Yengem ve arkamdan konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yengelerine diyemediği lafları bize söylüyor mutlak butlan 😂😂
Boşver banlanmaya değmez. Şurada düşüncelerimizi, deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Ben yaptım, sen yapma diyoruz kimisine. Buradaki yorumlar çok değerli, konu açıpta ilerleyen zamanlarda haksızsınız diyen olmadı. Hep siz haklıymışsınız diye tekrar konu açtılar. Ciddiye alma arkadaşı.

Senin ilkokul mezunu olduğun belli

evet ilkokul mezunuyum. ilkokulu bile bitirmeyen var mı ki?
yazdıklarımın ilkokul mezunu olmakla ne ilgisi var?
yazılanları anlamıyor olabilirsiniz çok normal herkes süper zeki olacak diye birşey yok. herkesin zeka ve algılama seviyesi aynı olacak diye birşeyde yok ama herkes birbirine saygılı olmalı.
bu kadarını her insanoğlu yapabilir.

yazılanları anlamıyor olabilirsiniz çok normal herkes süper zeki olacak diye birşey yok. herkesin zeka ve algılama seviyesi aynı olacak diye birşeyde yok ama herkes birbirine saygılı olmalı.
Aynen beni öğretmenim senin seviyene inemedim

Sen niye herkese kıyafet yardımı yapıp iyiliğim dokundu diyosun. Vakıf mısın? Terbiyesizısın tekisin verdiğin cevaplara bak. Senle niye muhatap olsunlar iki eski çul çaputunu verdin dıye miii. Yok gorumcen yok yengen sülale dedıkoducusu musun sen?
Muhatap olduğum kesime bak cidden hakkımı helal etmiyorum

Yüzüme konuşamıyorlar nedense bilmiyorum
Cunki seni onemsemiyorlar, acıklamaya ve konusmaya deger bulmuyorlar. Bunu soylemek istemezdim fakat biri yüzünüze bakmayınca benden cekınıyor kacıyor diye düşünmekten vazgecin, çok komik oluyor :)

Sen niye herkese kıyafet yardımı yapıp iyiliğim dokundu diyosun. Vakıf mısın? Terbiyesizısın tekisin verdiğin cevaplara bak. Senle niye muhatap olsunlar iki eski çul çaputunu verdin dıye miii. Yok gorumcen yok yengen sülale dedıkoducusu musun sen?
Cidden sağlık sorunlarınız var yorum yapmak istemiyorum

Ben yenengem

Tam üniversitelerde kürsüye çıkartılıp incelenecek, anlatılacak birisin. Psikoloji bölümü için resmen altın değerindesin.
Tam üniversitelerde kürsüye çıkartılıp incelenecek, anlatılacak birisin. Psikoloji bölümü için resmen altın değerindesin.
Her neyse kapa ceneni

Boşver banlanmaya değmez. Şurada düşüncelerimizi, deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Ben yaptım, sen yapma diyoruz kimisine. Buradaki yorumlar çok değerli, konu açıpta ilerleyen zamanlarda haksızsınız diyen olmadı. Hep siz haklıymışsınız diye tekrar konu açtılar. Ciddiye alma arkadaşı.
Ciddiye almıyorum. Bakma sen bir sürü cevap yazdım ama ben bu kadar kadına saygısızlık yapılmasına gelemiyorum. Kasıtlı yaptığının da farkındayım. Biraz uğraşmak istedim sadece 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X