Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım tebriklerYine msj erken gitmis :))) insallah carsambayaca 200 gr daha gider coh mutlu oldum da korkuyom hemen gelmez gerin inş
kolay gelsin şekerimBugün yoğun bir gün ara sıra uğrarım kızlar
Sağol balımkolay gelsin şekerim
Canım yemeği akşam üzeri yaptım o yuzden akşam yedim bu gün biraz artıdayım neden acaba neyse bu gün protein beslenicem muhtemelen ödem dirAfiyet olsun canım
Menün güzel, öğle ile akşam yer değiştirse daha iyi olabilirmiş ...
Ayyy kizlar biraz once tartildim ve carsamba tartilmistim cok guzel gitmis 1.800 gr
Bugün yoğun bir gün ara sıra uğrarım kızlar
27 eylülde 88,4 geliyordu bu çarşamba 85,8 oldu27 eylülden bu yana kilo verdinmi rukgus. sayfaların tamamını okuyamadımda ben
Maşallah canım nazar değmesinAyyy kizlar biraz once tartildim ve carsamba tartilmistim cok guzel gitmis 1.800 gr
Yanlız ikinci haberi biliyordum hastanede idi hayatını kaybetmiş öyle düşünme Canım aynı sorunları bende yaşadım çok iyi anlıyorum o kadını Allah rahmet eylesin kimbilir nasıl karar vermiştir benim yengemde zayıflama ilacı kurbanı olmuştu şuan bu zayıflama ameliyatları çok popüler herkes yaptırıyor özellikle ünlüler çok teşvik etti 19 yaşındaki çocuklar bile oluyor en son Recep ivedikteki kız olmuştu tv ye çıkmış çok kızdım insanları bunu empoze ediyorlar malesef bir ara bende düşündüm bu ameliyatı bunalıma girmiştim şükür iyi ki olmamışım burada karı koca birlikte oldular bu ameliyatı adam öldü çünkü birden su içmiş bunlar bizler gibi kana kana su içemiyorlar malesefhttp://yemek.mynet.com/50-kilo-veren-kadinlardan-saglikli-zayiflama-tavsiyeleri-1156849
kızlar bi göz atın derim güzel motivasyon olur bizim için bu arada bir haber daha okudum bugün
http://www.hurriyet.com.tr/mide-kucultme-ameliyatinin-ardindan-felc-olan-kadin-oldu-40246223
çok üzüldüm kısa vadede vermeye çalışmak mantıksız işin doğrusu 113 kg olduğum dönemlerde bende düşünüyordum ameliyatı yapamam kilom çok fazla diyerek araştırma bile yapmıştım iyiki vazgeçmişim bu haberleri görünce çok üzülüyorum
Kesinlikle canım Allah kimseyi o duruma düşürmesinInsanlar bazen çıkmaza girebiliyor ama ben hiç düşünmedim ameliyat fikrini ameliyat sonrası bir çok şey yasak bir sürü sağlık sorunu çıkıyor en güzeli sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş vermek
bende onu diyorum zaten canım ciddi ciddi düşünmüştüm bende ve kararlıydım işin garip tarafı özel bir hastanede olacaktım para alacağını bile bile doktor vazgeçirmişti beni senin yaşında kızım var benim gençsin dikkat ederek spor yaparak verebilirsin demişti şimdi çok dua ediyorum o adamaYanlız ikinci haberi biliyordum hastanede idi hayatını kaybetmiş öyle düşünme Canım aynı sorunları bende yaşadım çok iyi anlıyorum o kadını Allah rahmet eylesin kimbilir nasıl karar vermiştir benim yengemde zayıflama ilacı kurbanı olmuştu şuan bu zayıflama ameliyatları çok popüler herkes yaptırıyor özellikle ünlüler çok teşvik etti 19 yaşındaki çocuklar bile oluyor en son Recep ivedikteki kız olmuştu tv ye çıkmış çok kızdım insanları bunu empoze ediyorlar malesef bir ara bende düşündüm bu ameliyatı bunalıma girmiştim şükür iyi ki olmamışım burada karı koca birlikte oldular bu ameliyatı adam öldü çünkü birden su içmiş bunlar bizler gibi kana kana su içemiyorlar malesef
Öyle doktorlar kaldı mı Türkiye'de helal olsun o doktora çok da iyi yapmışsın ben instgramdan takip ediyorum ara sıra bazı ameliyat olanları hatta bu operasyonu 2 kere olan birisi vardı tekrardan kilo almıştı ve diyordu çok pişmanım kimsenin olmasını istemem diye verilmiş sadakan varmış Allah korusunbende onu diyorum zaten canım ciddi ciddi düşünmüştüm bende ve kararlıydım işin garip tarafı özel bir hastanede olacaktım para alacağını bile bile doktor vazgeçirmişti beni senin yaşında kızım var benim gençsin dikkat ederek spor yaparak verebilirsin demişti şimdi çok dua ediyorum o adama
İnşallah canım ya hep birlikte verelim şu kiloları artık benim sahibi olalımSagolun kizlar pazartesi 81 dim bir kilosunu bir gunde aldim carsamba tartildim 80 kg geldim ve bugun tartildim cok şükür 79.200 yani bu kilonun bir kilosu odemdir heral 800 gr kesin yağ dir 3 haftadir 80 kg dum demekki yogunluktan hareketliydim bu hafta inşallah haftaya spora baslarim.. ins hepimiz istedigimiz kiloya duserizzz
Amin canımKesinlikle canım Allah kimseyi o duruma düşürmesin