Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Bu benim başıma çok geldi...Sanal dünyada,özellikle bu sitede hiç tanımadığım,hiç konuşmadığım,en ufak tartışmamız bile olmayan,selamım bile olmayan insanlardan çok hakaret yemişliğim olmuştur..Sırf okudukları bir kaç şeyle dolduruşa geldikleri için........Nerden çıktı bu da kim tanımam ,etmem dediğim çok olmuştur..Bir keresinde biri sizden nefret ediyoruz demişti bana...Bir kere bile karşı karşıya gelmediğim bir insandı hem de...

gözün aydın,hayırlı olsun canım

Hepinize teşekkürler.Ama şöyle birşey var.
Hiç deneme süresi filan demediler.Hemen sigorta yapacaklar.
Beni düşündüren,işyeri uzak ve mesai 8'de başlıyor.
Bir de hemen başlamam isteniyor.
Kabul edilince havaya girdim,yapamaz mıyım acaba diye...
Bir yandan da bir daha böyle fırsat çıkmaz diyorum.
Hayırlısı,bu gece kesin karar vereceğim.

ayy hayırlı olsun her ne kadar sizi tanımasamda...

yol+yemek+ssk varsa tamamdır:))))))))))))

Kızlar internetimin sınırını aşmışım, o kadar yavaşki öfffffgeldi. Bu arada tazecik Topik hayırlı olsun ve Hello:)

bende bir konuda kendi fikrimi yazdım
biride karşı fikri savunuyo
ben yazıyorum kendi düşüncelerimi
o da bana ''anlatıyorum anlatıyorum niye ısrarla kabul etmiyosun'' yazmıştı
yahu niye kabullandirmeye çalışırsın ki kendi fikrini yaz sonuna kadarda savun ama niye empoze etmye çalışırsın..
bende buna sinir oluyorum

onlar sana deneme süreci vermediyse, sen onlara ver kuzum.
aklına yatmayan bir durum olursa ayrılırsın işten.

bade galiba o bendim ama anlatıyorum ama neden ısrarla anlamak istemiyorsun demiştim...kabul etmen tabikii beklenmez:)))

kadının kocası kapanırsan seni daha çok severim demişti konu buydu galiba:)))) ama geçtii gittii:)))

Darıldım darıldım ben sana canımm böyle mi olacaktı

Vuruldum vuruldum bak sana kanım yerde mi kalacaktı

Haydeeeeeeee

İçimden şarkı söyleyip oynamak geliyor ama yapamıorummmm alt komşu yüzünden :95:

Gazel kim, ütüyü kim almamış, kim kime ceyiz alacakmış da patlamış

samanlıktan kaldıramadım samanı da zühtüüüüü:))))))

Biz de kadesayla öğretmenler topiğinde birbirimize girmiştik güzel güzel kibar kibar sonra kardeş olduk

hakkında hayırlısı olsun canım.sabaha kadar artılarını eksilerini iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…