İnşallah canım Allah razı olsunMiyavsu canım çok geçmiş olsun birbirimizi tanımadan seviyoruz neticede insaniz benim nacizane tavsiye bende de sedef var çünkü tursudan baharattan uzak dur cilt hastalıkları ni tetikliyor birde İbrahim Saraçoğlu nün kurlerini araştır ben o adamın sözlerine itimat ediyorum evvel Allah iyileseceksin ben ne zamanki takmiyorum kafamda hastalığım geciyor sende öyle yap çok şükür azaldı eskisi gibi değil
Canım benim Allah razı olsun dediklerini yapmayı çalışırımMiyav_su yanimda olsan bir sarilirdim boynuna bol bol ayetel kursi oku şeytanın veveslerinden kurtul canim moralini ne bozduysa en kotusunu düşün var olduguna hayatta olduguna sukredersin en azinda bir nebze canin yanmaz lutfen kendini toparla onundeki yasam için şimdi biz ne desek boş gelir ama ilerde daha pisman olmamak icin kendini toparla sen güçlü kadinsin allahin izniyle...
Ben sanal alem de olsa burda yanindayim
Sorma zaten şeker fırladı 320 lere çok ama çok üzgünümAllah razı olsun dediklerin bir bakarım
İyi sayılırım canım şuan hastanedeyim muayenem var sağol Allah razı olsun
canım sıkıntılarım var biraz az çok biliosunuz hepiniz siz devam edebilirsiniz topiğe ara sıra uğramaya çalışcam benKizceler tunaydinnnn hepinize mutlu sağlıklı haftalar olsun
Selam kizlar nerelerdesiniz
toplanin bakiyim
ben iyice kendimi saldim
sizler devam ediyormusunuz
Insallah firsat bulunca bi göz atarimBennde saldim ama bu hafta öyle oldu sindi tekrar başlıyorum canim ben cuma yarismasinda yaziyorum gelmek istersen tam yarismaya girme zamani orda daha kendini kontrol ediyorsun..
Merhaba :)
6 ay da 26 kilo vererek bunu başarmış biri olarak sadece inanın derim :)
Takip etmek isterseniz instagram hesebım; instagram.pinkloverdiet
Gelin beraberce kilolarımızı verelim ve bunu koruyalım bu arada son 3 kilom kaldı :)
Bennde saldim ama bu hafta öyle oldu sindi tekrar başlıyorum canim ben cuma yarismasinda yaziyorum gelmek istersen tam yarismaya girme zamani orda daha kendini kontrol ediyorsun..
kg vermek isterseniz benim konuma gelin arkadslar beraber zayflayalim kalpri diyetiyse sıklmadan ve istedigimizi yiyerek :) konuyu actim ama bakan yok :)Insallah firsat bulunca bi göz atarim
Canim cuma yarişmas bisürü sayfa var hangisiolduğunu tam gönderirsen bakiyimBennde saldim ama bu hafta öyle oldu sindi tekrar başlıyorum canim ben cuma yarismasinda yaziyorum gelmek istersen tam yarismaya girme zamani orda daha kendini kontrol ediyorsun..
Canim senin konunun adini yollarsan sanada uğrarimkg vermek isterseniz benim konuma gelin arkadslar beraber zayflayalim kalpri diyetiyse sıklmadan ve istedigimizi yiyerek :) konuyu actim ama bakan yok :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...adan-kilo-verelim.969212/page-7#post-48975010Canim senin konunun adini yollarsan sanada uğrarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?