• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Gidiciyim Galiba ^_^

İnşallah dediğin gibi olur canım. Zira onun hakkında birşeyler dediğimde, mesajlaşmalarımızdan söz ettiğimde sert tepkiler vermiyor aksine gülüyor. Zaten askerliği de duruyor rahat 1,5 2 sene var evliliğe. Bu kadar zamanda da alışılır herhalde...

Bu arada pazar gunu gorusecegz kendısıyle. Sanırım bırseyler planlıyor. Kaç saat vakit ayırabıleceğimi, bulundugum semtten baska bır yerde gorusup gorusemeyecegımı, ne gıyecegımı soruyor. Ben bırseylerden işkilleniyorum ama çaktırmıyorum. SOnunda dayanamamıs bır tahmının dusuncen var mı pazar gunu hakkında dıye sormus :D hıc yuz vermıyorum hıc. yazık dıyorum bazen . ama yok ıplerı elıne vermemek lazım, hem akraba olunca mazallah bıraz daha temkınlı olmak gerekıyor :1:

Alışılır alışılır, merak etme her şey yoluna girer. :) Verme ipleri en iyisi, ben verdim hala geri alıcam diye uğraşıyorum:52:

kızlar tahmın ettıgım gıbı bugun gorustuk ve bana evlılık teklıfı yaptıı tektass ve çiçek ile :1: oturdugumuza cafe'dekı garson tepsıde kahveler ve kutuyla gelınce neye ugradıgımı sasırdım herkes suratıma bakıyor cok farklı bır duyguymus gercekten :1:

yuzugu aldım ama dusunecegımı soyledım. takmadım..

ama gelın gorun kı eve geldıgımde annem babamla tartısmıs. damat adayı evın onunden aldı benı, neymıs efendım evımıze gelıp bıraz oturup sonra babamlardan musade ıstemelıymıs dısarı cıkmamız ıcın. Babam akraba oldugu ve ıstedıgı ıcın bıraz savunmus onu. Annem de babama çemkirmiş :17: Bagrısmalar vs. havada uçuşmuş. Annemistemiyor gibi. Bu olaydan sonra bende kararsız kaldım. zaten cok kararlı sayılmazdım... Aşık değilim, begenı ve hoslantı var ama bunlar annemın bu rızasızlıgının yanında evlılık ıcın , dusuncelerıne, hıslerıne ve aklına cok guvendıgım annemı gormezden gelmem ıcın, onunla evlenmem ıcın yeterlı mı bılmıyorum...

İsterdim ki annem de babam gibi razı olsun da bu kararsızlıgı bana yaşatmasalardı...:14:

kalbinin sesini dinle bence ;) aileler ayrıntıya çok takılıyor.zaten teklifin heyecanıyla atlamış olabilir veya aklına gelmemiş olabilir,bunlar zamanla onun yapabileceği şeyler...Sonuçta ikniz bir ömür brilkjte olucaksınız

kalbinin sesini dinle bence ;) aileler ayrıntıya çok takılıyor.zaten teklifin heyecanıyla atlamış olabilir veya aklına gelmemiş olabilir,bunlar zamanla onun yapabileceği şeyler...Sonuçta ikniz bir ömür brilkjte olucaksınız

saol cnm benım ama bu bahsettıgım arkadas da oncekı gıbı orman mahsülü çıktı , ertesi günü geri gönderdim yüzüğünü :1:
hep beni bulurlar zaten yontulması gerekenler :27:

neden geri gönderdiniz ki?

görüştüğümüzde olayın rehavetinden ötürü idrak ve müdahele edemediğim bazı hususlar olmuştu. bunu eve gelip, salim kafayla düşününce farkettim. Kesinlikle bir orman ürünü olduğuna kanaat getirdim. Zaten az biraz tanıyorduk ama onyargılı olmayalım, şans verelim dedik, günümüzü de görmüş bulunduk :1:

Back