• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Geç olmadan atlamadan menumu yazacagim.
Sabah iki yumurta iki dilim tahilli ekmek az peynir ve zeytin.
Oglen mercimek corbasi firinda kofte patates az bulgur
Aksama corba icecegim salata yada yogurt ve barbunya yemegi yagsiz

rukgus (84,6 / 81,4 / 3,2)
miyav_su (71,0 / 71,0 / 0 ) kilo sabit
Selcanmehmetcan (79,0/78, 2/0,8)
vilma37 (85,5 / 84,7 / 0,8)

Elifimm39 (94.6 /94.5 /0.1 )

Gunaydin kizceler sun yazdim ama bidaha girme firsati bulamdim kusura bakmayin ben 26 yasindayim 2 cocuk annesiyim dogum yapali 7 ay oldu ama kilolar benden gitmedi boyum 156 kilom 63 boyum kisa olsugundan kilolu duruyorum bugun kararli bi sekilde basladim sabak birfincan cay ikidilim kepek ekmegi domates zeytin bi rdilim az yaglibpeynir ve 1 saat leslie yuruyusu yaptim hedefim 53 kilo olmak yani 10 kilom var fazlalik

Rukguş kız başladım senin armut detoksuna normal mi bilmem ama beni ishal yaptı bir gün yapıcam sadece uç gün ev halkı evde yarından itibaren çünkü kocis izin vermez yemememe

Rukguş kız başladım senin armut detoksuna normal mi bilmem ama beni ishal yaptı bir gün yapıcam sadece uç gün ev halkı evde yarından itibaren çünkü kocis izin vermez yemememe
normal canım bende de yapmıştı zorlandın mı peki ?

Miyav_su Miyav_su Vilma 37 Vilma 37 BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim elifimm39 elifimm39 Aijoo Aijoo nerdesiniz kızlarrr bugün çok boş bıraktınz burayı :KK1::KK1::KK1::KK1:
işe yeni başladığım için pek giremiyorum, evde de yemekti, ev işleriydi derken eşimde biraz kızıyor telefon elimde olunca..
bu sabah sağlık raporu yaptırdım kan verdim aç olarak kahvaltım yok. dahaa sonra öğlen sebze çorbası, nohut az pilav yedim.. akşamda yine barbunya var bu hafta hep bakliyat oldu böğğ geldi artık

Kizlar bi muddet aranizda olamiyacagim ara sira girer yazismalariniza bakarim ancak paylasim yapamayacagim kendinze cok iyi bakin umarim herkes istedigi kgsuna ulasir en yakin zamanda ...beni araniza aldiginiz icinde tesekkur ederim..Allaha emanet olun..

Burdsyim canim bu gidişle iki hafta kadar yogunluktan giremiyorum ama ekimden geldigince ugrarim diyete devammn canim cocuklarin odev yemek bulaşık iş cokk çıkıyor bi iki hafta gecsin bakalimm

Kizlar merhabalar benide arabiza alirmisiniz, bende 78 kiloyum boyum 164 18 kilo vermek istiyorum ama ikk etapda 10 kilo bi vereyim insalllah...hafatada 3 gun spora gidiyorum bir gun yuzmeye gidiyorum, pazartesi diyetede basliyacagim, bakalim nasil olacak, motiveye ve destrge ihtiyacim var....

Arkadaslar ben yazamayacagim dedim ama dayanamiyorum ...Acikcasi moralim bozuk 2 -3 gundur dagittim nerdeyse neden boyle oldu bilmiyorum o yuzden ne kg nede menu bildr yapmadim.

Benim durumum aynen su:

1)Fazla kilolu oldugumun bilincindeyim.Tam kafada bitirdim diyorum motive oluyorum...
2)Derken ne zamn dikkat etmeye baslasam devamini getiremiyorum.
3)Ozellkle aksam yemkten sonra canim tatli cekiyor sonra birakiyorum.

Nolur bana akil verin ;((

Arkadaslar ben yazamayacagim dedim ama dayanamiyorum ...Acikcasi moralim bozuk 2 -3 gundur dagittim nerdeyse neden boyle oldu bilmiyorum o yuzden ne kg nede menu bildr yapmadim.

Benim durumum aynen su:

1)Fazla kilolu oldugumun bilincindeyim.Tam kafada bitirdim diyorum motive oluyorum...
2)Derken ne zamn dikkat etmeye baslasam devamini getiremiyorum.
3)Ozellkle aksam yemkten sonra canim tatli cekiyor sonra birakiyorum.

Nolur bana akil verin ;((

Allah iyiligini versin bunumu dert ediuosun kiz hepimizin zaman zaman pes edip motivasyon bozukluğu oldu canım gunduz karnini iyi doyurki aksam acikma ve tatli istegin olmasin yada endokrine git bi tahlil yaptir ordan seni diyetisyene yonlendirirler neden bu kadar şeker istegin sebebini bulsunlar birazda kafanda bitir canim bende yiyorum tatli degilde bir iki yulafli bisküvi vb seylerden aliyorum ama ertesi gun kaçamak yok diyorum bir gun yapip bir gun duruyorum ama gr gr kilo veriyorum olsun pes etmemek en azindan nefsimi korledim diyim uzak duruyom sende kendi dikkatini başka seylere ver esim cayin yaninda neler yiyor gozume allahtan perde iniyor da görmüyorum :)) yonumu ceviriyorum cayimdan yavaş yavaş yudumluyom gidiyor ..eger seker kullaniyorsan sekeri birak ben ramazanda bıraktım ekmegi sekeri cok zorladim tamm üç dört gun atak gecirdim elim ayagim titredi ama sindi vicdanim rahat alistimm.. daha kolay atlatirsin sekeri birakirsan ve belli bir sure sonra tatlilar bile ilgini çekmiyor... tatli yapiyorsan evde koyma sevdiğin cok seyleri yok et kaldir buzluga kaldir ki yemene sebeb olmasin yada az yapp.. daha cok var ama uzunn yazdim biz burdayiz hepimiz burdayikki birbirimize destek olalimm :)

nigdelim post: 48622588 .!.:
Kizlar merhabalar benide arabiza alirmisiniz, bende 78 kiloyum boyum 164 18 kilo vermek istiyorum ama ikk etapda 10 kilo bi vereyim insalllah...hafatada 3 gun spora gidiyorum bir gun yuzmeye gidiyorum, pazartesi diyetede basliyacagim, bakalim nasil olacak, motiveye ve destrge ihtiyacim var....
Tabiki canim hoş geldin hep birlikte kilolarimizi verip kurtulacagizz birbirimize destekle ..aa ayni kilodayizz süper rakip olacagizz ben bi 65 dussem oooo ama once 70 olmam lazimm..

Rukguş armut detoksuna çok iyiydi ta ki akşam herkese köfte patates yapana kadar iki köfte beş patates biraz kuru fasulye uç kaşık yoğurtlu ıspanak kavurması gözüm kararmış resmen yemekten sonra da ev halkına mısır patlattım o
Battı balık dedim az da ondan yedim genelde tartıda _500 var şu kaybı sanırım ishal yaptı ya

Back