İyiyim bende dünya güzeliiii. Ben bilmem eşim bilirde ki burak ne kadar yabancı damatta oynuyan çocuğa benziyor demi.
kız çirkin ama oğlan yakışıklı valla
şimdi biraz dertleşicem
kk da gördüğüm bişey var,kişinin 1-2 mesajına bakarak hemen onu yargılıyorlar hemen yaftalamaya çalışıyorlar.hemen kötü üye,günah keçisi ilan ediliyor bazı üyeler.konu sahibinin keskin savunucuları gelip daha da abartıyor durumu.bu hiç hoş değil aslında.biraz konuyu konu sahibine bıraksalar,o ve üyeler birbirleriyle muhatap olsa daha güzle olur bence.
ben okumaya kalktım
bir baktım , döktürmüş.gözüm kesmedı valla.
Nereye gideyim anlamadımm
şimdi biraz dertleşicem
kk da gördüğüm bişey var,kişinin 1-2 mesajına bakarak hemen onu yargılıyorlar hemen yaftalamaya çalışıyorlar.hemen kötü üye,günah keçisi ilan ediliyor bazı üyeler.konu sahibinin keskin savunucuları gelip daha da abartıyor durumu.bu hiç hoş değil aslında.biraz konuyu konu sahibine bıraksalar,o ve üyeler birbirleriyle muhatap olsa daha güzle olur bence.
Merhabalar...
O konuyu ben de üşendim okumaya...
Hem ilk konusunu zaten bilmediğim için ilgilenmedim açıkçası.
Merhabalar...
O konuyu ben de üşendim okumaya...
Hem ilk konusunu zaten bilmediğim için ilgilenmedim açıkçası.
iyi ki okumamışsın...biz okuduk yorum yaptık hatta millet birbirine girecekti ama sahteymiş!
mrb.
sen nerelerdeydin bugün.
Kızlar,işe alındım bu arada :)
ben de bunu anlamıyorum.sanalda tanıştığın insanı ne kadar tanıyabilirsinde gözün kararmış bir şekilde savunabilişrsin.yeri geliyor canın ciğerin olan senelerdir bildiğin insanların tanıyamadığın yönleri ortaya çıkıyor.
az birtaz okudum konuyu da gazelin düşüncelerini öğrenmeyi şu anda çok isterdim
Hiiiiiiii, dişimdeki taşı kaç yılda değiştirmeliyim monacığım, 3 yıl oluyor :26:
evet ablacım,haklsın..bende gazeli merak ediyorum.onun için topik bile açmış.bilmediğin biri için değer mi?