- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
Sevgiden daha ustun degil tutku. Ama kanina karisan zehir gibidir. Uyusturucu gibidir. Bir kez tutkuyu tatmis bir insanin da ayni tutkuyu devam ettirecegi birisiyle evlenmesi gerekir bence. Bunu yeniden bir baskasiyla yakalamak belki zor ya da imkansizdir sizin icin bilemem.Tabiki ne sağlıklı bir davranış ne de sağlıklı bir düşünce tarzına sahip değildim. Hatta genel olarak pek düşünmüyordum. Yaşanan her şeyin sonuçları olacağını umursamıyordum çünkü o sonuçlardan daha üstün bir yerde olduğuma inanıyordum. Ama kendimi affettim çünkü geçmiş artık kızgınşık veya pişmanlık yaratmıyor sadece düşünüp analiz etmeme yarıyor keşke demiyorum daha çok kabulleniş. Yani en azından psikoloğum öyle demişti. Artık kendime kızmayıp pişmanlık hissetmediğim için geçmiş beni sinirlendirmediği için affetmişim... bilmiyorum belki senin söylediğin dığrudur bastırmışımdır ama insn koymuyo yani geçmişim sanki bir başkasına aitmiş gibi. Film izler gibi bakıyorum. Geçmişte tutkuyla bağlı olmak sevgiden daha mı üstündür acaba? Ondan mı oluyor bunlar?
Bir de ustune bu tutkulu iliskinin sizin kontrolunuz disinda kotu bir sekilde bitmesiyle tamamlanamamislik eklenmis iliskiye. Belki baska turlu sonuclansaydi bu iliski, o tutkuyu gecmiste birakabilirdiniz. Ama simdi birakamiyorsunuz.