• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Dükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz

Dükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
nereye gidiosun kuşum yaa zaten koptum kopacam bide sen yapma :KK57::KK57::KK57:

thumbnail_20161102_073954.jpg

rukgus (80,4 / 79,3 / 1,1 )

lütfen herkes kilosunu listeye eklesin kızlar

Dükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türo bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
Helal olsun canimda ben size sana alistim sanalda olsa cok sevdim samimiyetini ama bunaldiysan sen bilirsin bir iki hafta kafani dagit allah sikintini gidersin canim.. gitme bize nasil olduğunu bildir cok.merak ederim..

Helal olsun canimda ben size sana alistim sanalda olsa cok sevdim samimiyetini ama bunaldiysan sen bilirsin bir iki hafta kafani dagit allah sikintini gidersin canim.. gitme bize nasil olduğunu bildir cok.merak ederim..
Sağol canım teşekkür ederim inşallah canım ya açlık şekerim 320 düşün sinir stres egzama saçlarımın dökülmesi :KK42::KK42:

Kızlar ben hala 2 gün önceki kilomdayim 61.2 ama fotoğraf yükle yemedim sorun oluşuyor hep tekrar denerim olursa gonderirim

Regl dönemindeyim artı bir kiloyla haftaya başladım reglim bitince gider inşallah

merhaba arkadaşlar ben siteyi bayadır takip ediyorum neredeyse bütün herkesi okudum bugün bende karar verdim üye olmaya sizden çok güzel motive oldum. bende 85 kiloyum 20 yaşındayım boy 1.58 dün başladım diyete inşallah pes etmem. aranıza katılabilirmiyim.

Miyavsu canım çok geçmiş olsun tez zamanda herşey yoluna girer umarım acil şifalar dilerim

Back