acıların kadını ne oldu sana
ne bileyim hangi konuya girsem dert başlığında son yorumu sen yapmış fıymış oluyosun
evet maşallah ilk sayfa meydan larousse gibiydi ben bitiremeden konu kapandı
Atanırsam hepinizi evlendirecem evde kalmışlarr
Benim ters çıktığıma üzüldüğüm aklımda kalan bir konu var, bir kızcağızın nişan albümü... Kız kendince şık da, nişanlısı cilalı ibo gibiydi, birde her yoruma ''biz böyle beğendik, nişanlım böyle rahat etti'' tarzında posta koyuyordu, bende ''en önemli gecesinde rahat etmeyiverseydi'' etrafında dolanan bir yorumda bulunmuştum sonrasında kendime çok kızdım, acaba zevklerimi öyle ki tutsana çeneni diye
Benim ters çıktığıma üzüldüğüm aklımda kalan bir konu var, bir kızcağızın nişan albümü... Kız kendince şık da, nişanlısı cilalı ibo gibiydi, birde her yoruma ''biz böyle beğendik, nişanlım böyle rahat etti'' tarzında posta koyuyordu, bende ''en önemli gecesinde rahat etmeyiverseydi'' etrafında dolanan bir yorumda bulunmuştum sonrasında kendime çok kızdım, acaba zevklerimi öyle ki tutsana çeneni diye
selam millet
sumuz nası gidio nöbet, benim de yarın
saçıma zeytinyapı sürdüm bekliom :))
evet ama biz çok kibardık :) gerçekten nazikçe tartışmıştık
Zaten 1-Çeyiz konusu 2-Evlendiğime pişmanım konusu...
2 Türkçe katliamı.
selam millet
Zaten 1-Çeyiz konusu 2-Evlendiğime pişmanım konusu...
2 Türkçe katliamı.
selam millet
yav o pişmanım konusu da patladı gitti...bn 3. sayfaya yorum yapmıştım bi baktım 54 sayfa olmuştu...şimdi kaç bilmiyorum bile....
Ama ne olur ya sizde bir görseydiniz resimleri, belkide albümlerde denk gelmişsinizdir çokta arkalarda bir konu değildi
hahahhahaha cilalı ibo ha:))))))))))))) çoktandır duymamıştım bu tabiri yaşa emi:)))
Elmayra
hahahaCanııım nöbete zeytin yağı ve boneyle gitseydin, ekşın olurdu acilde, acil nöbetimi
Juno, senin avatarındaki figürler eşimle ilk sevgili olduğumuz günlere benziyor
İlk tanıştığımız zamanlar benim saçlarım koyu renkti..Daha doğrusu koyu renge boyamıştım..Ehh eşim de zaten kafasını tamamen kazıtan bir tip...
Bir ara konu sahibi gelip yorumlara kızmış.Sonra hareketlenmiş konu tekrardan.