K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz gırtlakta kasılmalar ve spazmlar!

merhaba sizede çok geçmiş olsun Allah kısa sürede şifasını verir inşalla h üniversiteden randevu alicam inşallah

teşekkürler jola ya arkadaşım.....svly teacher arkadaşım herhangi bişi çıkmadı hıcbır tahlıl ve tetkıkte endoskopi de bir tek gastrit cıktı

Ah cnm neler yaşamışsın

Arkadaşlar beni m endoskopi sonuçlarında mikrop çıktı yanı bogazimdski takılma yla alakalı bir şey çıkmadı . maalesef takılma özellikle katı gıdalar da devam ediyor çok şiddetli olmasa da başka hangi bölüme gidebilirim bilmiyorum beyin kalp bunlar sepep olur mu oradaki kasları etkiler mi bilemiyorum doktor ta tutturmuş psikolojik. Allah yardımcısı olsun herkesin bu da bir imtihan dır geçecek inşallah .

Arkadaşlar beni m endoskopi sonuçlarında mikrop çıktı yanı bogazimdski takılma yla alakalı bir şey çıkmadı . maalesef takılma özellikle katı gıdalar da devam ediyor çok şiddetli olmasa da başka hangi bölüme gidebilirim bilmiyorum beyin kalp bunlar sepep olur mu oradaki kasları etkiler mi bilemiyorum doktor ta tutturmuş psikolojik. Allah yardımcısı olsun herkesin bu da bir imtihan dır geçecek inşallah .

Cnm umarım düzelmişsindir

Gastronomi gördü sizi öyle değil mi ??? Bende de var gırtlakta kasılma. Gırtlağım tıkırdıyor fakat doktorlar da aynı sekılde bana pskolojık derler ama anlamış degılım.

Su an daha iyiyim Dr reflude n olabileceğini söyledi migde şurubu kullanıyorum takılma çok az oluyor antibiyotik bitince reflu için verdiği ilacı kullanicam ama üniversiteyede gitmem gerekir mi bilmiyorum su manometreyi ysptirmam gerekli mi

Bence manometryi yaptırmalısın çünkü daha detaylı gözüküyor. Reflü benzeri sıkayetleri yapıyor takılmaya sebep oluyor. Gırtlakta spazma ve kasılmaya sebep oluyor. Benım gırtlagımda baskı oluşmasına sebep oldu. Yanısıra gırtlagımda takılma ve gırtlak halkaladı arasında mobılıte bozukluğuna da sebep oldu. Su anda yutkunurken gırtlagımda ki halkaları hıssedebılıyorum. Kriko kasının kasılmasına bağlı olarak olusmus bunlar tabi. İste manometre de bar ölçümü yapılarak mobılıte bozuklugu var mı ne kadar var gıbı sorulara cevap alabılırsın

Çok geçmiş olsun tedavisi mümkün mü peki.birde Allah korusun kanser olsa bu endoskopi de kesin cikarmiydi benim aklıma takılan da bu

Arkadaşlar merhaba aynı sorunla yaklaşık 5 gündür mücadele ediyorum bugün iyice arttı ve ölüyorum artık dedim çok kuru yemiş yemiştim ilk olduğu gün buğday vardı içinde acaba bogazıma takıldı da şişti mi diye düşünüyorum kbbden bugün bakmak istediler minik hortum ile ama baktırmadım burnum yeni estetik olduğu için reflü ilacı verdi antibiyotik de vermedi. Reflü ilacı tek başına yeterli olur mu, yorumları okudum 5 günde tükendim yıllarca geçmez diye çok korkuyorum ilaç kaç günde etkisini gösterir sizce?

Arkadaşım merhaba yorumların hepsini okudum benim yaşadığıma benzer bir yorum göremedim umarım faydasını görmüşsündür ama görmemişsen diye başıma gelenleri yazıyorum; 5-6 gün evvel bogazıma bir şey takıldı gibi hissettim boguluyor gibi oldum; o his bir türlü geçmedi; ilk 3-4 gün gündüz normal bir gün geçiriyordum akşam tıkanıklık 7-8 gibi başlıyordu kbbye gittim burundan gırtlağa kamera ile baktıramadım çünkü burnum estetik. Sonra gündüz de arttı ve nefesimin kesildiğini düşündüm bazı anlar hatta doktorda oturdum ağladım nefes alamıyorum diye; sorduğu sorulardan biri evde kalorifer çok mu yanıyor oldu o Boğaz'da kuruma yapmış VE çok da su tüketmeyince yumru gibi hissettirmiş günde 3-4 market su şişesi ile su iç dedi. Demir eksikliğinden şüphelendi yarın da kan tahlillerim çıkacak; muhakkak bir çok tahlil yaptırmışsındır ama böyle bir yorum ile karşılaştın mı?

Arkadaşlar merhaba son durumlar nasıl acaba ??
Merhaba nasilsiniz bende ayni durumdayim girtlagimda kasilma var,bogazimda takilma var yutkundugumda tikr tikr diye sesler geliyor.2016 agustostundan beri var bende nasil oldunuz iyilesdinizmi,benim durumum kefircaninkiye benziyor,yalnizlikla sirkeli corba ictim ondan sonra basladi,suanda zor nefes aliyorum burnumdan nefes alamiyorum agzimdan aliyorum.gitmedigim doktar kbb,norolog,yapilmadiktest kalmadi hepsin yaptirdim,basim surekli donuyor,tavsiyeniz varmidir nasil oldunuz,bir gelisme varmidir,bu illetten nasil kurtuldunuz?????

Offf Allahim geceleri uyku yok,gece nefessiz bogularak uyaniyorum,gogus hastaligina gittim,kardiyaloga gittim,xc bisey yok,acaba vagus siniri artik uyarilmayacak gibi,bunlarin hepsi vagus sinirinin etkilendiginden oluyor,cunku vagus sinirinin dallari,yumsak damak,dil koku,girtlak,sonrada yemek borusunundan kalbe mideye bagirsaklara doğru uzaniyor,artik hayattan biktim,nerden ictim o corbayi,hayatimin en yalnis isini yaptim,o sirkede asit ya,corbada sicak oldugu icin yemek borusu,girtlak,yutak cok ciddi sekilde etkilendi,ne olur yardimci olun cok kotu hissediyorum kendimi,psikyatra ilac aldim onlarda fayda etmiyor,ben nefes alamiyorum,benim yerime baskasi nefes aliyor,burundan nefes alinca genizimin arkasina tikaniyor bogulacak gibi oluyorum offff Allim butun omrumu artik boylemi gecirecegim.(((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…