Sevgili Moiria öncelikle çok çok gecmiş olsun inşallah iyileşmişsinizdir Rabbim hepimize şifasından versin. Üç aşağı beş yukarı benimde sizin gibi şikayetlerin var Boğaz reflüsü teşhisi bırakıldı bana birde benim lenf bezlerim şişmiş çenemin altında onun içinde antibiyotik tedavisi görüyorum. Endoskopim yapıldı on iki parmak bağırsağındaki ülser çıktı midede gastrit ve ilerlemiş Boğaz reflüsü. Midemle ilgili şikayetim yoktu ama bende boyun düzleşmesi vardı dolayısıyla günde sekiz tane ilaç kullanıyordum aspirin de alıyordum. Ondan sonra mide şikayetlerim başladı yemek borumda tıkanıklık gibi birşey var psikolojik dediler hatta güldüler yutkunma zorluğu var yutkunurken ses geliyor ben önceleri boyun düzleşmesinden sanmıştım ama geçmedi yaklaşık 2 ay oldu. Midem için mide koruyucu ve antibiyotik tedavisi alıyorum acaba sizin şikayetiniz geçti mi sizin için çok çok üzüldüm Rabbim herkese şifa versin
Rabbim herkese dediginiz gibi sifa versin..En buyuk hazinemiz,sifamiz cunku..Size de acil sifalar diliyorum,umarim en kisa zamanda
zamanda gecer yemek borunuzdaki takilma ve tıkanıklıklar. ..
Bogaz reflusu malesesef boyle iste..Bir zaman sonra sag tarafta tikanma,girtlakta kasilma,yemek borusunda motilite bozukluklari yapiyor...
Gebelikte 26.haftada başlamıştı sikayetlerim..En canimi sıkan sey bogazimdaki kasilma ve gerilme idi.
Doktor doktor gezdik esimle...mideyle ilgili sikayetker duzelir gibi oldu ama o kafama,kulaklarima kadar agri yapan girtlak spazmi henuz gecmedi....
Glossofaringeal Nevralji,Mide sarkması her turlu teshis konuldu. ..psikiyatrik,norolojik ilac bile kullandim,yemek borumdaki ve girtlagimin sağındaki takilma,kasilma,tikanma gecmedi...
Yine de umudumu asla yitirmiyorum..Rabbime sonuna kadar guveniyor,bu hastaligi bir nedenle verdigini biliyorum...Ben gidebilecegim.her yere gittim,her tahlili yaptırıp ilac kullandim..Ve bu hastalığı sadece O'nun benden alabileceğini biliyorum...
Lutfen siz de böyle düşünün. .iyilesmede pozitif dusuncenin etkisi cok onemlidir...iyilik dileklerimle. ..haberlerinizi bekliyorum...