok bunu bebeğim için istiyorum rabbimden.hemetolog ne gibi testler yapıyor ve hangi değerler düşük çıkıyor ? bu zar dediğiniz nasıl bir şey ve hangi muayene de görülüyor ? bir de benimki reflü ile başladı sizin reflünüz var mıydı daha önce ? ve sizdeki belirtiler nelerdi aynı şeyleri mi yaşamışız anlamak için soruyorum.şimdiden teşekkürler.şifamı sayenizde bulursam bütün ömrüm boyunca size dua edicem.şimdiden allah razı olsun.[/QUOTE
Bend konuşmakta zorlanıyorum.sizin Nasıl tarif edermisiniz