Sevgili moriaria , sana da bu başlığı açtığın için çok teşekkür ediyorum.Aylardır internet üzerinden yaptığım araştırmalarda sağlık siteleri de dahil hiç bir yerde senin anlattıkların kadar kendi yaşadıklarıma yakın bir şey okumamıştım.Benim de gebelikte başladı herşey reflü ile.Etrafımdaki kimse gebeliğinde benim gibi şeyler yaşamamış.Uydurduğumu ya da abarttığımı düşünenler bile oldu.Çünkü kimsenin böyle bir yaşantısı olmamış.Herkes gebelikle birlikte bunun da sonlanacağına inandırdı beni.Ben de dayandım.Bu süreçte en çok dua beni sakinleştirdi.Gebeliğim boyunca beslenemedim.Daha doğrusu yaşama dair hiçbirşeyi adam gibi yapamadım.Günlerimi evde dua ederek ve sabrederek geçirdim.Aslında çok güzel bir deneyim ama benim için çok zor geçti.Ve doğum yaptım sonuç olumsuz oldu maalesef geçmedi.Çok şükür ki bebeğim sağlıklı.Gebelikte de sonrasında da sürekli doktorlara gittim.Hala da gidiyorum.Reflüm hala hafif derece de varmış fakat kullandığım çeşitli antiasitlerde midemi rahatlatsa da boğazıma hiç etki etmiyor.İnanmadığım için geçmediğini düşündüler ama ben gerçekten tüm kalbimle aslında geçiceğine inanıyorum,inanmak istiyorum.Ümitle dayanıyorum ve her yolu deniyorum.Bebeğimin bana ve sağlıklı olmama ihtiyacı var herseyden önce.Başka sitelerde de sorularını gördüm.sen olduğunu tahmin ettim en azından.Sen de benim gibi çabalıyor ve şifanı arıyorsun.Umarım en kısa süre de sen de ben de sağlığımıza kavuşuruz.Bu süreçte en azından dünyada başkaları da benimle aynı şeyleri yaşamış ya da yaşıyor diyebilmek bile yalnız olmadığını hissettiriyor ve güç veriyor insana.Çünkü bunu kimseye anlatamıyorsun yaşamayan bilemez.Belki hemetolog bizim şifamızı bulacağımız yer olur.Rabbim hepimize şifa versin.