Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım şuan oruçluyum şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı yanlız İngiliz tuzu bulamadım onu. Yerine sinemaki kullandım bugün netten İngiliz tuzu siparişi vermeyi düşünüyorum bakalımgeçtiğimiz 2 hafta boyunca insanlardan çok fazla olumlu tepki aldım. hatta hiç tanımayan insanlar bile gelip nasıl kilo verdiniz özel bir formül var mı diye sorunca sanırım biraz şımardım ve bunun olumsuz bir dönüş olmasından korkuyorum kızlar dikkat ediyorum ve düzenli besleniyorum spor konusunda bu hafta biraz daha ağırlık vermem lazım diye düşünüyorum . birde farklı bir diyet deneme niyetindeyim aynı şeyler sıkıcı olabiliyor. Miyav_su yapıyor musun canım su orucu sağlığa çok faydalı diye duymuştum ama çalısırken nasıl olur bilmiyorum ? hepinize bol eksili bir hafta diliyorum
Anladım canım evet dua etmek kalıyor geriye rabbim şifa versino konuda düzelmem mümkün değil canım yanında kimseyi istemiyor hal böyle olunca bişey yapamamak daha kötü dua etmekten başka yapabileceğim birşey kalmadı teşekkür ederim sorduğun için
benim de isveç diyeti var aklımda tam karar vermedim ama bi hızlansın diye yapılabilir mi ? yada sadece su kaybımı olur onu bilmiyorumEvet canım şuan oruçluyum şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı yanlız İngiliz tuzu bulamadım onu. Yerine sinemaki kullandım bugün netten İngiliz tuzu siparişi vermeyi düşünüyorum bakalım
Canım sen bilirsin hiç yapmadım öyle diyetlerbenim de isveç diyeti var aklımda tam karar vermedim ama bi hızlansın diye yapılabilir mi ? yada sadece su kaybımı olur onu bilmiyorum
Canım uzun zamandır hiç böyle uyumamıştım gece çok güzeldi biraz başım ağrıyor birde havalar soğudu burada açlık ile birlikte biraz fazla üşüdüm şimdi orucumu açtımMiyav_su nasıl gidiyor canım su orucu ?
Evet canım şifa orucu ben 36 saat tuttum sadece su içtim Zaten ben normal oruç tutamıyorum su olmadığı için böbreklerimde taş oluşuyor günde 3-4 litreyi geçiyor çok iyi vermiş ben kilo için değil şifa için tuttum don günlerde sinir stres egzama Bile çıktı bende o yüzden bugün bozdum ama gece çok güzel uyudum rahat uzun zamandır böyle uyumamıştımMiyavsu canım şifa orucu sadece su içerek mi onu Vildan gel yaptı 20 gün on kilo verdi ama biraz geri aldı ona sor istersen baya bi tahlil falan yaptırdı Dr.kontrolunde yaptı vitamin aldı vs
Geçmiş olsun canım afiyet olsunmeraba kızlar ne zamandır gelemedim buraya baya kötü grip oldum bol yeşilçay, limonlu su vs tüketiyorum. yemekte yiyesim pek yok geçen hafta hiç tartılmadım diyebilirim çünkü 1 aydır falan aynıyım.. bu sabah 87.7 geldim inşallah hastalık vesilesiyle de kırcam zincirlerimi... sabah akşam tempolu yürüyüş yapmış oluyorum işe gidip gelirken..
dün sabah
sıcak süt tat versin diye kaşık ucuyla nescafe koydum ama şekersizdi..
ara da mandalina ve yeşilçay
öğlen tavuk şinitzel bir parça yanına bol salata 1 kaşık kadar makarna, çorba, yoğurt
akşam çorba, önceden kalan yemeğim sebzeli tavuk
teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım afiyet olsun
tam olarak neye yaradı canım ?Slm kızlar sarımsak yutuyorum geceleri yatmadan iki dis tavsiye ederim iki gün oldu bence ise yaradi
Afiyet olsun canımmerhaba
Dünki menüm:
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: barbunya , salata
Akşam: 4 köfte , yoğurt
Malesef yürüyüş yok .(