• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Tunaydin kizlar nasilsiniz?Nasil gidiyor ben dikkat etmeye calisiyorum ve bu sefer cok kararliyim...Dun gece uyuyamadim resmen kendime bi yazi yazdim tekrar kendime gelmek icin ve bi plan hazirladim insallah hedefime yaklasacagim allahin izniyle..

Tunaydin kizlar nasilsiniz?Nasil gidiyor ben dikkat etmeye calisiyorum ve bu sefer cok kararliyim...Dun gece uyuyamadim resmen kendime bi yazi yazdim tekrar kendime gelmek icin ve bi plan hazirladim insallah hedefime yaklasacagim allahin izniyle..
süpersinnn hayatım işte senden beklenen tam olarak bu pes etmek sadece zaman kaybettirir bize :KK15::KK15::KK15:

Ay hadi inşallah canım :KK200::KK200::KK200:hep birlikte :nazar::nazar::nazar:

Burasi sessiz olunca sanki herkes kacamak yapiyomus gibi geliyo;( sizin grupta durumlar nasil?

Iyi geceler canlar rejime devam bozmak yok uola devam ugrayamiyorum cok yoğunum ama takipteyim bu saatlerde sizi bu hafta cok stresli gecti gunum ama gececek elhamdulillah bugun kötü haber aldim bi akrabamizin 6 aylik erkek bebeği öldü ona cok uzuldum rabbim cocuklarimiza hayirli uzun ömürler versinn..

Iyi geceler canlar rejime devam bozmak yok uola devam ugrayamiyorum cok yoğunum ama takipteyim bu saatlerde sizi bu hafta cok stresli gecti gunum ama gececek elhamdulillah bugun kötü haber aldim bi akrabamizin 6 aylik erkek bebeği öldü ona cok uzuldum rabbim cocuklarimiza hayirli uzun ömürler versinn..
Günaydın canım Allah rahmet eylesin canım üzüldüm ailesine sabır versin

Menülerimi yazayım :

Pazar:
Sabah: Peynir, zeytin, pataetesli omlet, yarım simit
Akşam : balık, salata

Pazar günü iki öğün yaptım. kahvaltıda iyi yemiştim akşam beşe kadar acıkmadım.

Cumartesi:
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, menemen
Öğle: Karnıbahar kısırı
Ara: 1 hurma ,yoğurt
Akşam : Kıymalı ıspanak

Perşembe neredeyse hiçirşey yemedim. Miydem çok fenaydı.
Cuma günü de az yedim sadece akşam üstü azıcık miydem düzelince meyveli yoğurt yediğimi hatırlıyorum. onun haricinde gün içinde etrafımdakiler zorla birer lokma yedirdiler.

Gunaydin caniskolarim bende spordan geldim 1 lt suyumuda ictim bir iki saat kahvaltiyi beklicem yaglarim yansin gitsin bu kilolar inş hepimiz eksi görürüz bu hafta...

Menülerimi yazayım :

Pazar:
Sabah: Peynir, zeytin, pataetesli omlet, yarım simit
Akşam : balık, salata

Pazar günü iki öğün yaptım. kahvaltıda iyi yemiştim akşam beşe kadar acıkmadım.

Cumartesi:
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, menemen
Öğle: Karnıbahar kısırı
Ara: 1 hurma ,yoğurt
Akşam : Kıymalı ıspanak

Perşembe neredeyse hiçirşey yemedim. Miydem çok fenaydı.
Cuma günü de az yedim sadece akşam üstü azıcık miydem düzelince meyveli yoğurt yediğimi hatırlıyorum. onun haricinde gün içinde etrafımdakiler zorla birer lokma yedirdiler.

Neden canim miden kotu ameliyatmi oldun senn hatırlamıyorum diyince.. noldu canim saglikla ilgli bi probleminmi var

Back