O zaman rahatlamalisin. O çocuk geçmişte kaldı. Devam etmeyen bir iliskiydi. Beraber olduktan sonra sizin üzerinizde baskı yapmaması , " ileride Birgün sevgili oluruz " saçmalığını sunduğu için , alkollü bir ortamda yanlış yapmissiniz ve ilişkiniz bitmiş.
Siz bu yanlışı yapmasaydiniz da bitmiş baslamayacak bir iliskiydi biliyorsunuz değil mi ? Ayrıca o adamı isteseydiniz , çekim yaşamaktan çok cabalardiniz. Kavusurdunuz.
Tekrar söylemek istiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Yaşanılan yaralar kabuk bağladı. Beyin huzurlu ruhu bulur ve vesvese verir sürekli. Şeytan oyunu , beyin oyunu yani.
Şuan mutlusunuz bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Heyecan tükenmesi, aynı şeyleri yaşamak her her her evlilikte var. Ama heyecan tukendikten sonra huzuru yakalamak herkese nasip olmuyor.
Erken evlendik " cümlesi de o ruyalarinizin sonucu. Bu olumsuz cümlelerle sihri bozmayın. Eşinizin aklına yerleşir. O da düşünmeye başlar.
Uzattım biliyorum ama ruyalandim :) diyip kapatmalisiniz konuyu. Beyni yöneten biziz. Bunu başarabilirsiniz.