Giderek artan bir takıntıyla aynı rüya... (not: okuma sevmeyenler için uzun bir konu)

Acilmis konularinda cok mutlu olan bir kadin gibi gorunmuyordun. Yazmissin ya hani esimi tercih ederdim, hicbir erkegi tercih etmezdim diye. Sanki burada kotu yorum gelmesin diye abarttigini dusunuyorum.
Sorunun cevabi ise sadece yarim kalmislik. Hatta baslayamamissiniz bile icinde hep kalabilir bu his. Onunla karsilassan biraz gorusseniz bir daha gormek istemezsin bile. Evliligin anlattigin gibi mukemmel olmayabilir ama sen esini seviyorsun bence. Yoksa bir sekilde face olsun twitter olsun bakardin arastirirdin diger adami? Bilincaltinin oyununa gelip bastirmaya calisma ruyalarini sen ittikce onlar uzerine gelir. Egondan ve ulasamamislik hissinden bu ruyalarin oldugunu bilirsen ciddiye almazsan kurtulursun diye dusunuyorum.

Tamam onu da anladım ama endamla iki uç sene herşey yine monotona bağlayacak... bende pek normal seyler yaşamadım ama her iliskinin bir zaman sonra standarda döndüğünü anladım.

Kapanmayan bir aşk acısı. Rüyalarında görmen bundan dolayı. Araa ara aynısını yaşıyorum. Çıkıp gelse asla eşime tercih etmem ama o yıllarımın em güzel aşkı olduğu için sürekli rüyamda görüyorum... Bilmiyorum. Her sabah kalktığımda eşimi aldatıyormuş gibi bir hisse giriyorum. Halbuki eşime çok aşığım onsuz olmaz. Eşimle yaşadım ilk cinsellik birlilteliğimi. Onun oldum sadece. Ama arada işte bir takıntı gibi lise ve üniversite hayatımı geçirdiğim kişiyi rüyalarımda görüyorum. Bilmiyorum neden!!!!!!

bana da bu çelişkili geliyor hem kocama aşığım diyorsunuz hem ilk aşkımı rüyalarımda görüyorum diyorsunuz muhakkak bu ilişkide bir yerde sorun var kocanmı aşık değil sana öbür adamın aşkını arıyorsun . Tek yarım kalmışlık değildir bence

Evlilikte tutku bi yere kadar.
Sadece bu aralar hormonal durumların değişmiş ve rüyanda görmüş olabilirsin zira hormonal sebeplerden dolayı beyin cilve yapıyor
Ayrıca bu tarz heyecan özlemleri asla işler bozulduğunda gelmez,hep her şey iyiyken pörtler.
Moral bozukken tutku ile sevişmeyi erkekler bile arzulamayabilir ,örnek sadece.
Eski ve en bayıldığım tabirle rahat batması derler ya işte onun gibi bir şey.
cundagg sen yeter ki o adamla görüşme yollarını kes,huzur her şeydir,tutku hiçbir şey,eğer kıyas yaparsan.

Gün içerisinde hiç aklıma gelmiyor ama. Bana güzel şeyler yaşattığı gibi kötü şeylerde yaşattı beni aldattı. Rüyalarımda görüyorum diye ben suçlu olamam dimi. Bilinçaltı bu çünkü. Evet kocamı çok seviyorum onun için canımı bile veririm. O benim herşeyim.

Ay sevinmiş mi yuh

cundagg bu kadar mükemmelliyetçi olma kardeşim. Hep bir "İDEAL" arayışı içindesin. Öyle bir hayat yok. İnsanoğlu doğası itibariyle kusurlu bir varlıktır. Her insanın zor ve olumsuz bir tarafı vardır. Şu anda mükemmel kalıbını o çocukla doldurmak istiyorsun. Çünkü onu eksik yönlerini görebilecek kadar tanıma fırsatın olmadı.

Aynı yabancı filmlerdeki özgür kadınlar gibisin ha . O nasıl bir ilişkiymiş yaw...

gençlik ateşi diye bu kadar çarpık ilişkiler yaşıyorduysanız o ortama alışmışsınız bence sebebi de bu heyecan arıyorsunuz. vanilla ilişkilerin insanı değilsiniz bence. kişilik yapısı birden değişmez sonuçta.

ayrıca ben de kızlı erkekli arkadaş grubumla içki alıp aynı evde uyurduk hiç de absürt durumlar yaşanmadı içki kötülüklerin anası değil sizin bahaneniz olabilir ancak.

eşinizi seviyorsunuz ama ona tutku duymuyorsunuz. tarzınız böyle uzun ilişkilerin insanı değil çünkü.

ayrıca birinden intikam almak için en yakın arkadaşıyla yatmak çok çirkin bir davranış

adamın çıkma teklifini kabul etseniz belki düzgün ilişkiniz olacaktı şu anda evli ve mutlu olacaktınız kendi kendinize etmişsiniz valla ne diyelim şimdi?

elinizdekinin kıymetini bilin. heyecan arıyorum diye saçmalayıp eşinizi kaybederseniz sonra onu da anca rüyanızda görürsünüz

Rahat batıyor olabilir
boşver rüyalarının etkisine girip gerçek hayatı mutsuzlaştırma
Uyanıklığın ayrı, uyku halin ayrı heyecan olsun

Yorumları okuyunca güldüm:) eşini sevip sevmediğine kadar gitmiş olay..
Kk olarak kocana aşık olmadığına karar verdik
Bilinç altında ki pişmanlık duygusu ortaya çıkmış sadece.

Onunlayken aldigin his ve tat yeniden gerçekleşmek istemiş ama elde ki malzemelerde bu olmayınca bilinçaltı rüyada kendini göstermiş.
Başka bir açıklaması yok bence. :)

konu sahibi çok seviyorum dediği eşiyle boşanma aşamasına gelmiş, eski konularında karşılıklı küfürleşmiş ve kocası tokat atmış.

o konuda da alkollülermiş ve eşi alkollü araba kullanıyormuş araba savrulmuş vs. her suçu alkole atma gibi bir sorunları var. biz de alkol alıyoruz ama araba kullanmıyoruz alınca.

hani bu konuda çizilen eşimi çok seviyorum portresi inandırıcı gelmedi bana.

bir de çocukları varmış üstelik. başlarına bir şey gelse o çocuk ne olurdu düşünen yok.

sorumsuz anne baba ve kötü bir ilişki. rüyasında anaokulu aşkını bile görse normal bence

Son düzenleme:
Bana göre insani duygular yaşıyorsunuz, yargılamıyorum. ancak bence eşinizi bir erkek olarak sandığınız kadar sevmiyorsunuz. eşinizle olmanın sizi çok da tatmin ettiğini sanmıyorum.kişilik olarak nasıl biri eşiniz? içten içe eksik gördüğünüz yönleri var mı?

iyide zamanında hem birlikte olmuyorsun ki sunduğun sebep saçma bence ilişkiye daha başlamdan bitip bitmiyeceğinden nasıl emin olabilirsinki ve sonrasında kıskanmalarında ayrı bir tahaflık.intikam alınacak hiç bir konu yok oratada.sen geçmişin onunla olamamanın pişmanlığını duyup rüyalarını görüyorsun.takmışsın kafana belki istemsiz bilnç altına yerlermiş hiç kurcalama.gerçekten evliliğinden memnun değilsen ayrıl rüyalara dayanarak ayrılma.

Belli ki hayatının aşkını saçma sapan sebepler yüzünden kaybetmişsin bilinç altında bunu yüzüne vurup duruyor rüyalarında
Ama bi yandan da rüya işte ben tanımadığım bir dünya insanla görüyorum kendimi hatta kadınlarla bile (tabi libidoma yoruyorum) çok da takılma düzgün giden evliliğin varken sırf rüyalar yüzünden bozacak değilsin ya.

Evliliğinizdeki heyecan azalmış belli bir rutine girmiş ve sizde geçmişte başka kimseyle yaşamadığınız o çekimi o heyecanı arıyorsunuz ve üstüne yarım kalmışlık da yeniden hortlaması için büyük bir etken sağlıyor, acaba nasıl olurdu düşüncesi de geçiyordur sanıyorum aklınızdan. Bilinçaltı öyle kolay silinmez sanıyorum ki, düşünmezsiniz aklınıza gelmez ama bir anda çıkarır ortaya.
Ayrıca evli çocuklu biri olarak anlatımınız biraz fazla rahat geldi gerçekten.. Konuyu açıklığa kavuşturmak amaç da, bilmiyorum böyle hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…