- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
Aynen belli karakteriniz baya oturmuşEvet komik bir tarafim var. Onun icin cevrem beni cok sever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen belli karakteriniz baya oturmuşEvet komik bir tarafim var. Onun icin cevrem beni cok sever
DefolYengelerine diyemediğin şeyleri burda tanımadığın insanlara söyleyip kendini rahatlatıyorsun belli ki. Neyse sen devam et.
Sen çok profsun galiba sen iyiysen burda ne işin var ?
Sen kaçımıza bu lafları sayabilirsin acaba? Çok biliyorsan yengene söyleseydin konu açmak yerineKarşımda olsan bu lafların 100 kaçını edebilirsin acaba klavye delikanlısı
Kızım hayırdır kuyruk acın mı var biri tasmanı hafif bırakmış galiba saldırgan gördüm seniYengelerine diyemediğin şeyleri burda tanımadığın insanlara söyleyip kendini rahatlatıyorsun belli ki. Neyse sen devam et.
Senin ilkokul mezunu olduğun belliburayı neden düşük profil bir yer gibi düşümüyorsunuz ki ?
ayrıca ilk kural karşınızdaki size siz diye hitap ederken sen diye hitap edilmez.
nasıl hitap edileceği ilkokulda öğretiliyor.
bu saldırgan ve karşınızdakinin ne dediğini anlamadan verdiğiniz karşılıklar medeni iletişim değil.
ek olarak size hak verdim ben. bende üzüldüm annenize. kardeşlerinde de olmuş kadın.
YazmaSen kaçımıza bu lafları sayabilirsin acaba? Çok biliyorsan yengene söyleseydin konu açmak yerine
Diğer üyeler size cevap vermeyi bıraktı seviyenize inmek istemedi diye bana iyice sardınız. Güzelce kavga edeyim de içim rahatladın diye benden de ekmek çıkmaz size.Kızım hayırdır kuyruk acın mı var biri tasmanı hafif bırakmış galiba saldırgan gördüm seni
Aynen belli karakteriniz baya oturmuş
BbDiğer üyeler size cevap vermeyi bıraktı seviyenize inmek istemedi diye bana iyice sardınız. Güzelce kavga edeyim de içim rahatladın diye benden de ekmek çıkmaz size.
Sana mı sorcam.
Aynen aynenHer gün kendimi gelistirmeye ugrasiyorum. Yengem benimle artik kisir günü yapmak istemiyor derdine düsmeye o yüzden zamanim yok. Size bol sanslar. Cevrenize de bol sabir
yazdığın zaman cevap vermeyeceğim !!Sana mı sorcam.
Sadece kavga edip, insanlara saldırmak için konu açıyor sanki. Normal iletişim yollarını kapatmış, ne yapayım da insanlara saydırayım diye uğraşıyor resmen. Yorumlar iyi mi, kötü mü, yardım etme amaçlı mı bunu bile analiz etmeden, direkt tartışma çıkarma halinde.burayı neden düşük profil bir yer gibi düşümüyorsunuz ki ?
ayrıca ilk kural karşınızdaki size siz diye hitap ederken sen diye hitap edilmez.
nasıl hitap edileceği ilkokulda öğretiliyor.
bu saldırgan ve karşınızdakinin ne dediğini anlamadan verdiğiniz karşılıklar medeni iletişim değil.
ek olarak size hak verdim ben. bende üzüldüm annenize. kardeşlerinde de olmuş kadın.
O kadar üzüldüm ki anlatamam. Mantıklı bi cevap veremeyeceğini bildiğin için cevap vermeyeceksinAynen aynen
yazdığın zaman cevap vermeyeceğim !!
İkincisi. Uğraşıp durmayın, 6 sayfa bile çok. Ömründe alamadığı ilgiyi veriyorsunuz. Çok üzülüyorum.Yukarıda biri yazmış, yorumları okuyunca ben de aynı şeyi düşündüm. Bu konu sahibi büyük ihtimalle erkek. Hem de kuyruk acısı fazla olan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir erkek. Burada kafasına göre yazıp ciziyor. Ya da gerçekten bir kadın ama hayatındaki kimse onu insan yerine koymuyor. O da bunun farkında, hıncını burada ona buna saldırarak almaya çalışıyor. Hayır kendince ona buna laf atıp duruyorsun, umrumuzda mi sanıyorsun onu da anlamıyorum ki çok komiksin
Senin gibi klavye delikanlısı ile uğraşamam kendi çöplüğünde oynaO kadar üzüldüm ki anlatamam. Mantıklı bi cevap veremeyeceğini bildiğin için cevap vermeyeceksin
Doğru, haklısınızİkincisi. Uğraşıp durmayın, 6 sayfa bile çok. Ömründe alamadığı ilgiyi veriyorsunuz. Çok üzülüyorum.
Yengelerine diyemediği lafları bize söylüyor mutlak butlanSadece kavga edip, insanlara saldırmak için konu açıyor sanki. Normal iletişim yollarını kapatmış, ne yapayım da insanlara saydırayım diye uğraşıyor resmen. Yorumlar iyi mi, kötü mü, yardım etme amaçlı mı bunu bile analiz etmeden, direkt tartışma çıkarma halinde.
Asıl ben sana üzüldüm mutlu değilsin millete satasma derdindesin kocan çok mu üzdü seni vah garibimO kadar üzüldüm ki anlatamam. Mantıklı bi cevap veremeyeceğini bildiğin için cevap vermeyeceksin