GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bu günün menüsü
Kahvaltı ikiden az haşlama yumurta
30 gr peynir 35 gr lor 40 gr ekmek iki çeri domates çay
Öğle tavuk köftesi bir bardak ayran
Arada bir yerli muz beş fındık
Akşam iki lokma börekle bir lokma poğaça tattım dört kaşık barbunya beş kaşık bulgur pilavı

Güzel menü afiyet olsun canım

Selam sekerlerr
Hemen menümü paylaşıyorum
Sabah 1 yumurta 3 zeytin 1 parça peynir
Öğlen sebzeli menemen yarım porsiyon ve çay
Aksam dolma Bulgurlu ve ayran
Sporumu da yapınca 0 kaçamak ve telafi olacak herşeyden sadece tadımlik yedim
3 lt su bitti 2 fincan rezene içtim menüleri alalım kızlar

Kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,yeşillik ,çiğ kuruyemiş bir incir öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı geç yaptım akşam 3 dk yaptığım domatesli sarımsaklı soslu makarna glisemik indeksi düşük yanında marul salatası yedim pişman öıyım hayır Canan Karatay görse yüzüme tükürürdü

Süpersin afiyet olsun fıstığım

Lahmacun 2 tane bir dilim pizza patates kızartması bir dilim yaş pasta :)))

Kahvaltıdan sonrası berbat :))

Iyiki üye olmuşum buraya desteğiniz çok iyi geldi
Birbirimize destek için burdayız tatlım ne demek inşallah hep birlikte hedefe doğru adım adım

Afiyet olsun canım zaten çok az yemissin o yüzden Canan hoca bişey demez zaten medyada bi karalama kampanyası başlamış bizim ulkemizde meyve veren ağaç taşlanir alıştık yani çok üzüldüm gerçekten insanlara bu kadar faydası olan birine neden böyle yaparlar ki ...

Çok basit çarka çokmak soktu canım İnan sağlık bakanı onunla uğraşacağına sağlıksız ne olduğu belli olmayan gıdalar ile uğraşsa çok daha iyi olurdu yada medya maymunları ile

Kızlar leslie 5 mil denedim bugün 30 dk da pes ettim dün yaptığım Miyav_su paylaştığı idman beni yaktı hala Karnım acıyor etkisi 24 saat diyorlar gerçekten doğruymus zaten onu haftada max. 2-3 gün yapabiliyoruz diğer günler leslieye devam çünkü onun idmanlari hem zevkli hem de gerçekten faydali denemeyen varsa tavsiye ederim herkese iyi akşamlar ben duş sonrasında bitki çayi dinlenmeye çekiliyorum herkese iyi geceler yarın yine az kalorili bol sporlu ve musmutlu bir güne uyanalim

Evet kizlar menum
Ogle bi haşlanmis yumurta , kk peynir yeşillik büyük sulu domates iki issirimlik peynirli börek
Aksam 18:00 da iki kepce kuru fasulye bol salata bi kepce asure içine erik kompostosu kattim sekersizdi yani sekeri kitti aşure
3 lt su .ev temizligiyle ugrastim mesala 5 kanepe yikadik mutfak duvar dolap sildim sindide misafirim var spor sayilir herhal sindide cayy içiyorum sekersiz yarin inşallah bütün ev isim biter..

Afiyet olsun canım sadece börekle aşure masum kaçamak olmuş onun haricinde menün süper o kadar temizliğe spor tabiki olmuştur

Meraba kizlar bugun yogun bir gundu girip ciktim yazma firsatim olmadi. 13 Ekim menüm sabah normal kahvalti. Ara ve öğle yemeği yok.. yaklasik 4 km yol yurudum. 5000 kusur adım saymiş adimsayarim aksaaam malesef misafirlige cağrildik ani oldu evde acilan yufkadan borek yedik cay ictik
Yuruyus bosa gitmis oldu sanki :-(
Sıkıntılı bir dönemdeyim diyete adepte olamiyorum kac haftadir ayni yerdeyim boyle oldukca sinirlerim dahada bozuluyor.. iş ariyorum haftalardir ama yok bulamiyorum.. evde durdukca uyuyasim ve yiyesim geliyor hareket edesim bile gelmiyo zaten hafif depresyonda gibiyim ama direniyorum. Buraya girdikce motivasyonum yukseliyor hepinize tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…