normal canım bende de yapmıştı zorlandın mı peki ?Rukguş kız başladım senin armut detoksuna normal mi bilmem ama beni ishal yaptı bir gün yapıcam sadece uç gün ev halkı evde yarından itibaren çünkü kocis izin vermez yemememe
işe yeni başladığım için pek giremiyorum, evde de yemekti, ev işleriydi derken eşimde biraz kızıyor telefon elimde olunca..
Cok iyi vermissin tselam kızlar 113 kilo ile başlayıp 88 kilo ile devam eden hikayemde kendime yol arkadaşı arıyorum
selam kızlar 113 kilo ile başlayıp 88 kilo ile devam eden hikayemde kendime yol arkadaşı arıyorum
Cok iyi vermissin tebrikler... Bnde 117kiloyla baslayip 75e kadar dusmstm tabi suan bi oglusm var 18aylik bu dedigm bekarkendi suanda 86kiloyum veremiom cnku cocuk war spora gidemiomselam kızlar 113 kilo ile başlayıp 88 kilo ile devam eden hikayemde kendime yol arkadaşı arıyorum
Benimde kucuk oglum var 7 aylik evde leslie programini tavsiye ederimCok iyi vermissin tebrikler... Bnde 117kiloyla baslayip 75e kadar dusmstm tabi suan bi oglusm var 18aylik bu dedigm bekarkendi suanda 86kiloyum veremiom cnku cocuk war spora gidemiom
Arkadaslar ben yazamayacagim dedim ama dayanamiyorum ...Acikcasi moralim bozuk 2 -3 gundur dagittim nerdeyse neden boyle oldu bilmiyorum o yuzden ne kg nede menu bildr yapmadim.
Benim durumum aynen su:
1)Fazla kilolu oldugumun bilincindeyim.Tam kafada bitirdim diyorum motive oluyorum...
2)Derken ne zamn dikkat etmeye baslasam devamini getiremiyorum.
3)Ozellkle aksam yemkten sonra canim tatli cekiyor sonra birakiyorum.
Nolur bana akil verin ;((
Tabiki canim hoş geldin hep birlikte kilolarimizi verip kurtulacagizz birbirimize destekle ..aa ayni kilodayizz süper rakip olacagizz ben bi 65 dussem oooo ama once 70 olmam lazimm..nigdelim post: 48622588 .!.:Kizlar merhabalar benide arabiza alirmisiniz, bende 78 kiloyum boyum 164 18 kilo vermek istiyorum ama ikk etapda 10 kilo bi vereyim insalllah...hafatada 3 gun spora gidiyorum bir gun yuzmeye gidiyorum, pazartesi diyetede basliyacagim, bakalim nasil olacak, motiveye ve destrge ihtiyacim var....
Günaydın canım yoğundum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?