- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence mantıklı olanı yapmışsınız eviniz büyük ve güzelmiş sadece zemin olması çok alışamayacak bi problem değil ayrıca kira geliriniz olduİnanın ki öyle daha geçen 500 e satılan evi 900 e aldık bu koşullarda hiç uyguna yok
Ay ben de hic cekemezdim öylesini. Allah sabir versin.bizimkilerin ağzı bir pis ben hayatımda böyle bir şey duymadım anırıyorlar normal konuşsalar çocuk deyip geçeceğim bizde sonuçta çocuk olduk ama o küfürler sinirimi tepeme çıkarıyor.
Aynısını yazmaya geldim olumsuz tüm yorumlara kızımla alışırım dedim. Karşıda arkadaşım var semt şöyle deyip durmuş. Ee madem bu kadar eminsin alışacağından niye açtın konunu bacım.Kafasına taktığı yokki zaten
Her olumsuz yoruma ya alışırım ya öyle ya şöyle
Maksatı bende anlamadım.
Kp 2 ev aldı demek mi?
Güle güle, sağlıklı günlerde otursun.
Ama bu konu herkese göre farklı.
Ben olsam giriş katda oturmam. Camlarda demir vs sevmiyorum kendimi hapsedilmiş hissediyorum ruhum daralır, sokağın pisliğini ve gürültüsünü çekemem. Alışırım belki ama alışmak istemem bide öyle bişey var.
Ama bu benim düşüncem.
Ben öyle dedim diye konu sahibi evden vazgeçecek değil ya.
Allah aşkına yazmiyim dedim de siz nerenizden okudunuz ben buraya benim gibi olup giriş katta oturan var mı sizler alışabşldiniz mi diye danışmak için yazdım. Saçma yorum yazasınız diye değil!Aynısını yazmaya geldim olumsuz tüm yorumlara kızımla alışırım dedim. Karşıda arkadaşım var semt şöyle deyip durmuş. Ee madem bu kadar eminsin alışacağından niye açtın konunu bacım.
Aynısını yaşadım sadece bir yıl dayanabildim.ama.bir yılda sokaktaki çocuk sesleei ve demirlere vuran toptan illallah ettim..çocuğum yoktu henüz ama olsaydı ztn ya sese bagisiklikykazanmasi gerekti ya da hiç uyuyamazdi. Hem param olcak hem de giriş kar. Asla.bende öyle diyordum ucuza kiralık bulduk yüksek giriş tuttuk Allah kahretsin tutmaz olaydım sürüsüyle çocuk var doğuran salmış çocuğu ev köşede kalıyor 10 sağda oynuyorsa öteki 10 solda oynuyor tam ortada beynim yanıyor sinir hastası oldum 2 ayda resmen.