• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giderek artan bir takıntıyla aynı rüya... (not: okuma sevmeyenler için uzun bir konu)

Tabiki ne sağlıklı bir davranış ne de sağlıklı bir düşünce tarzına sahip değildim. Hatta genel olarak pek düşünmüyordum. Yaşanan her şeyin sonuçları olacağını umursamıyordum çünkü o sonuçlardan daha üstün bir yerde olduğuma inanıyordum. Ama kendimi affettim çünkü geçmiş artık kızgınşık veya pişmanlık yaratmıyor sadece düşünüp analiz etmeme yarıyor keşke demiyorum daha çok kabulleniş. Yani en azından psikoloğum öyle demişti. Artık kendime kızmayıp pişmanlık hissetmediğim için geçmiş beni sinirlendirmediği için affetmişim... bilmiyorum belki senin söylediğin dığrudur bastırmışımdır ama insn koymuyo yani geçmişim sanki bir başkasına aitmiş gibi. Film izler gibi bakıyorum. Geçmişte tutkuyla bağlı olmak sevgiden daha mı üstündür acaba? Ondan mı oluyor bunlar?
Sevgiden daha ustun degil tutku. Ama kanina karisan zehir gibidir. Uyusturucu gibidir. Bir kez tutkuyu tatmis bir insanin da ayni tutkuyu devam ettirecegi birisiyle evlenmesi gerekir bence. Bunu yeniden bir baskasiyla yakalamak belki zor ya da imkansizdir sizin icin bilemem.
Bir de ustune bu tutkulu iliskinin sizin kontrolunuz disinda kotu bir sekilde bitmesiyle tamamlanamamislik eklenmis iliskiye. Belki baska turlu sonuclansaydi bu iliski, o tutkuyu gecmiste birakabilirdiniz. Ama simdi birakamiyorsunuz.

Bir insan başka bir erkeği niye düşünür evliliğinde birşeyler eksik olduğu için.Sizdede tutku yok.

Rüyalarınızda o çocukla sevişiyorsunuz demekki o çocuğun tenini,onunla yaşadığınız heyecanı istiyorsunuz..Eşiniz tam evlenilecek erkek olabilir duygusal ihtiyaçlarınızıda karşılıyor olabilir ama bu yeterli gelmiyor size .Çünkü daha iyi bir cinselliği daha önce yaşamışsınız.Eşinizle belki başta iyiydiniz yılların verdiği monotonlukla sıkılmış olabilirsiniz.Hep aynı adam ve hep aynı şeylerse sıkılmış olabilirsiniz.Size yetmiyor kısaca.Hep bir şey eksik.

Sizinki biraz Adnan Bey Bihter Behlül ilişkisi gibi.Adnan Bey evlilikte herşeyi yapıyor sevgiyse sevgi ilgiyse ilgi harika bir adam ama tutkuyu Behlülde buluyor.

Sevgimi tutkumu

Sevgi daha önemli ama ikisi bir arada olsa tadından yenmez.Siz tutkulu ilişkiyi gördüğünüz için kocanızla yaşadığınız yetersiz geliyor onu canlandırmayı deseniz

çok gereksiz bir sorgulama gibi geldi bana..
diğer çocukla bir doymuşluk yaşamamışsın.. sevgili bile olmamışsın bilmiyorsun bile sevgili olsaydınız ilişkiniz nasıl olacaktı.. yarım kalmışlık olduğundan böyle hissediyorsun.. bence evliliğin tek handikapı birbirine doymak.. o noktada sevgi neydi diye sorgulamalar başlayabilir ki normal.. kocanı seviyorsun ama aşk bitmiş bence..

Bir insan başka bir erkeği niye düşünür evliliğinde birşeyler eksik olduğu için.Sizdede tutku yok.

Rüyalarınızda o çocukla sevişiyorsunuz demekki o çocuğun tenini,onunla yaşadığınız heyecanı istiyorsunuz..Eşiniz tam evlenilecek erkek olabilir duygusal ihtiyaçlarınızıda karşılıyor olabilir ama bu yeterli gelmiyor size .Çünkü daha iyi bir cinselliği daha önce yaşamışsınız.Eşinizle belki başta iyiydiniz yılların verdiği monotonlukla sıkılmış olabilirsiniz.Hep aynı adam ve hep aynı şeylerse sıkılmış olabilirsiniz.Size yetmiyor kısaca.Hep bir şey eksik.

Sizinki biraz Adnan Bey Bihter Behlül ilişkisi gibi.Adnan Bey evlilikte herşeyi yapıyor sevgiyse sevgi ilgiyse ilgi harika bir adam ama tutkuyu Behlülde buluyor.

Sevgimi tutkumu

Sevgi daha önemli ama ikisi bir arada olsa tadından yenmez.Siz tutkulu ilişkiyi gördüğünüz için kocanızla yaşadığınız yetersiz geliyor onu canlandırmayı deseniz
Tutku nasıl canlanır ki? Nasıl tekrar ilişkide heycan hissederim. Bu konu alarm veriyor. Bunu kurtarmam lazım. Yeni bir şeyler yapalım desem. Yapacakbir şey de kalmadı..

diğer çocukla bir doymuşluk yaşamamışsın.. sevgili bile olmamışsın bilmiyorsun bile sevgili olsaydınız ilişkiniz nasıl olacaktı.. yarım kalmışlık olduğundan böyle hissediyorsun.. bence evliliğin tek handikapı birbirine doymak.. o noktada sevgi neydi diye sorgulamalar başlayabilir ki normal.. kocanı seviyorsun ama aşk bitmiş bence..
Evet aşk bitti. Zaten evli ve aşık kalmak ütopya gibi. Yeniden aşık olalım gbi bir çabam da yok. Çünkü imkansız. Teşekkür ederim

O çocukla beraber olsaydı da uzun yıllar sonra o heyecan kalmayabilirdi sıkılabilirdi. Helede sevgi adına hiçbirşey yaşanmamışken o çocuğu düşünmemek lazım.Yaşanmış bitmiş gitmiş.

Eşiyle uzun yıllardır beraber ve ne güzelki hala sevgisi bitmemiş.Onun yanında huzur buluyorum diyor .

Yaş ilerleyince zaten bir süre sonra erkekte kadında sevişmeyecek.Ama yanında sana arkadaşlık edebilecek sohbet edebileceğin huzur bulabileceğin erkeğin olması çok önemli.

Tutku nasıl canlanır ki? Nasıl tekrar ilişkide heycan hissederim. Bu konu alarm veriyor. Bunu kurtarmam lazım. Yeni bir şeyler yapalım desem. Yapacakbir şey de kalmadı..

Olmayacak bir şey değil .Eşinle bu konu üzerinde kafa yormalısınız bence ilişkiye heyecan adrenalin lazım.Sevişilen yerleri mekanları değiştirebilirsiniz.Biraz ufku açmalı standart dışına çıkabilirsiniz.Veya onu kışkırtacak değişik hareketler vs

Eşinizle tutkulusunuz ama hayatınızda yaşadığınız en iyi ilişki de o adamla olmuş, biraz çelişkili değil mi ? Beyninize yaşadığınız en iyi seksin o olduğu sinyalini veriyorsunuz ve bilinçaltınızda sürekli o adam var e haliyle de rüyalara giriyor.

Eşinizi sevdiğinize emin misiniz ?

O çocukla beraber olsaydı da uzun yıllar sonra o heyecan kalmayabilirdi sıkılabilirdi. Helede sevgi adına hiçbirşey yaşanmamışken o çocuğu düşünmemek lazım.Yaşanmış bitmiş gitmiş.

Eşiyle uzun yıllardır beraber ve ne güzelki hala sevgisi bitmemiş.Onun yanında huzur buluyorum diyor .

Yaş ilerleyince zaten bir süre sonra erkekte kadında sevişmeyecek.Ama yanında sana arkadaşlık edebilecek sohbet edebileceğin huzur bulabileceğin erkeğin olması çok önemli.

aynen ilk heyecan kalmıyor .. o çocuklada aynı doyuma ulaştığında yine şu anda eşine karşı hissettiği gibi olacaktı..
yani bende isterim hala kalbim çarpsın içim titresin ama olmuyor işte bu hislerin yerini başka şeyler alıyor ..

Taa üniversite yıllarından tanıdığım bir çocuk vardı. İkimizde birbirimizden hoşlanıyorduk ama o zaman farklı triplerdeydik. Onunla sevgili olursak ve bir gün ayrılırsak okulda yüz yüze bakmak çok büyük acı olacaktı ve onu kaybetmiş olacaktım o yüzden onunla olmak istemiyordum.
Burada anlattığınız şeyin aynısı başıma geldi aynısını yaptım :) tek fark beni çekmiyordu hiçbir zaman çekmedi yani :)
Neyse size gelince de yaşanmamış bir şey olduğu için aklınıza gelip duruyor bunca yıldır niye hatırlayıp durasınız ki sevgi değil pişmanlıktan yani
Eşinizle de sorunlarınız var gibiydi ondan da aklınıza geliyor olabilir ama bunca yıldan sonra düşünmek biraz saçma :)

Olmayacak bir şey değil .Eşinle bu konu üzerinde kafa yormalısınız bence ilişkiye heyecan adrenalin lazım.Sevişilen yerleri mekanları değiştirebilirsiniz.Biraz ufku açmalı standart dışına çıkabilirsiniz.
Biz bunu bi ara ciddi ciddi düşğndük bir şey bulamadık. Sonuçta herşeyi tükettiğimize karar verip aynen devam ettik. O yüzden imkansız geliyor bana belki başaranlar vardır.

Biz bunu bi ara ciddi ciddi düşğndük bir şey bulamadık. Sonuçta herşeyi tükettiğimize karar verip aynen devam ettik. O yüzden imkansız geliyor bana belki başaranlar vardır.

eşinin içinden mi gelmiyor senin mi?

sormaya çekiniyorum ama öylesine olsunda bitsin gitsin tarzındamı yaşadığınız

öpüşme vs olmadan

eşinde depresyon falan yok değilmi?

olay psikolojikse onu çözümlemelisiniz.

Vicdan azabı galiba Ve sanıyorum şu anki evliliğiniz için pişmanlık mı var bana mı öyle geliyor! Siz düşünmeyin bunları bi çocuk yapın evlattan öte aşk Yok :anne:

yazdiklariniz beni cok etkiledi.Acikcasi biraz da üzüldüm sonunun böyle olmasina.Kac yasindasiniz bilmiyorum ama yas ilerledikce gecmise dönüsler siklasiyor.Ben de sürekli kendimi gecmisimi düsünürken buluyorum.Benim de evlenmeden önce asik oldugum biri vardi.Ama aramizda bir birlikteligin olmasi benim acimdan mümkün degildi.O yüzdende karsimdaki kisinin her konusma istegini reddettim.Ara ara aklima gelmiyor degil.Ama sadece bir ani olarak.Simdiki esimden baskasiyla evlenmeyi istemezdim buna eminim.

Bence sizinki de böyle bir sey.O ten uyumu dediginiz sey sik rastlanan bir sey degil.Bilincaltimiz da kolay aciklanacak bir sey degil.Cinsellik de oldukca karmasik bir konu.Belki de aranizdaki cekimden dolayi sürekli rüyalarinizda görüyorsunuz.Ya da pismansiniz.Cünkü yaptiginiz gercekten kötü bir sey.Ben olsam cok huzursuz olurdum.

İlkokulda hep okuma anlama çalışmalrı yapardıkya işte tam bu yüzden. Geçmiş zaman ekleri geçmişte yaşanan konuları ifade ediyor. Şimdiki zaman ekleri şimdiki zamanda yaşananları. Bu bilgiler ışığında tekrar okursan belki anlarsın. Yinede olmuyorsa dert değil...
Sabahın ilk saatlerinde okuyunca anlamamışım konuyu.esini aldattığını dusunmustum.seninki evilihin monotonlugundan sonra eskiden yaşanan heyecanlarin ozlenmesinden ibaret.evliliğin guzelse hiç dert etme derim.cunku her evlilik birgün böyle oluyor.onunla evlensen onunla da böyle olacaktı.genclikte yaşadıklarınla aynı heyecanı hissedemezsin.ama ne kadar rüyaların elinde olmasa da onu ozlediğin için giriyor rüyalarına.aklindan çıkarmaya çalış derim seninle olmadığı için önemli gibi geliyor simdi

Back