Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

acıların kadını ne oldu sana:KK1:
ne bileyim hangi konuya girsem dert başlığında son yorumu sen yapmış fıymış oluyosun:KK9:
evet maşallah ilk sayfa meydan larousse gibiydi ben bitiremeden konu kapandı:KK53:

Derdim varda dertleniyorum kanks :KK70: ya da dertsiz basıma dert arıyorum diyelim :KK70:

Mimledin mi sen beni bakim :KK70: herseyden haberin var mı demek istiyorsun :KK70: muhtardı bnm namım bir zamanlar :KK70:

Bade sen şu bebelere seytan denen konuya yorum yapmış mıydın
Atanırsam hepinizi evlendirecem evde kalmışlarr :KK76::KK33:

Ben ikinci kocayı istiyorum :KK70: aşcı olsun :KK70:

Benim ters çıktığıma üzüldüğüm aklımda kalan bir konu var, bir kızcağızın nişan albümü... Kız kendince şık da, nişanlısı cilalı ibo gibiydi, birde her yoruma ''biz böyle beğendik, nişanlım böyle rahat etti'' tarzında posta koyuyordu, bende ''en önemli gecesinde rahat etmeyiverseydi'' etrafında dolanan bir yorumda bulunmuştum sonrasında kendime çok kızdım, acaba zevklerimi öyle ki tutsana çeneni diye :KK50:

Benim ters çıktığıma üzüldüğüm aklımda kalan bir konu var, bir kızcağızın nişan albümü... Kız kendince şık da, nişanlısı cilalı ibo gibiydi, birde her yoruma ''biz böyle beğendik, nişanlım böyle rahat etti'' tarzında posta koyuyordu, bende ''en önemli gecesinde rahat etmeyiverseydi'' etrafında dolanan bir yorumda bulunmuştum sonrasında kendime çok kızdım, acaba zevklerimi öyle ki tutsana çeneni diye :KK50:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hahahhahaha cilalı ibo ha:))))))))))))) çoktandır duymamıştım bu tabiri yaşa emi:)))

evet ama biz çok kibardık :) gerçekten nazikçe tartışmıştık :KK16:

Ben her zamanki gibi sert hamlelerle damlamıştım konuya sonra sen sevgi dolu nazik kibar salvolarınla beni yola getirmiştin :KK19:

ahahahahhaha cılgın ya ahahahhaha koptum

selam millet
sumuz nası gidio nöbet, benim de yarın
saçıma zeytinyapı sürdüm bekliom :))

Juno, senin avatarındaki figürler eşimle ilk sevgili olduğumuz günlere benziyor :KK1:

İlk tanıştığımız zamanlar benim saçlarım koyu renkti..Daha doğrusu koyu renge boyamıştım..Ehh eşim de zaten kafasını tamamen kazıtan bir tip...:KK1: :KK1: :KK1:

selam millet
sumuz nası gidio nöbet, benim de yarın
saçıma zeytinyapı sürdüm bekliom :))

Zeytinyağı mııııı saf mııı :KK70:

Nöbetler heyecanlı geciyo mu? Uykunuz geliyo mu? Sinirleriniz bozuluyo mu? Bu 3ünü istiyorum :KK1:

Canııım nöbete zeytin yağı ve boneyle gitseydin, ekşın olurdu acilde, acil nöbetimi :KK53:
hahaha
yemek yememiz bile batan bu insanlara çok süper reklam olurdu ama
acil nöbeti gibi evet :KK1::KK1:

Juno, senin avatarındaki figürler eşimle ilk sevgili olduğumuz günlere benziyor :KK1:

İlk tanıştığımız zamanlar benim saçlarım koyu renkti..Daha doğrusu koyu renge boyamıştım..Ehh eşim de zaten kafasını tamamen kazıtan bir tip...:KK1: :KK1: :KK1:

hehehe ne güzel senin için nostalji olmuş narmikcim.
avatar anng o kafasında oku olan kız da katara
çok sevdiğim bi anime cnbc-e'de de yayınlanıyordu:KK1:

X