• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidiyorum ama...

adamla apar topar neden evleniyosunuz
siz abdye gidin görüşün edin yüzyüze biraz vakit geçirin
akabinde o trye gelsin, güzelce sizi ailenizin evinde istesin
aceleye gerek yok
sıkıntılı bir evlilik yaşamışsınız en güzel yıllarınız heba olmuş
bari ahir ömrünüzü düşünüp tartarak aldığınız kararlarla dingin ve huzurlu geçirin
riske girmeyin

bende bu yoruma katılıyorum gec olsun temiz olsun diyenlerdenim bekleyeceginiz bir yıl size bişi kaybettrmez acele etmeyn derim

bence bekle arkadaşim keşke burda boşanmasını bekle ne olur neolm ve çetrefilibi iş belli.şimdii gidiyomuşsun zaten ne demek düşür ama 1 sene daha bekle el oğluna güven olz derim

:) Bahar, aslinda benim de istegim o yonde, gidip biraz zaman gecirmek, ablam da orda biraz onda kalirim..biraz da sevgilimde kalirim ama beni endiselendiren zamanin cok hizli gecmesi ve ayni zamanda USA' e girdigimde 6 aya kadar kalabiliyorum ama Kanada icin vizem sadece 6 aylik, yani sanirim oturum sadece birkac hafta verirler..ben de gidip evlenip birkac ay kalmayi, sonra da Turkiye'ye donmeyi dusunuyordum aslinda ama isler biraz karisti gibi..cunku benim iddet surem var, offf..nedir bu kadin olmanin zorluklari bu memlekette? 300 gun evlenemiyorum ki, daha 5 ay oldu..Bu orada sorun olarak karsima cikar mi onu arastiracagim simdi..ama ciksa bilr burda iddeti kaldirmak icin dava acma surem yok, 2 hafta sonra gidiyorum..bu ne ama ya :)

Buyuk ihtimal gidip birkac ay kalip donecegim ama benim sorunum bir yandan da zamanin gecmesi..dedim ya, bosanmaydi ,ameliyatti, oydu buydu derken 1 yildan uzun zamandir calismiyorum, ki hayatimda bu kadar uzun sure calismadigimi bilmem..bir an once ne yapacaksam yapip duzenimi kurmak istiyorum, acelem bu aslinda..

Durumun cidden çok karışık yaa... Ne diyeceğimi bilemedim, baştan bir yıl daha bekle diyecektim sonra yazdıklarını okuyunca ne diyeceğimi ben de bilemedim...

Yani ben de yurtdışından biriyle evlendiğim için bu vize olayları falan da çok can sıkıcı....

Ama ya kadından boşanamaz ve tekrar uzarsa?

Bir de Türkiye'de bu durum ortaya çıkarsa cezası varmış, ya olursa bu durum herşey daha kötü olur??:26:

Back