GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Akşama kadar herşey harika ev halkı beni akşam bitiriyor anne olmak herşeyi hazırlamak ne zor baba olsam yerinden kalkmadan bu diet tamam olurdu resmen onu getir bunu götür beni pert ediyorlar

Canım hepimizin oluyor böyle bende iki gündür yiyorum bu iş tamamen irade işi ipin ucu kaçtımı tam kaçıyor bende bazen bir iki gün yiyorum sonra toparlıyorum emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum

Cok iyi vermissin tebrikler... Bnde 117kiloyla baslayip 75e kadar dusmstm tabi suan bi oglusm var 18aylik bu dedigm bekarkendi suanda 86kiloyum veremiom cnku cocuk war spora gidemiom
Bence sende müthiş kilo vermişsin hatırladığın aklına kalan tavsiyeler varsa dinlemek isterim. ben diyetsiyen ve yaşam koçlarından çok gerçekten kilo verenlerin fikirlerini daha çok önemsiyorum

Canım hepimizin oluyor böyle bende iki gündür yiyorum bu iş tamamen irade işi ipin ucu kaçtımı tam kaçıyor bende bazen bir iki gün yiyorum sonra toparlıyorum emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum
çok haklısın canım hiçbirmiz mükemmel değiliz ve en önemlisi nefsimiz var ben artık şöyle düşünyorum bir kaçamak yaptığımda nasıl olsa telafi ederim çünkü bugüne kadar yaptığım en büyük hata buydu nasıl olsa bozuldu diye diyeti bırakmak. bence diyet diye bir kavram bile olmamalı çünkü öyle çıkarsak yola çabuk pes ediyoruz. arada kaçamak yapalım hatta bazı günler tıka basa önümüze ne gelirse yiyelim ama 1,5 gün kuralını unutmayalım ne yersek yiyelim bir sonraki gün düzenli beslenip su protein ve hareket miktarımızı biraz artırırsak o kaçamak vucüttan atılıyor

gayet başarılı önümüzdeki hafta 1 kez daha dene istersen canım ama akşam da yemeden bende 3 günde 3 kg eksildi

Desteginiz icin cok tesekkur ederim ben bu yuzden dr a gitmistim tahlil yapti gerek aclik gerek tokluk sekerine bakti cok sukur ins.direnci falan cikmadi sorun bogazdan kaynaklaniyor dedi diyetisyene yonlendirdi ama ben diyetisyenin verdigi listeye uyamadigim icin gitmedim.Bu abur cubur ve seker bagimliligi sigaradan beter ya bunu nasil terkedicez ..Eve almamaya calisiyorum ama bazen oyle bi cekiyoki canim oyle boyle degil esimde kirmiyo beni aliyo yani bilmiyorum ...Dun eski fotolarima baktim 55 60 kg ki hallerime nolmusum ben diyorum ( Acaba ensonki halimle o zamanki halimin resmini cikartsam gozumun gorup gorecegi heryere assam mi ?

Zaten diyet lafina bende karsiyim oyle olunca insana hersey daha cazip geliyo o yasak bu yasak denince ..bir iki hafta uyuyosun sonra amaaan diyip saliveriyosun degilmi?birde kendimizi salivermeseydik suan kendi adima konusayim bu kgda olmazdim 3 -5 kg ala ala ha bugun ha yarin veririm diyerek 85 kgya gelmeyi basardim .Zamaninda dengelemeyi basarabilseydim 2 kg alinca hemen verebilseydim suan ideal kgda olurdum. Irade konusuna gelince kesinlikle kg vermek irade isi ben lisedeyken kafama koymustum 66 kgdaydim 2 ayda sadece ip atladim ki o zmana ne internet vardi nede arastirma yapabilecegim ya da destek alabilecegim bi kisi ..kendi kendime karar verdim ki ip atlamanin bile muthis bir spor oldugunu bilmiyodum ..evde tartimiz vardi tartildim sonra Dukkanimiz vardi ve temmuz ayiydi hergun sabah ev ahalisi uyanmadan dukkana iniyor birde muzik aciyor 1 saatkan ter icnde kala kala ip atliyordum eve gelip dus aliyordum yemeyi azalmstim ekmegi falan bakkaldan hergun aburcubur alan ben artik almiyordum.Gun icinde firsat bulunca yine ip atliyordum boyle boyle yapa yapa 2 ayda 55 kgyu gordum eylulde okula basladigimda beni taniyamamislardi spor yaptigim icin sanki 15 degil 25 kg vermis gibiydim dusunsenize gunde 2 saat ip atladiginizi ne muthis ..Suanda da aynisini yapsam onun 2 kati kg veririm gecen sene bu kg ile bi ara atladim dizlerimden rahatsizlanip hastanelik oldum dizlerime nasilbaski uyguladiysam ..Bu kg ile yapabilecegim en guzel spor yuruysmus onu anladim ..Neyse boyle yani istesem yine yaparim diyemiyorum cunku o zmanki gihi irademe sahip olamiyorum

55 demisim kusura bakmayin 50 kgya dusttum diyecektim hesap yanlisligi yapmisim

Rukguş yapıcam canim ama uç gün. Aynı menü zor olmadı mı sıkıcı yani ayyyy

Yemeden içmeden dayanamam sanki armut sut

Esime soylediydim böyle kur var yapsammi diye hemen armut almis birde dayanabilsem ya ama musait bir zamanda deniyecegim vucudda odem varsa gitmesi için..
Bu arada gunaydin kizlarr ben bugun bahçeye gidecegim anneme yufka yapacağız bugün sabah menude borekten bahsetti yapar pisirir yeriz dedi artik bende kirk yilda bir azcik yerim iş yapacagim icin yakarimm

Eşinde istiyor ve destekliyor canım kilo vermeni ne güzel bugün benim annemlerde yapıcak yufka bende pırasalı böreği çok severim ondan istedim

Selcanmehmetcan kız senin işin çok zor bahçe çocuklar ek biç yorgunluk yufkalar Allah yardım etsin bacım bebek iside var tabi he birde ben seni müthiş takdir ediyorum evlatlık aldığın iki yavru için Allah senden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…