• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Miyavsu canım çok geçmiş olsun birbirimizi tanımadan seviyoruz neticede insaniz benim nacizane tavsiye bende de sedef var çünkü tursudan baharattan uzak dur cilt hastalıkları ni tetikliyor birde İbrahim Saraçoğlu nün kurlerini araştır ben o adamın sözlerine itimat ediyorum evvel Allah iyileseceksin ben ne zamanki takmiyorum kafamda hastalığım geciyor sende öyle yap çok şükür azaldı eskisi gibi değil
İnşallah canım Allah razı olsun

Miyav_su Miyav_su yanimda olsan bir sarilirdim boynuna bol bol ayetel kursi oku şeytanın veveslerinden kurtul canim moralini ne bozduysa en kotusunu düşün var olduguna hayatta olduguna sukredersin en azinda bir nebze canin yanmaz lutfen kendini toparla onundeki yasam için şimdi biz ne desek boş gelir ama ilerde daha pisman olmamak icin kendini toparla sen güçlü kadinsin allahin izniyle...
Ben sanal alem de olsa burda yanindayim :KK19:

Miyav_su Miyav_su yanimda olsan bir sarilirdim boynuna bol bol ayetel kursi oku şeytanın veveslerinden kurtul canim moralini ne bozduysa en kotusunu düşün var olduguna hayatta olduguna sukredersin en azinda bir nebze canin yanmaz lutfen kendini toparla onundeki yasam için şimdi biz ne desek boş gelir ama ilerde daha pisman olmamak icin kendini toparla sen güçlü kadinsin allahin izniyle...
Ben sanal alem de olsa burda yanindayim :KK19:
Canım benim Allah razı olsun dediklerini yapmayı çalışırım

meraba kızlar ben diyetten uzak kalmak zorunda kaldım malum, şöyle bi bakayım dedim dağılmış herkes. inşallah sağlıklı mutlu huzurlu günler gelsin sizin içinde hepimiz içinde..
bu hayatta öğrendim ki insan en çok kendini sevmeli ve ne yaşarsa yaşasın yine kendine sahip çıkabilmeli..
hepinize bol güzellikli günler diliyorum

Selam kizlar nerelerdesiniz
toplanin bakiyim
ben iyice kendimi saldim
sizler devam ediyormusunuz

Merhaba :)

6 ay da 26 kilo vererek bunu başarmış biri olarak sadece inanın derim :)
Takip etmek isterseniz instagram hesebım; instagram.pinkloverdiet

Gelin beraberce kilolarımızı verelim ve bunu koruyalım bu arada son 3 kilom kaldı :)

Merhaba :)

6 ay da 26 kilo vererek bunu başarmış biri olarak sadece inanın derim :)
Takip etmek isterseniz instagram hesebım; instagram.pinkloverdiet

Gelin beraberce kilolarımızı verelim ve bunu koruyalım bu arada son 3 kilom kaldı :)

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 96
  • dfwef.jpg
    dfwef.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 93
Bennde saldim ama bu hafta öyle oldu sindi tekrar başlıyorum canim ben cuma yarismasinda yaziyorum gelmek istersen tam yarismaya girme zamani orda daha kendini kontrol ediyorsun..

Insallah firsat bulunca bi göz atarim
kg vermek isterseniz benim konuma gelin arkadslar beraber zayflayalim kalpri diyetiyse sıklmadan ve istedigimizi yiyerek :) konuyu actim ama bakan yok :)

Bennde saldim ama bu hafta öyle oldu sindi tekrar başlıyorum canim ben cuma yarismasinda yaziyorum gelmek istersen tam yarismaya girme zamani orda daha kendini kontrol ediyorsun..
Canim cuma yarişmas bisürü sayfa var hangisiolduğunu tam gönderirsen bakiyim

Back