- 13 Mayıs 2012
- 1.663
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
samanlıktan kaldıramadım samanı da zühtüüüüü:))))))
aaa sabahtan beridir dert topiğindesin görmedinmi?
o konu kapandı ama konu sahibinden çok gazelin adı çıktı...yazık kıza yaa....
ama tavsiyem sakın araştırma o konuyu ziraa patlarsın:)))
Biz de kadesayla öğretmenler topiğinde birbirimize girmiştik güzel güzel kibar kibar sonra kardeş olduk
bade galiba o bendim ama anlatıyorum ama neden ısrarla anlamak istemiyorsun demiştim...kabul etmen tabikii beklenmez:)))
kadının kocası kapanırsan seni daha çok severim demişti konu buydu galiba:)))) ama geçtii gittii:)))
Bugün hiç hatun öpmedim çünkü
ya şu çeyiz konusunun linkini atsanıza bi bende okuyum son yorumları
doğrudur ben pek böyle dalıp çıktığım konularda kimle yazıştığıma bakmam
ama o konuda biriyle kapışmaya ramak kalmıştı eneeem yoksa şikayet ettiğim senmisin
ayıptır söylemesi biraz serserilik var ruhumda sabıkam kabarık o yzüden hatırlamıyorum
eğer sensen ne diyeyim bilemedim çıkışta görüşücez mi desem
hahahaha ben de gazelle ev topiğinde tartışmıştım:))) evinin beğenmediğim yerlerine tavsiye de bulunmuştum,sonra toptan değiştir evini demiştim de alınmıştı,belki hakkı da vardı bilemiyorum ama şimdi de iyi arkadaş olduk...bak şu dünyanın işine...
kızın çeyize parası var mı yok mu bilemem ama gazelle yakınlaştırdı bizi:)))
Atanana kadar sanırım çok farklı fantaziler üreteceğim kendi kendime. Şu kasım bi geleydii.
Yine aylardan kasımmm sanki sende kaldı bir yarımmmmm
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz.... Nöbetteyim.. Telefondan giriyorum . Neler olmus ya benim hic haberim yok.. Carrie hapislik bitmis hosgeldin. yeni topiginde hayirli olsun. Sinir bozucu ya ne oldu ?
hanım hanımmm ben burda acı cekiyorum sen bana konu diyosun
Ya actım baktım ama konusahibi nokta virgül kullanmadığı icin yazmaktan vazgectim. Bi tek parkonun yorumunu/ayarını gördüm like ettim defoldum gittim
Nasılım Gaffur
Aaaa ben tescilli ceteciyim patlamam
doğrudur ben pek böyle dalıp çıktığım konularda kimle yazıştığıma bakmam
ama o konuda biriyle kapışmaya ramak kalmıştı eneeem yoksa şikayet ettiğim senmisin
ayıptır söylemesi biraz serserilik var ruhumda sabıkam kabarık o yzüden hatırlamıyorum
eğer sensen ne diyeyim bilemedim çıkışta görüşücez mi desem
sumuzz sen doktorsun,değil mi ?
Bdv de doktorluk bir konu vardı.
2. sayfaya gitmiş.
Kandaki 20.000 mikrop
Oyle bi sikayetin varsa istedigin zaman degistirtebilirsin canim
Atanırsam hepinizi evlendirecem evde kalmışlarr
Biz de kadesayla öğretmenler topiğinde birbirimize girmiştik güzel güzel kibar kibar sonra kardeş olduk