- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
Avrupa' da insan haklarına zerre kadar değer verilseydi Halep şu anda içinde bulunduğu durumda olmazdı. Onların hakkı hukuku kendi vatandaşlarına...Konuda sizden başka çarpıtma yapan oldugunu sanmıyorum. Modernizm tartışmasını ortaya atan sizsiniz.
Siz yemek yemek için duygusal bir neden ararsınız veya masa düzenine özen gösterirsiniz bazısı yalnızca karnını doyurmak için yer. Bunu, söylenmemiş sözler üzerinden hayvan diyerek bu şekilde eleştirmeye hakkınız yok.
Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak öneri sunmak, alternatif bir yaşamdan bahsetmek yerine siz kendi dogrularınızı herkesin yaşaması için dikte ediyorsunuz. Ben de sizi saygıya davet ediyorum.
Hayvan kelimesini de insanlıktan cıkmak anlamında kullanıyorsunuz ki bu hakarettir.
İster üzülün, ister öfkelenin nefret söylemlerinize dikkat etmeniz için yazdım çünkü devam ederseniz konu sahibinin size dava acma hakkı da olur.
Avrupaya özenenler veya özenmeyenler de umrumda degil, "biz" diyerek bir genelleme yapamazsınız. Mesela oranın kârhaneleri de iyiymiş şeklinde övmemi mi bekliyorsunuz?
Her ülkenin iyi ve kötü degerleri var, siz güzel olanlarını almaya çalışın. Mesela insan haklarına saygı olabilir bu.
Dayı-yegen ilişkisini ise yetişkin dahi olsalar hem genetik hastalıklar nedeniyle hem de cocugun yetişme çagında yanında olması sebebiyle ilişkilerini uygun bulmam.
Fakat bu benim için kuzenler konusunda da gecerlidir. Ülkemizde böyle bir yasa var mı? yok.
Peki siz bu hoşnutsuzlugunuzu neye dayandırıyorsunuz? Eğer benzer nedenler ise başka ülkelerin kararlarına kızmanın yanı sıra ülkemizde de bunun mücadelesini verebilirsiniz.
Saygı duymuyorum maalesef...