K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz gırtlakta kasılmalar ve spazmlar!

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum iki senedir hamilelikte başladı psikolojim bozulmuş resmen yemek giyemiyorum çok korkuyorum sizin Nasıl oldu durumunuz

Kizlar burunda kasilma burnun icinde sopa varmis hissi yapar mi bogaz reflusu veya yemek borusu sorunlari

Yapmaz arkadasim. Bu bahsettigin nevraljiye giriyor. Trigeminal nevralji,fibromiyalji asiri anksiyete bunlara sebep olabilir.

Canım benim aklimdasin endoskopi olacaktin oldun mu
Ben cok sey yasadim...o kadar sey var ki anlatacak ben de ingilizce ogretmeniyim
Canım oncelikle sunu sorayim yemek borusu kasilmasi nefes darligi yapar mi senin nefes sorunun oldu mu

Yutak damak agiz ici bolgesinde yutma sorunu disfaji yasayan var mi norolojik bulgular ok endoskopi sonucu yemek borusunda tukuruk tarzi bir sey bulundu ama biopsi iki kez incelendi hicbir sey yok hiatal herni yazilmis bir tek tanida ama ilac vs yok yutma testi yapilamadi baryum hicbir yerde yok manometre dusunuyorum motilium ilaci fayda aagliyordu o da artik eskisiz nefesi de etkiliyor bu durum tahminim yemek borusu hareket bozuklugu ust yemek borusuna o da ordan bigaz agiz burna vurdu bu olabilir mi

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum. Umuyorum ki geçmiştir sizin ki ? Bir çözümünü buşabildiniz öi? Lütfen cevap verin çok boşluktayım.

Merhaba , nasılsınız nasıl oldunuz. Umarım çok iyisinizdir tamamen iyileşmişsinizdir. Lütfen cevap verin

Bu sorunu hala yaşayan var mı ya da bir şekilde tedavi olan birşeyden fayda gören? Gırtlağımdaki kasılmadan tıkırtıdan sürekli takılma hissinden delirmek üzereyim bir sonuç alan Allah rızası için yazsın

Lütfen bu topikte bundan iyileşen biri yok mu Allah rızası için biri yazsın kimsenin geçmedi mi

Arkadaslar Merhaba,

Bende dogumdan sonra aynı problemı yasadım.Hamılelık donemınde cok kustum. 8 ay sonra aynı durum benım de basıma geldıç Her gııtıgım doktor faranjıt deyıp durdu. 3 yıl oldu nerdeyse. Bogazımdakı kasılmalar devam edıyor.Bu donemde 3 amelıyat oldum gecer umıdıyle. Burnundakı kemıkten dolayı faranjıt dedıler,kemıgı aldım. Bogaz reflusu dedıler,refu amelıyatı oldum. enfeksıyondan bademcıgımı aldırdım.Sızde bademcık enfeksıyon kapıyor muydu?sımdı ne yol ızleyeecegımı bılemıyorum. Sonuc alan var mı?Allah askına yardım edın kafayı yemek uzereyım

gecmiş olsun reflü ameliyatını hangi tipte oldunuz acaba ve nerede oldunuz tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…