- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su orucu değil demi canım ?Kızlar bende pazar gününden itibaren şifa orucu tutacağım sadece sıvı tüketeceğim salı günü orucumu bozacağım
süpersinnn hayatım işte senden beklenen tam olarak bu pes etmek sadece zaman kaybettirir bizeTunaydin kizlar nasilsiniz?Nasil gidiyor ben dikkat etmeye calisiyorum ve bu sefer cok kararliyim...Dun gece uyuyamadim resmen kendime bi yazi yazdim tekrar kendime gelmek icin ve bi plan hazirladim insallah hedefime yaklasacagim allahin izniyle..
canım sıkıcı olmadı da son gün baya zorlandımRukguş yapıcam canim ama uç gün. Aynı menü zor olmadı mı sıkıcı yani ayyyy
Evet senide o gruba ekledim facebook dan gördün müSu orucu değil demi canım ?
Ay hadi inşallah canım hep birlikteTunaydin kizlar nasilsiniz?Nasil gidiyor ben dikkat etmeye calisiyorum ve bu sefer cok kararliyim...Dun gece uyuyamadim resmen kendime bi yazi yazdim tekrar kendime gelmek icin ve bi plan hazirladim insallah hedefime yaklasacagim allahin izniyle..
Tünaydın canım nasılsınArkadaslar tunaydin burasi cok sessiz ya herkse nerde;(
Iyiyim sen nasilsin? Burasi cok sessiz ya tam motive olmaya karar verdim herkes gitti sanki;(Tünaydın canım nasılsın
Günaydın canım Allah rahmet eylesin canım üzüldüm ailesine sabır versinIyi geceler canlar rejime devam bozmak yok uola devam ugrayamiyorum cok yoğunum ama takipteyim bu saatlerde sizi bu hafta cok stresli gecti gunum ama gececek elhamdulillah bugun kötü haber aldim bi akrabamizin 6 aylik erkek bebeği öldü ona cok uzuldum rabbim cocuklarimiza hayirli uzun ömürler versinn..
Günaydın canım Allah rahmet eylesin canım üzüldüm ailesine sabır versin
Menülerimi yazayım :
Pazar:
Sabah: Peynir, zeytin, pataetesli omlet, yarım simit
Akşam : balık, salata
Pazar günü iki öğün yaptım. kahvaltıda iyi yemiştim akşam beşe kadar acıkmadım.
Cumartesi:
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, menemen
Öğle: Karnıbahar kısırı
Ara: 1 hurma ,yoğurt
Akşam : Kıymalı ıspanak
Perşembe neredeyse hiçirşey yemedim. Miydem çok fenaydı.
Cuma günü de az yedim sadece akşam üstü azıcık miydem düzelince meyveli yoğurt yediğimi hatırlıyorum. onun haricinde gün içinde etrafımdakiler zorla birer lokma yedirdiler.
o konuda düzelmem mümkün değil canım yanında kimseyi istemiyor hal böyle olunca bişey yapamamak daha kötü dua etmekten başka yapabileceğim birşey kalmadı teşekkür ederim sorduğun içinrukgus canım nasılsın toplayabildin mi kendini