GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Kızlar ara veriyorum bi süre topiğe gelip yazmak isteyen yazabilir bir çoğumuz kötü günler geçiriyoruz ve ister istemez yansoıyor
Rukguş seni tebrik ederim 7 li rakamları gordun darısı başıma
Amin canım inşallah

Sağol canım teşekkür ederim inşallah canım ya açlık şekerim 320 düşün sinir stres egzama saçlarımın dökülmesi

Canim benim hic bitsey senin sagligindan onemli degil bunlarda geçecek bir imtihan dunyasindayiz rabbim sabir versin isyan etmeden bu sınavı atlatmayi nasip etsin lutfen jendini yanliz hissetme yaninda olamiyoruz ama biz burdayiz ne zaman istersen burdan dinlemeye cozum yolu varsa yardimci olalim..

Çok sağol canım benim inşallah bugünlerde geçecek

Çok sağol canım benim inşallah bugünlerde geçecek

Gececek gercektende yalan dunya degilmi bi baktikmi geriye pisman olup kesekem bunu kendime yapmasaydim bu kadar takmasaydim herşey yoluna girerdi elbet diyecegiz burasi muhakkak is olacagina variyor her zaman bizede hep tevekkül eek düşüyor bir an zayif animiza denk geliyor sabir sabir sabirr.... bol bol dua oku canim ondan baska hiç bir sinkintimiza çare olan o dua..

İnşallah canım amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun dediklerin çok doğru

Tabi ki canım hoşgeldin hedefin nedir :)

Günaydın hayirli cumalar arkidislar Miyav_su nasilsin canim kizlar sizlerde nasilsiniz diyet ne alemde ben bu hafta neler yedim bir gun yediysem birgün dengelrmeye calistim dun tartilda bir kiko fazla ciktim hemen protein diyeti yaptim dengeledim sukur 76.0 geldim bu hafta kiymali pide yedim hemde tum kurabiye biskutte gomdum tatlida gomdum ama bir gun sonra dengeledim demekki diyet yapiyorum diye usanmadan olculu bir sekilde yendiginde arti olarak gelmiyor gerci bu aralar stresten vermisimdir baska zaman olsa heralde mutluluktan yag olarak doner aman aman almayimm kg..

Hayırlı cumalar selcanmehmetcan :))
Zamanım olmuyor çok giremiyorum nete ama takipteyim ins istediğimiz kiloya geleceğiz. Benimde kötü huyum üzülünce yerim mutluyken yerim yani hep yerim ( su bile kalorisiz ben içsem kesin kilo olarak yansır çok zor kilo veriyorum ne yapacağımı şaşırdım

Işıl, balım nerelerdesiniz kuzum
öteki sayfaya uğramiyorsunuz
ben burayi unutmuşum
tesadüfen tekrar karşima çikti
bari bende geliyim
bugün 70.000 ciktim yarına Allah kerim
haydin hareketlenin bakalim şunun şurasinda yeni yila ne kaldi
herkes bi silkelensin

Çok kötüyüm canım sorma saçlarım erkek tipi dökülme tekrar çıkma şansları sıfırmış

Geçmiş="miyav_su, post: 48840332, member: 373666"]Çok kötüyüm canım sorma saçlarım erkek tipi dökülme tekrar çıkma şansları sıfırmış[/QUOTE]
Gecmis olsun canim bir aktara uğrasan
kizkardesimde liken olmustu doktorlarin verdiği ilaclar bir işe yaramadi
aktarin verdiği içecekle krem hastaliği geçirdi

Miyav su canim simdi biraz netten baktimda
domates
sarimsak
beyaz ekmek(zaten yemiyorsun)
Aci baharatlar
taze beyaz üzüm
turşu
portakal suyu

saç egzemasini tetikliyormus uzak durmak
gerekiyor

ayrica hergün 1 tatli kaşığı soğuk pres keten tohumu yagi kullamak gerekiyormuş
birde kullandigin sampuanin icine saf zeytinyagi katmakda saclar icin iyiymiş
umarim ise yarar

Çok kötüyüm canım sorma saçlarım erkek tipi dökülme tekrar çıkma şansları sıfırmış

Allah allah umidini kesme canim sifa allahta bunlarin basi stresten oldu sana once sen moralini yukselt canim bak bana dr yumurtan kalmamis dediginde kendime ne kadar kotuluk yaptigimi anladim hemen moralimi yuksek tutmaya hep araştırdım aktarlardan hangi bitki ne iyi geldigini ari poleni hayit tohumu ne kullandinm allahin izniyle menopoz dan bir nevi kurtuldum diyecegim moralini yüksek tut arastir saca aktardan al yaptir sabirla kullan dr ilaci ne degil sifa rabbimden bak senin sekerde var kendine dikkat et lutfen canimm sifa ayetler arastir dualar oku bunlar cok faydasini goreceksin.bu ara benimde stresten sacim dökülüyor moral kafa rahat olunca dokulme duruyor. ..birde hayit tohumunun faydalarini arastir polen de canim..

Miyavsu canım çok geçmiş olsun birbirimizi tanımadan seviyoruz neticede insaniz benim nacizane tavsiye bende de sedef var çünkü tursudan baharattan uzak dur cilt hastalıkları ni tetikliyor birde İbrahim Saraçoğlu nün kurlerini araştır ben o adamın sözlerine itimat ediyorum evvel Allah iyileseceksin ben ne zamanki takmiyorum kafamda hastalığım geciyor sende öyle yap çok şükür azaldı eskisi gibi değil

Sorma zaten şeker fırladı 320 lere çok ama çok üzgünüm Allah razı olsun dediklerin bir bakarım

Sağol canım tavsiyelerini bir denerim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…