Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz.... Nöbetteyim.. Telefondan giriyorum . Neler olmus ya benim hic haberim yok.. Carrie hapislik bitmis hosgeldin. yeni topiginde hayirli olsun. Sinir bozucu ya ne oldu ?

aaa sabahtan beridir dert topiğindesin görmedinmi?

hanım hanımmm ben burda acı cekiyorum sen bana konu diyosun

Ya actım baktım ama konusahibi nokta virgül kullanmadığı icin yazmaktan vazgectim. Bi tek parkonun yorumunu/ayarını gördüm like ettim defoldum gittim

Nasılım Gaffur

o konu kapandı ama konu sahibinden çok gazelin adı çıktı...yazık kıza yaa....

ama tavsiyem sakın araştırma o konuyu ziraa patlarsın:)))

Aaaa ben tescilli ceteciyim patlamam

Biz de kadesayla öğretmenler topiğinde birbirimize girmiştik güzel güzel kibar kibar sonra kardeş olduk

hahahaha ben de gazelle ev topiğinde tartışmıştım:))) evinin beğenmediğim yerlerine tavsiye de bulunmuştum,sonra toptan değiştir evini demiştim de alınmıştı,belki hakkı da vardı bilemiyorum ama şimdi de iyi arkadaş olduk...bak şu dünyanın işine...

kızın çeyize parası var mı yok mu bilemem ama gazelle yakınlaştırdı bizi:)))

doğrudur ben pek böyle dalıp çıktığım konularda kimle yazıştığıma bakmam
ama o konuda biriyle kapışmaya ramak kalmıştı eneeem yoksa şikayet ettiğim senmisin

ayıptır söylemesi biraz serserilik var ruhumda sabıkam kabarık o yzüden hatırlamıyorum
eğer sensen ne diyeyim bilemedim çıkışta görüşücez mi desem

Gazeli merak ettim bulmam lazım :)

@Meleknaz abla Hayırlı olsun, Allah utandırmasn

Atanana kadar sanırım çok farklı fantaziler üreteceğim kendi kendime. Şu kasım bi geleydii.

Yine aylardan kasımmm sanki sende kaldı bir yarımmmmm

hahahahahahaha ben bi atanayım var yaa dans videomu koycam burayaa...

atanmayanın halindennn atanmayan anlaaarrr

gel gör şu halimii bir teselli veerrrr.....

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz.... Nöbetteyim.. Telefondan giriyorum . Neler olmus ya benim hic haberim yok.. Carrie hapislik bitmis hosgeldin. yeni topiginde hayirli olsun. Sinir bozucu ya ne oldu ?

sumuzz sen doktorsun,değil mi ?
Bdv de doktorluk bir konu vardı.
2. sayfaya gitmiş.

Kandaki 20.000 mikrop

acıların kadını ne oldu sana
ne bileyim hangi konuya girsem dert başlığında son yorumu sen yapmış fıymış oluyosun
evet maşallah ilk sayfa meydan larousse gibiydi ben bitiremeden konu kapandı

yok bnmle kibarca tartışmıştın:)))))))))

zaten konu dini içeriğe girince kapanmıştı ama başka biriyle fena kapıştın sen:))) ama az önceki cümlen bnden alıntıydı hafif çarpıtılmışından:)))

selam millet
sumuz nası gidio nöbet, benim de yarın
saçıma zeytinyapı sürdüm bekliom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…