2 yumurta tereyağında 3 zeytin 1 bardak süt biraz tam yağlı peynir :)) 2 incir 4- 5 kuru kayısı karıştırdım biraz :)) bu sabah yediklerim geri kalanı yazmasam daha iyiSabah sıkı ve güzel kahvaltı yapmadın mı
Benim yolumda çok canım uzun bir süre beraberiz buradaBen çok yavaş veriyorum.
Hepiniz bende önce hedef kilolarına ulaşırsınız :)
Hedef kilolara ulaşıp beni buralarda bırakmak yok ona göre
Yaz canım ona göre yorum yapıcaz2 yumurta tereyağında 3 zeytin 1 bardak süt biraz tam yağlı peynir :)) 2 incir 4- 5 kuru kayısı karıştırdım biraz :)) bu sabah yediklerim geri kalanı yazmasam daha iyi
( inşallah artık salata bile yemesem daha iyi olur sanki
2 yumurta tereyağında 3 zeytin 1 bardak süt biraz tam yağlı peynir :)) 2 incir 4- 5 kuru kayısı karıştırdım biraz :)) bu sabah yediklerim geri kalanı yazmasam daha iyi
canım sakin ol ne yaptım deme herşeyden önce ne yapmalıyım de sonuç olarak hepimiz insanız bazen patlama yaşayabiliyoruz. ne kadar sağlam irade olsa da bi yerde mutlaka tökezliyoruz ne yediysen eksiksiz paylaş bizimle dünde benim öyle oldu hiç beklemediğim bir anda çok fazla yedim ve akşam sadece salata çorba ile geçirdim sakın öğün atlama az da olsa bişeyler yemelisin ki metobolizma yavaşlamasın akşam spora ağırlık vermeye çalış ve ertesi gün kuralinı unutma yarın biraza daha suyu proteini ve sporu artır hiç bişey olmayacak güven bana2 yumurta tereyağında 3 zeytin 1 bardak süt biraz tam yağlı peynir :)) 2 incir 4- 5 kuru kayısı karıştırdım biraz :)) bu sabah yediklerim geri kalanı yazmasam daha iyi
Benim yolumda çok canım uzun bir süre beraberiz burada
hiç merak etme güzelim uzunnn bi süre bende burdayım birlikte başarıcaz bu yola birlikte çıktıkBen çok yavaş veriyorum.
Hepiniz bende önce hedef kilolarına ulaşırsınız :)
Hedef kilolara ulaşıp beni buralarda bırakmak yok ona göre
hiç merak etme güzelim uzunnn bi süre bende burdayım birlikte başarıcaz bu yola birlikte çıktık
Benide unutmayın kızlarhiç merak etme güzelim uzunnn bi süre bende burdayım birlikte başarıcaz bu yola birlikte çıktık
Lahmacun 2 tane bir dilim pizza patates kızartması bir dilim yaş pasta :)))Yaz canım ona göre yorum yapıcaz
Kahvaltıdan sonrası berbat :))Kahvaltın çok iyi bence ...
Iyiki üye olmuşum buraya desteğiniz çok iyi geldicanım sakin ol ne yaptım deme herşeyden önce ne yapmalıyım de sonuç olarak hepimiz insanız bazen patlama yaşayabiliyoruz. ne kadar sağlam irade olsa da bi yerde mutlaka tökezliyoruz ne yediysen eksiksiz paylaş bizimle dünde benim öyle oldu hiç beklemediğim bir anda çok fazla yedim ve akşam sadece salata çorba ile geçirdim sakın öğün atlama az da olsa bişeyler yemelisin ki metobolizma yavaşlamasın akşam spora ağırlık vermeye çalış ve ertesi gün kuralinı unutma yarın biraza daha suyu proteini ve sporu artır hiç bişey olmayacak güven bana
Canım senelerönce bir spor salonuna gidiyordum spor hocamız ayrılıcak diye veda partisi yaptık önce hopladık zıpladık sonra arkasından ziyafet sofrası kurmuştuk herkes evden bişeyler getirmişti bir sürü yiyecek hepside hamur işi bizim kutlamada böylemi olcakHedefe ulaşınca da kutlama partisi
Canım lahmacun çok faydalı bir gıda hem protein hem karbonhidrat hemde sebze var pizza ve patates kızartması yanlış olmuş kızartmayı fırının varsa orada yapsan çok daha iyi olurLahmacun 2 tane bir dilim pizza patates kızartması bir dilim yaş pasta :)))
Kahvaltıdan sonrası berbat :))
Iyiki üye olmuşum buraya desteğiniz çok iyi geldi
Canım senelerönce bir spor salonuna gidiyordum spor hocamız ayrılıcak diye veda partisi yaptık önce hopladık zıpladık sonra arkasından ziyafet sofrası kurmuştuk herkes evden bişeyler getirmişti bir sürü yiyecek hepside hamur işi bizim kutlamada böylemi olcak
Hepsi hazırdı dominostan aldıkCanım lahmacun çok faydalı bir gıda hem protein hem karbonhidrat hemde sebze var pizza ve patates kızartması yanlış olmuş kızartmayı fırının varsa orada yapsan çok daha iyi olur
Sağlık olsun hepimiz insanız bugün bende çok stresli ve gerginim inanılmaz bende 2 sene aradan sonra bugün makarna yemeyi planlıyorumHepsi hazırdı dominostan aldık( bi daha yapmicam kaçamak falan çok kaçırdım
Canım senelerönce bir spor salonuna gidiyordum spor hocamız ayrılıcak diye veda partisi yaptık önce hopladık zıpladık sonra arkasından ziyafet sofrası kurmuştuk herkes evden bişeyler getirmişti bir sürü yiyecek hepside hamur işi bizim kutlamada böylemi olcak
Hım bende 3 4 senedir ilkkez kola içtimSağlık olsun hepimiz insanız bugün bende çok stresli ve gerginim inanılmaz bende 2 sene aradan sonra bugün makarna yemeyi planlıyorum
İnşallah canım benimHım bende 3 4 senedir ilkkez kola içtim( neyse bu içtiğim bi 4 sene daha gider senin içinde 2 sene yemezsin sende ins :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?