GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

2 yumurta tereyağında 3 zeytin 1 bardak süt biraz tam yağlı peynir :)) 2 incir 4- 5 kuru kayısı karıştırdım biraz :)) bu sabah yediklerim geri kalanı yazmasam daha iyi
canım sakin ol ne yaptım deme herşeyden önce ne yapmalıyım de sonuç olarak hepimiz insanız bazen patlama yaşayabiliyoruz. ne kadar sağlam irade olsa da bi yerde mutlaka tökezliyoruz ne yediysen eksiksiz paylaş bizimle dünde benim öyle oldu hiç beklemediğim bir anda çok fazla yedim ve akşam sadece salata çorba ile geçirdim sakın öğün atlama az da olsa bişeyler yemelisin ki metobolizma yavaşlamasın akşam spora ağırlık vermeye çalış ve ertesi gün kuralinı unutma yarın biraza daha suyu proteini ve sporu artır hiç bişey olmayacak güven bana

Yaz canım ona göre yorum yapıcaz
Lahmacun 2 tane bir dilim pizza patates kızartması bir dilim yaş pasta :)))

Kahvaltın çok iyi bence ...
Kahvaltıdan sonrası berbat :))

Iyiki üye olmuşum buraya desteğiniz çok iyi geldi

Hedefe ulaşınca da kutlama partisi
Canım senelerönce bir spor salonuna gidiyordum spor hocamız ayrılıcak diye veda partisi yaptık önce hopladık zıpladık sonra arkasından ziyafet sofrası kurmuştuk herkes evden bişeyler getirmişti bir sürü yiyecek hepside hamur işi bizim kutlamada böylemi olcak

Lahmacun 2 tane bir dilim pizza patates kızartması bir dilim yaş pasta :)))

Kahvaltıdan sonrası berbat :))

Iyiki üye olmuşum buraya desteğiniz çok iyi geldi
Canım lahmacun çok faydalı bir gıda hem protein hem karbonhidrat hemde sebze var pizza ve patates kızartması yanlış olmuş kızartmayı fırının varsa orada yapsan çok daha iyi olur

Evet güzel soru tebrik ederim sevgili Vilma 37 canım cevabını merakla bekliyorum

Güzel öneri :)
Önden spor ve dans olur
Arkasından ziyafet , sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir menü ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…