Hayır canım yapmıyorKız miyavsu öğlen akşam turşu odem yapmıyormu
nereye gidiosun kuşum yaa zaten koptum kopacam bide sen yapmaDükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
Helal olsun canimda ben size sana alistim sanalda olsa cok sevdim samimiyetini ama bunaldiysan sen bilirsin bir iki hafta kafani dagit allah sikintini gidersin canim.. gitme bize nasil olduğunu bildir cok.merak ederim..Dükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türo bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
Sağol canım teşekkür ederim inşallah canım ya açlık şekerim 320 düşün sinir stres egzama saçlarımın dökülmesiHelal olsun canimda ben size sana alistim sanalda olsa cok sevdim samimiyetini ama bunaldiysan sen bilirsin bir iki hafta kafani dagit allah sikintini gidersin canim.. gitme bize nasil olduğunu bildir cok.merak ederim..
Çok kötüyüm canım inalmaz kötüyümnereye gidiosun kuşum yaa zaten koptum kopacam bide sen yapma
Sağlık her şeyden önemli dikkat edin kendinizeÇok kötüyüm canım inalmaz kötüyümaçlık şekerim 320 sabah zor uyandım titreyerek
Canım yine çok güzel bir sonuç
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallahSağol canım teşekkür ederim inşallah canım ya açlık şekerim 320 düşün sinir stres egzama saçlarımın dökülmesi
rukgus (80,4 / 79,3 / 1,1 )
Elifimm39 ( 94.6 / 95.6 /+1)
lütfen herkes kilosunu listeye eklesin kızlar
Sağol canım Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?